Win een set naamlabels van My Nametags

What's on mama's mind myname tags vlinderWin: Set naamlabels van My Nametags
Helaas de winactie is afgelopen. Maar we hebben een winnaar: Jasmijn gefeliciteerd. Je krijgt ook een e-mail van mij.
Uitslag winactie My NameTags september 2015

 

 
Hoe kon je winnen? Door in een reactie onderaan deze pagina achter te laten waarom jij een set naamlabels a € 16,95 wilde winnen. Volg je My NameTags Nederland en What’s on mama’s mind ook op Facebook, dan loot je een keer extra mee (delen mag natuurlijk ook ;)). Doen dus!

My Nametags:

Heeft een grote variëteit aan naamlabels. Ideaal voor als je kleintje naar het kinderdagverblijf of naar school gaat. Zo raak je geen spulletjes kwijt. Er is een enorme diversiteit aan ontwerpmogelijkheden, dus je kunt een uniek labeltje ontwerpen.
Wat ik zelf reuze handig vind, zijn de gekleurde stickers. Deze zijn multifunctioneel, wat inhoudt dat je ze op allerlei producten kunt plakken (kleding, broodtrommels etc.). Je hoeft dus niet voor elk dingetje een nieuw labeltje te maken. Ze zijn zowel vaatwas- als magnetron bestendig.

Bekijk de site voor alle name tags.

What's on mama's mind myname tags overzicht

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

43 reacties op “Win een set naamlabels van My Nametags

  Nancy

  (13 september 2015 - 22:14)

  Ik ga voor de blauwe met piraten vlag voor mijn kleine avonturier. En waarom ik name tagsnodig heb is dat mijn zoontje vaak spullen kwijt raak op de crèche en dat wil ik nu eens voorkomen.

  Maaike

  (13 september 2015 - 21:35)

  Toen het nieuwe schooljaar begon kwam ik er achter dat mijn kleuter helemaal geen naamstickers meer had. Als we niet uitkijken moeten we daardoor een heleboel lunchtrommels kopen dit jaar….

  Jose M

  (13 september 2015 - 20:28)

  Ik doe graag mee voor de nametags met de piratenvlag voor mijn jongste zoon Luc, die net op school is begonnen. Steeds schrijf ik met stift zijn naam op zijn spulletjes, maar dat is niet zo handig. Daarom doe ik graag mee.

  CAR

  (13 september 2015 - 18:00)

  Mijn spullen zijn van mij, daarom maken de naamlabels mij zó blij!

  J. Jonker

  (13 september 2015 - 17:52)

  Ideaal voor op o.a. de broodtrommel! Nu schrijf ik elke keer de naam met stift erop. Dat gaat er in de vaatwasser weer af. Bovendien vind ik die stickertjes er veel leuker uitzien!

  Vanessa Raffaela Sibma

  (13 september 2015 - 17:11)

  Fijn voor ons zoontje zijn spulletjes wanneer hij deze winter naar het kdv gaat!

  L. van leeuwen

  (13 september 2015 - 15:33)

  Zo kunnen ze geen ruzie krijgen over dat lekkere tussendoortje op school!

  Marian

  (13 september 2015 - 14:37)

  Mijn zoontje gaat ook bijna naar school. Lijkt me inderdaad erg handig om zijn spulletjes van naam te kunnen voorzien. Iets van een auto of tractor erop en mijn jongen is helemaal tevreden.

  Jan

  (13 september 2015 - 12:46)

  Super leuk en handig overal je eigen naamlabels op, zo raak je nooit meer iets kwijt.

  Bo na

  (13 september 2015 - 10:50)

  Super! Ik win graag ook mee voor de gekleurde voor mijn zoontje. Iets met een tractor net als jou zoontje volgens mij fan van is!!

  Nathalie

  (13 september 2015 - 10:49)

  Mijn vriendinnetje bevalt binnenkort en dan wil ik haar van alles geven. Elke week wat. Dus dit zou ze vast ook heel leuk vinden.

  Marie

  (12 september 2015 - 18:34)

  Ik doe lekker mee! Omdat mama altijd alles kwijt raakt 😋

  teuntje Christiaanse

  (12 september 2015 - 18:28)

  Ik ben begonnen met mijn mbo opleiding voor verpleegkundige. Dit is heel veel lenen, uitlenen, nieuwe dingen krijgen, dingen inleveren.. je snapt t wel.. deze stikkers zouden zo handig zijn! Dan heb je echt een apart iets waar iedereen je aan herkent! Super leuk!!

  Maud Raaijmakers

  (12 september 2015 - 18:25)

  Ik doe graag mee!! Ik leen heel erg veel boeken uit, dus dit is zoo handig! Ook voor school is dit super handig!! Ik ga duimen!
  Liefs Maud:-)

  Marian

  (12 september 2015 - 12:30)

  Dat is handig! Dochterlief zit nu in groep 3. Dat betekend met gym omkleden en douchen! Ze gaan nu twee weken naar school….er is inmiddels een complete ruilhandel onder de moeders….de mijne heeft jou sokken aan….zoonlief heeft een andere broek aan…maar van wie….handdoeken die zijn ” overgebleven” noem maar op. Als ik nu overal zo’n sticker inplak heb ik altijd zo weer mn eigen spullen terug!

  Moniek (sprankje)

  (12 september 2015 - 09:16)

  Zooo handig voor alle spulletjes op school!

  Chantal

  (10 september 2015 - 19:58)

  Ik heb geen facebook, maar doe wel graag mee. Ik zou graag voor mijn zoontje voor de gekleurde nametags gaan. Heel leuk!!

  Faya Doened

  (8 september 2015 - 09:08)

  Ik doe mee! Voor mijn zoontje die raakt alles kwijt.

  Cindy Berends

  (8 september 2015 - 09:07)

  Wat tof, ze zijn mooi! Heel handig de gekleurde.

  milou

  (8 september 2015 - 06:06)

  Mijn kleintje gaat straks naar de kleuterklas, dus erg handig.

  Nina Mol

  (6 september 2015 - 06:47)

  Ik doe heel graag mee! Super handig!!!

  Anneliese de Waal

  (5 september 2015 - 19:20)

  Ik doe graag mee voor de kleurige stickers, erg handig voor op mijn dochter haar tas, drinkbeker, en lunchtrommel.

  Jan

  (5 september 2015 - 18:41)

  Super leuk, dit maakt alles nog iets persoonlijker

  Nathalie Mulckhuijse

  (4 september 2015 - 12:53)

  ik doe graag mee voor de gekleurde stickers handig voor op de bekers met afgekolfde melk e.d.

  Brigitte

  (3 september 2015 - 11:13)

  Dat is reuze handig voor al mijn kleinkids. Zij gaan naar het kinderdagverblijf en naar oma doordeweeks. Zo kunnen we alle spulletjes uit elkaar houden en raken we niks kwijt. Ik zou voor de gekleurde labels gaan, die kunnen we overal op gebruiken, reuze handig.

  Rihanne

  (3 september 2015 - 11:12)

  Wat handig, wil graag meedoen. Wil dan de gekleurde labels.

  Auke

  (3 september 2015 - 07:40)

  Handig zeg!! Dat komt ons wel van pas, gister kwam ze met de verkeerde laarsjes thuis van de creche….. Dat zal dan niet meer gebeuren. Leuk die roze met een muffin erop en dan uiteraard de naam ‘Ise’!!
  Ben benieuwd!!!

  kim

  (1 september 2015 - 08:55)

  Ik ben zo’n moeder die alles kwijt raakt, dus het is wel goed om labels op mijn kinderen, ik bedoel hun spullen, te plakken!! haha

  marie-jeanne

  (31 augustus 2015 - 21:16)

  Leuke actie! Hopelijk mag een oma ook deelnemen! Dit zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje! Toen mijn eigen zoon klein was bestond dit allemaal nog niet, gevolg dikwijls met het verkeerde jasje naar huis! Handig hoe er intussen leuke oplossingen hiervoor gevonden zijn! Leuke labels ook, met vrolijke tekeningen enz. Waag dan ook graag een kansje! De gekleurde labels zijn gaaf.

  Marie-Louise

  (31 augustus 2015 - 20:22)

  Zou echt ‘ n uitkomst zijn om de kleding van de 3 kleinkinderen tijdens het papaweekend uit elkaar te houden 👍

  Carolien

  (31 augustus 2015 - 07:05)

  Superhandig voor m’n dochter die over een tijdje naar het kdv gaat.
  Die met dat bloemetje is schattig!

  janet

  (30 augustus 2015 - 19:25)

  Ja leuk!! Voor de drinkbeker en lunchbakje van mijn zoontje tycho, heb er nu een pleister op geplakt en de naam erop geschreven.
  Lijkt best wel lelijk en niet handig met schoonmaken.
  Daarom waag ik een gokje 🙂

  lisa

  (30 augustus 2015 - 12:28)

  De labels die ik eerder had konden niet in de vaatwasser haha, dus dat was beetje suf met een broodtrommel :):):)

  lisa

  (30 augustus 2015 - 12:27)

  Ik zou graag een setje winnen met de gekleurde labels. Degene die ik nu had waren niet zo goed.

  Libel

  (29 augustus 2015 - 09:33)

  Met mijn oudste dochter die voor het eerst naar school gaat de middelste op het kdv en een baby on the way kan ik een hele boel labels gebruiken!

  Aniek

  (29 augustus 2015 - 08:52)

  Ik ga voor de gekleurde naamstickers

  Jasmijn

  (28 augustus 2015 - 21:30)

  Leuk! Ik wil graag die roze met het witte (Jasmijn bedenk ik erbij) bloempje voor mijn allerliefste Katinka! Dan kan ik weer al haar spulletjes en borstvoedingsbakjes labellen zodat ik dat nooit meer vergeet en de wekelijkse reprimande van de creche niet meer over me heen krijg #snappenzenietdatiksomsmeertedoenhebdantebedenkendatpermanentmarkeropplasticerafgaatdoorcondens

  Wendy

  (28 augustus 2015 - 19:42)

  Leuk. Wil ik wel winnen met het nieuwe schooljaar in aantocht. Mijn dochter heeft heel wat doosjes en drinkflessen om te labelen. Ik ga graag voor de gekleurde naamstickers. Duimen maar

  Annemarieke Driezes

  (28 augustus 2015 - 19:39)

  Ja heel graag voor mijn zoontje Joep die bijna naar school mag.

  Natasja roest

  (28 augustus 2015 - 16:17)

  Ooh zou graag winnen… omdat mijn dochter alles kwijt raakt op school. Super handig name tags.. verder prober ik het grag iit om in de toekomst ook labels te hebben voor de poppenkleding die ik maak 🙂

  carola

  (28 augustus 2015 - 13:47)

  mijn meisje gaat dinsdag wennen op de kleuterschool dus deze stickers lijken me super handig voor haar spulletjes

  Linda

  (28 augustus 2015 - 12:29)

  Heel erg leuk. Ik zou voor de kleurtjes gaan, omdat ik het overal op wil plakken van kleding tot aan zn drinkbeker!! Handig.

  Marlies

  (28 augustus 2015 - 09:18)

  Leuk!
  Ik doe graag mee!!
  In de loop der jaren al behoorlijk wat spullen kwijt geraakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *