Win een rugzak van Kidzroom

What's on mama's mind kidzroomAlweer? Ja, alweer! Ik mag alweer twee rugzakjes weggeven van Kidzroom. Nu alleen op Instagram. Zorg dat je Vadobag en Mamasmind volgt op Instagram en geef aan welke je wilt winnen. Lees hieronder de voorwaarden.

WIN

Let op! Deze winactie is alleen op Instagram, volgende keer ook weer op m’n blog. De eerste rugzak is gewonnen door Yvette, de roze. De mintgroene wordt verloot als Vadobag 100 volgers heeft op instagram. Dat zijn er nog slechts 35!

Wil jij een Kidzroom Tall Tailsrugzak van Vadobag winnen? Lees hieronder hoe je kans maakt:

1. Like het Instagramaccount van @Vadobag en @mamasmind

2. Is niet verplicht maar verhoogde de winkans (je loot dan 2x mee) Deel deze foto of 1 van de 2 andere foto’s van de rugzakjes op mijn account met #winvadobag en geef aan of je een roze of mintgroene wilt winnen.

3. Tag 1 of meerdere vrienden die deze actie ook leuk zouden vinden onder de foto.

De winactie loopt tot vrijdag 13 november 2015 0:00 uur.

Op zaterdag 14 november wordt op Instagram de winnaar bekend gemaakt. Zorg dat je account openbaar staat, anders kunnen we niet zien dat je mee doet. Staat je account niet openbaar dan kun je onder deze foto je vrienden taggen en toch meedoen.

Veel succes!!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

9 gedachten over “Win een rugzak van Kidzroom

 • 11 november 2015 om 22:18
  Permalink

  ze zijn echt heel erg gaaf, helaas hier niets van dit alles voor de win kansen, heel jammer, door omstandigheden heb ik geen facebook :`(

  Beantwoorden
 • 11 november 2015 om 15:23
  Permalink

  Superleuke actie! Ik doe mee voor de mintgroene voor dochter elise. Ik heb alle stappen doorlopen via instagram: melissamaas1984

  Beantwoorden
 • 11 november 2015 om 15:00
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn tweelingdochters! Niki wil graag de mintgroene en Sterre de roze. dus verras ons maar met 1 van de 2!

  Beantwoorden
 • 11 november 2015 om 12:54
  Permalink

  Hallo, jammer dat je alleen via instragram kunt deelnemen want dat heb ik niet 😉
  Maar ze zijn wel erg leuk en leuke winactie ..

  Beantwoorden
 • 11 november 2015 om 12:02
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, erg leuk de roze kleur !!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *