Win een Stokke buik- en rugdrager (MyCarrier)

What's on mama's mind my carrierWin: Eén stokke buik- en rugdrager t.w.v. € 159.
Helaas deze winactie is afgelopen

De winnaar is: Janke (stuur je mij een e-mail via info@ mamas-mind.nl?)
Hoe: Laat hieronder weten waarom en voor wie je de draagzak wilt winnen? Welke kleur ga je kiezen? En wie ga je er in dragen?

Je leest op mijn blog later ook een review over de buik- en rugdrager. Wij hebben de blauwe gekozen. Ben benieuwd welke jij kiest!

Over de Stokke en de MyCarrier draagzak

Ik denk dat je net als ik het merk Stokke voornamelijk kent van de Tripp Trapp kinderstoel. Een mooie en handige stoel waarbij je kindje er echt bij hoort aan tafel. Bij ons staan er twee aan de eettafel, allebei in het wit. Ik zie ze bij heel veel mensen als onderdeel van hun interieur, met het kenmerkende trapmodel.

Stokke heeft nog veel meer: van bedjes tot kinderwagens en het flexibele badje waar ik eerder al een blog van maakte.

MyCarrier
De MyCarrier is een draagzak die je kan gebruiken tot je kindje 15 kg weegt. Er zijn twee modellen: Een buikdrager en een buik- en rugdrager. Ze zijn er in de kleuren: rood, bruin, zwart, blauw en donkerblauw. Ik mag een buik- en rugdrager weggeven in een kleur naar keuze!

What's on mama's mind

 

 

Wat zijn de voordelen van de draagzak?
– Verstelbaar voor een optimale ondersteuning en comfort voor je pasgeboren baby
– Ergonomie en een perfecte pasvorm
– Je kindje kijkt naar jou of gebruik hem als rugdrager
– Erkend door het Internationale Instituut voor Heup Dysplasie; als een draagzak met een gezonde ondersteuning van de heupen

De Stokke® MyCarrier is met veel zorg en aandacht ontworpen en biedt de juiste ergonomie voor jou en je baby. De draagzak is eenvoudig te verstellen en past iedereen, of je nu groot bent of klein. Zonder gedoe maak je hem snel passend voor jouw lichaam.

De Stokke MyCarrier is aangeboden door Stokke vanwege de Oktoberfeestmaand op What’s on mama’s mind!

Foto: www.stokke.com

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

108 gedachten over “Win een Stokke buik- en rugdrager (MyCarrier)

 • 31 oktober 2016 om 22:36
  Permalink

  Wow! Een mooie rode rug- en buikdrager waarin we Bo kunnen wiegen!

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2016 om 23:58
  Permalink

  Ik ga dan voor de blauwe!
  Ik ben echt een ontzettende voorstander van buik (en rug)dragers!
  Ik vind het heerlijk persoonlijk (onze kinderwagen richt zich op de buitenwereld, niet naar ons helaas.. niet echt goed over nagedacht ) en niks is fijner als ze in slaap valt op mijn borst!
  Goed om te lezen dat deze goed de heupen ondersteund, mijn voorkeur mag natuurlijk niet voor de veiligheid van mijn kleintje gaan!

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2016 om 13:36
  Permalink

  Leuk voor mijn nicht die over…4 maanden gaat bevallen. Rood vind ik een mooie kleur.

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2016 om 22:47
  Permalink

  Ik zou graag mee doen voor mijn zus en ik ga voor de donkerblauwe draagzak.

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2016 om 17:42
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mezelf ,over een paar weken verwachten wij onze tweede dochter. Ik waag graag een kansje voor de donker blauwe.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2016 om 22:20
  Permalink

  Ik zou deze draagzak graag willen winnen om kilometers met mijn neefje te wandelen die vorige week geboren is! Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte versie.

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2016 om 11:38
  Permalink

  Als ik zou mogen kiezen zou ik gaan voor de taupe kleurige variant. Onze dochter Fenna is de laatste tijd erg huilerig en veel wakker. Zodra ze bij me ligt zie ik gelukkig haar lachende koppie, dus ik denk dat zij het heerlijk zou vinden om door mama gedragen te worden 😀 Daar wordt mama ook blij van!

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2016 om 10:41
  Permalink

  Ik wil deze graag winnen voor mijn zus!
  Nu pas ze nog lekker op haar allerliefste neefje 🙂
  Schilt mij een hoop sjouwwerk iedere week met de buggy e.d. Kan ze hem lekker in de draagzak overal mee naartoe nemen. En ik hoop binnenkort haar eigen kleine babytje!
  De kleur maakt niet uit! Alles is mooi 🙂 Maar als ik dan echt moest kiezen een zwarte, dat kan voor een jongen en een meisje 🙂

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2016 om 10:26
  Permalink

  Normaal ben ik niet van de bruine kleur, maar deze past echt precies bij mijn zus en haar vriend. Mijn zus is 22 november uitgerekend maar we denken allemaal dat het eerder gaat gebeuren. Ik zou hun dit graag cadeau willen doen.

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2016 om 08:41
  Permalink

  Ik kwam even spieken naar de einddatum, de duimen zijn blauw
  Ik doe nog altijd heel graag mee voor mijn meisje
  Wat ideaal deze mooie Stokke Carrier ! Zo kan ik haar met handen los dragen , zodat ik onze oudste aan een handje kan vasthouden , waar dan ook.
  het is best een geklungel met mijn rug altijd
  Ik zou hier echt enorm blij mee zijn, de kleur hierboven op de foto is erg mooi.

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2016 om 05:24
  Permalink

  Ik heb het geluk voor de tweede keer zwanger te mogen zijn. Ik wil dan graag ook winnen voor ons gezin. We kiezen de kleur bruin, omdat de kinderwagen ook bruin is, blijkbaar een voor ons fijne kleur!

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2016 om 19:31
  Permalink

  Ik ga voor de donkerblauwe. Mijn kleindochter gaat erin en mijn dochter gaat haar dtagen.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2016 om 15:49
  Permalink

  Heerlijk samen wandelen met mijn kleine man en de hond, in het grote park vlakbij ons huis. De kleine heerlijk in de buikdrager en de hond naast met aan de lijn. Ideaal.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2016 om 15:00
  Permalink

  Negen maanden lang heeft mijn prachtige vrouw onze nog ongeboren dochter in haar buik de vele trappen naar ons bovenhuis op en af gesjouwd. Ik kan niet wachten tot ik mijn steentje bij kan dragen. Graag wil ik daarom met een donkerblauwe Stokke MyCarrier het stokje van haar overnemen. Het lijkt me geweldig om zo ons eerste kindje, veilig en dicht tegen me aan, de trap af en de wereld in te dragen. En als we winnen mag mijn vrouw hem heel misschien ook nog wel eens lenen 😉

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2016 om 14:58
  Permalink

  Zo mooi en dan ook nog eens voor een heel lief kleinkindje. Mijn eerste.
  De kleur blauw staat dan vast heel goed. Heerlijk samen wandelen.

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2016 om 20:23
  Permalink

  Jaa deze zouden mijn zoontje en ik graag winnen!
  Toen hij nog klein was droeg ik hem altijd in een doek op mijn buik. Nu is hij 1.5 en wil af en toe nog wel gedragen worden,, maar voor op mijn buik wordt hij echt te groot. Op mijn rug knopen heb ik een paar keer geprobeerd maar meneer heeft niet genoeg geduld om stil te blijven zitten.

  Een mooie rug draagzak zou dus super goed uitkomen. Dan kunnen we weer gezellig dragen!

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2016 om 19:19
  Permalink

  donkerblauw lijkt mij wel stoer. Als oppas Opa lijkt het mij wel tof om hierin de kleinkinderen -die er nog in passen- of de nieuwe aanwinsten te vervoeren.

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2016 om 09:03
  Permalink

  Ik doe graag mee, voor mijn nichtje die krijgt in december een baby er bij. Ik denk dat het heel fijn is voor haar om lekker te wandelen met zijn broer van 2 in de wagen en hij in de draagzak, in het bos of naar de kinderboerderij. Graag in het zwart.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2016 om 18:11
  Permalink

  heel handig, een moet voor alles ouders, kan de kinderwagen een keer thuis blijven maar ook voor in huis zou ik hem gebruiken, kleur: bruin

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2016 om 14:44
  Permalink

  Ik doe ook graag mee met deze actie. In januari verwachten wij nr twee en heb nu een zomer draagdoek dus niet geschikt. Lijkt me heerlijk deze draglagzak en een stuk makkelijker voor papa, die is niet zo handig met draagdoek, haha. De kleur blauw vind ik het mooist maar eigenlijk zijn alle kleuren mooi en welkom!

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2016 om 10:18
  Permalink

  Doe graag mee. Ben gastouder en krijg binnenkort een baby er bij. Lijkt me heerlijk om met zijn broer van 2 in de wagen en hij in de draagzak heerlijk naar buiten te gaan. Wandelen in het bos of naar de kinderboerderij

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 16:49
  Permalink

  Ik wil de draagzak heel graag voor mijn mannetje winnen.
  Hij kan niet wachten, (net als ik) totdat ons kleintje er is.
  Hij zou heerlijk gaan wandelen met zijn drietjes 🙂
  De kleur die hij zou kiezen is: zwart.
  Wie hij er in gaat dragen is voor familie en vrienden nog een verrassing.
  Wij weten of het een hij of een zij is en wat de naam is 🙂

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 11:59
  Permalink

  LEUK!!! Kan mijn kleine meid ook mee met de wekelijkse wandeling met mijn wandelclub.

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2016 om 08:17
  Permalink

  oh wat een leuke winactie!!

  Ik zou graag de buik-rugdrager winnen voor mezelf. We hebben twee kids en een hond waar we graag mee wandelen op de duinen. Ik merk dat de buikdrager die ik heb erg onhandig is om die wandeling te maken, hij zit in de weg bij het lopen (heuvels) en bukken (3-jarigen zien écht alles)…
  De bruine heeft dan de voorkeur…. maar flitsend rood is ook niet slecht!

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 23:49
  Permalink

  De Stokke buikdrager zou super zijn voor mijn man en onze dochter. Ik heb een speciale band met mijn dochter dmv borstvoeding ik gun mijn man ook een soort gelijke band met haar. En dit kan middels een buikdrager. Zwart zou geweldig zijn. Ik ga duimen voor hem! X

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 22:02
  Permalink

  Ik zou heel graag de donkerblauwe willen winnen.
  Wij verwachten eind november ons 2e kindje, een jongetje. De oudste is dan 16 maanden dus zo’n buikdrager komt heel erg goed van pas!!

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 21:02
  Permalink

  Voor mijn dochter om zo lekker met mijn kleinzoon op stap te gaan. Ze gebruikt nu nog een draagdoek, maar binnenkort is deze minder praktisch.

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2016 om 15:41
  Permalink

  Wauw! Ik zou deze graag winnen voor mijzelf en ons kleine dametje. Hiermee kunnen we samen heerlijk wandelen!

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 22:12
  Permalink

  Doe graag mee voor mezelf, om dochtertjelief lekker dichtbij me te hebben. Met haar 6,5 maand past ze nog maar net in de reiswieg en vind dit heerlijk! Maar omdat het mijn kleine meisje is, vind ik haar nog veel te klein om al in een buggy/kinderwagen te vervoeren en houd ik haar natuurlijk het liefste zo dicht mogelijk bij me… 🙂 voor haar is het natuurlijk ook heel fijn, laten we dat vooral niet vergeten. Een draagdoek heb ik geprobeerd, maar ik zat meer zelf in de knoop, dan de doek. Dus deze drager lijkt me een geweldige uitvinding en maak dus graag een kansje. Mocht ik winnen, dan kan ie later mooi door naar mijn zus, die afgelopen donderdag een kleine meid heeft gekregen.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 20:48
  Permalink

  Super winactie!! Heel graag doe ik meer voor mijn toekomstige dochtertje. Volgend jaar ben ik uitgerekend van haar en ze is ons derde kindje. Het lijkt me fantastisch om haar dan in deze draagzak te hebben zodat ik mijn handen vrij heb om de andere twee kleintjes ook te helpen.
  Mijn voorkeur zou donkerblauw hebben, zodat mijn man haar ook in de draagzak kan/wil dragen 🙂

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2016 om 12:11
  Permalink

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn broertje en zijn vrouw. Zij verwachten hun 2e kindje (deze week wordt het waarschijnlijk gehaald). Hiermee kunnen ze de kleine lekker dicht bij zich houden. Ze hebben ook nog een drukke 2 jarige rond lopen, dus dan hebben ze de handen vrij!
  En dan wil ik hem natuurlijk ook graag een keer lenen, met mijn kleine nichtje/ neefje erin ;).
  Ik kies voor de bruine.

  En nu duimen ;).

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 22:27
  Permalink

  Graag in rood, voor mezelf en mijn man. Over twee weken wordt onze dochter geboren en zo kan ze met ons mee 🙂

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 22:01
  Permalink

  Net tante geworden van een prachtig nichtje en de 2e kan ieder moment komen. Dus deze trotse tante gaat graag op stap met haar neefje en/of nichtje(s). En mijn lievelingskleur is blauw!

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2016 om 22:01
  Permalink

  De bruine zou ik graag voor mijn zus willen. Ze heeft 2 pittige dochters en een derde kindje is op komst. Met deze draagzak heeft ze haar handen vrij om de twee andere deugnieten ook nog te helpen. Ze zal er zeker weten veel gebruik van maken! Mijn eigen dochter had heup dysplasie, goed dat deze draagzak is goedgekeurd hiervoor en ergonomisch is!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 22:08
  Permalink

  Zou deze mooie drager supergraag willen winnen. Hier zou ik graag ons zoontje in willen gaan dragen. Lijkt me super ideaal en heel fijn. Lees altijd zulke mooie reacties van mensen die veel dragen dat ik zelf dit ook wilq

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 21:17
  Permalink

  Ik zou hem in het zwart willen winnen en als ik hem win ga ik er een heleboel kindjes in dragen. Ik ga hem dan namelijk mee nemen naar mijn werk op het kinderdagverblijf waar we geen buikdrager hebben.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 14:12
  Permalink

  Wat een uitvinding, ik zo heel graag een in taupe kleur willen winnen, mijn dochter is in verwachting van haar eerste kindje, dus dat zou een super verrassing voor haar zijn!!!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 13:19
  Permalink

  Geweldig, de zwarte is prachtig. Handig voor ons kindje wat we in het voorjaar verwachten heerlijk de buitenlucht in.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 12:25
  Permalink

  Voor ons kindje waar we nog tot april op mogen wachten. De zwarte zou ideaal zijn voor als we onze Berner sennen uit moeten laten!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2016 om 10:42
  Permalink

  Hoi!
  De donkerblauwe vind ik heel mooi.
  Zou mijn zoontje Teun erin dragen. Het is een grote flinke knul, een goede draagzak zou heerlijk zijn. Met mijn eigen draagzak krijg ik het bijna gelijk in mijn rug en hangt hij op mijn heupen wat ook best pijnlijk wordt. Graag zou ik deze dus wel willen winnen!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2016 om 18:28
  Permalink

  Met de donkerblauwe versie maak ik mijn broer en zijn vriendin heel blij. Zij hebben mij heel erg geholpen de afgelopen jaren en ik wil graag iets voor ze terug doen nu ze papa en mama gaan worden. Dit is echt een prachtig cadeau, maar net iets boven mijn budget ben ik bang.

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2016 om 16:36
  Permalink

  Als wij mogen winnen kiezen wij voor de bruine.
  In de winter kan Fenna nog mooi mee op de rug bij mama en hopelijk in maart haar broertje of zusje.
  En tevens zijn wij erg tevreden over de stokke kinderstoel. De 2e stoel staat al op zolder klaar.

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2016 om 13:41
  Permalink

  Ik zal het graag voor mijn zus willen winnen en kan ik het af en toe gebruiken als ik met mijn neefje op pad ga!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 21:07
  Permalink

  Ik zou voor mijn zus Monica de draagzak willen winnen in de kleur rood. Ze is zwanger van een tweeling (twee meisjes) en is eind november uitgerekend. Ze heeft al drie kinderen waar ze de handen al aardig vol aan heeft. Ik zou dit een top cadeau vinden wat straks heel goed van pas zal komen met twee van die kleine hummeltjes.

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 19:59
  Permalink

  De rode voor mijn dochter, zwangen van haar tweede kinje, oudste is net anderhalf als de tweede komt! Dit zou een uitkomst zijn!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 19:27
  Permalink

  Wat een gave actie. Ik waag zeker een kans. Als ik zou winnen zou ik kiezen voor de bruine kleur. Wij verwachten ons eerste kindje ieder moment, ik ben 8 oktober uitgerekend. Ik zou haar graag bij me dragen, overal naar toe 😀 Dat lijkt me echt fantastisch!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 16:23
  Permalink

  Ik ga voor de donkerblauwe voor mijn dochter. Ja wie ze gaat dragen: klein zoon of dochter

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 12:12
  Permalink

  Ik zou graag de rode willen winnen voor de kleine bente, het dochtertje van mijn vriendin

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 10:27
  Permalink

  Nou dit is echt bizar! Ik had het gisteren met me moeder over deze draagzak! Ik heb zelf een draagdoek en me moeder vind het allemaal maar “ingewikkeld” om te knopen! Dus ze zei neem toch zo klik ding! Maar ik wil dan gelijk een goede want ik krijg anders last van me nek en schouders en krijg het dan heel erg benauwd. Maar ik had aan dat de stokke waarschijnlijk wel een goede is wat comfortabel zit! Dus wil het heel graag uitproberen! En dan kan ik fijn met me dochtertje Safiene van 4 maanden lopen, want dat vind ze fijner dan in de wagen. En ik zou dan voor de bruine kleur gaan!!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2016 om 09:09
  Permalink

  Jaaa, ik zou voor een grijze gaan. Nu voor onze lieve Anouk en mochten we ooit een tweede verwelkomen kunnen we hem dan weer gebruiken.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2016 om 19:04
  Permalink

  Mag ik meedoen voor mijn klein “verrassing” ? En omdat we nog even in spanning mogen wachten op de kennismaking, zou ik voor de rode drager kiezen. Lekker fleurig en kleurrijk.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2016 om 13:44
  Permalink

  Een helemaal leuke actie voor alle vaders en moeders en aangezien ik een a.s . moeder ben mag ik ook gelukkig meedoen. We gaan duimen !

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2016 om 07:29
  Permalink

  Wat leuk!! Ik zou hem graag willen hebben voor mijn kindje die volgend jaar mei geboren gaat worden. Kleur zwart?

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2016 om 06:54
  Permalink

  Wat een toffe actie! Ondanks dat mijn zoon al bijna 1 jaar oud is lijkt het mij ideaal om hem juist nu nog te gaan dragen. Binnenkort gaan we met zijn oudere broer naar Disneyland en speciaal daarvoor heb ik een draagzak gehuurd, omdat er niets fijners is dan hem te dragen in een draagzak. Ik zou kiezen voor de zwarte draagzak!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 23:57
  Permalink

  Graag!! 🙂 it will be perfect for my husband (yes he does all the carrying hahahaha)!! Well, and of course i will use it too. Our daughter can cling like a baby monkey. Having a carrier like this is such a life saver. Oh, and it’s very practical for travelling too. So excited! Gonna pick either the red or black one if i win ???

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 23:04
  Permalink

  Te gek! Wij (Floris en mama) doen mee! Winnen voor: de liefste man en papa. Kleur: Black Mesh, want bij een stoere zoon en papa hoort een stoere kleur. Samen gaan ze er graag op uit en dan is deze fantastische draagzak meer dan handig natuurlijk!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 22:13
  Permalink

  Wauw! Superleuke actie!
  Voor onze oudste zoon speciaal de Stokke Steps aangeschaft vanwege (langdurig) heupdysplasie; een van de weinige kinderstoelen waar hij in kon zitten met zijn spreidbroek(en)! Nog steeds wordt de stoel met plezier en gemak gebruikt (bijna 4 jaar)!

  Vertrouwen in het comfort van deze (donkerblauwe) draagzak voor onze 2e zoon die we met een week of 10 hopen te verwelkomen is er volop!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 22:00
  Permalink

  Deep Blue! mooie kleur voor deze buik-en rugdrager. ik ben trotse mama van twee jongen. Floris van 20 maanden en Fedde van nu net 1 maand. Fedde is graag dicht bij mama en met nog een peuter rondlopen kan ik hem moeilijk de hele dag vast houden. Voor Fedde zou ik deze handige draagzak willen winnen. Het lijkt me heerlijk om lekker door de duinen en over strand te wandelen met deze draagzak. ?

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 21:42
  Permalink

  Super leuke actie, als ik zou winnen zou ik hem zeker gaan gebruiken voor ons dochtertje en als zij er niet meer in past dan geef ik hem aan een vriendin, die op dit moment haar laatste loodjes van haar zwangerschap heeft.

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 21:24
  Permalink

  Mooie draagzak! De zwarte zou te gek zijn voor ons. Als ons mannetje er is kunnen we allebei gaan dragen aangezien papa het ook heerlijk vindt om te dragen.

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 19:43
  Permalink

  Ik zou graag een zwarte voor mijn zusje willen winnen, ze is 6 maanden in blijde verwachting en weet nog niet of het een jongen of meisje is. Zelf word ik voor de eerste keer tante dus ben zoo blij!!!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 19:43
  Permalink

  Ik zou graag een zwarte voor mijn zusje willen winnen, ze is 6 maanden in blijde verwachting en weet nog niet of het een jongen of meisje is. Zelf word ik voor de eerste keer tante dus ben zoo blij!!!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 15:56
  Permalink

  Zou graag kans maken op een zwarte… Wil deze heel erg graag winnen voor mijzelf.. Net bevallen van een prachtige dochtertje die hier graag in zou willen rond toeren samen met mij

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 15:48
  Permalink

  Zou super zijn om deze te mogen winnen in donkergrijs.. Doe graag mee voor ons zelf.. Zijn sinds anderhalve week trotse ouders van ons klein prinsesje dus zou zeer goed uitkomen om haar op deze manier overal mee naar toe te kunnen nemen

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 14:44
  Permalink

  Heel erg leuk. Mijn meisje is een beetje ziek en zijn druk bezig met onderzoeken ze zou het heerlijk vinden vaker dicht bij mama gedragen te worden

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 10:23
  Permalink

  Ik ben eeeeh, nu uitgerekend van ons tweede kindje. Bij de oudste heb ik nooit een draagzak gebruikt, maar voor nummer twee lijkt het me wel heel makkelijk, dan ben je toch wat mobieler en beter beschikbaar voor de oudste. Fan van Stokke zijn we al jaren, ons huis is net een showroom 🙂
  Ik vind de zwarte wel de meest praktische kleur

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 23:24
  Permalink

  Ik zou ons kleine mannetje die we over 3 weken verwachten dolgraag in de zwarte buik-en-rugdrager overal mee naar toe willen nemen.Ik kan niet wachten tot het zover is.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 23:11
  Permalink

  Voor m’n nichtje, een donkerblauwe lijkt me wel mooi.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 20:54
  Permalink

  Ik waag heel graag een gokje. ondanks dat de tweedehands babybjorn die ik heb niet ergonomisch is heb ik samen mijn meisje genoten van de tijd samen. Helaas kan ik hem nu na een jaar niet met plezier gebruiken doordat het gewicht op mijn schouders hangt en erg zwaar word dan. De draagdoek die ik nu af en toe gebruik vind ik lastig in gebruik en zou ik een nieuwe draagzak heel fijn vinden om te winnen. Als ik een kleur moet kiezen word het zwart.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 19:45
  Permalink

  Ik doe heel graag mee aan deze supergave winactie. Ik zou graag mee doen voor mijn kleine mannetje die ik heel graag zou willen gaan dragen. Ik vind de kleur donkergrijs wel erg mooi.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 19:22
  Permalink

  Leuk! Ik ga hem (met een beetje geluk) winnen voor mijn dochter, die hem hopelijk ooit gaat gebruiken en mij laat gebruiken voor een (klein)kind!! De rode lijkt me heel leuk!!

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 15:27
  Permalink

  Ik doe heel graag mee! Met een drukke peuter in huis van net 2 en een baby’tje van 11 weken kom ik vaak handen te kort. Het zou heel handig zijn om mijn jongste dochtertje gezellig bij me te kunnen dragen. Zo kunnen we net wat makkelijker achter mijn oudste dochter aan!

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 13:58
  Permalink

  Wat zou het leuk zijn om ons kleinkindje hierin te mogen dragen! En zo handig! Graag meegedaan voor de bruine

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 11:53
  Permalink

  Ik doe graag mee voor de rode. Ik zou er graag mijn overbuurvrouw en tevens vriendin erg blij mee maken. Ze is aan 1 arm verlamd en voor haar is het dus wat lastiger een kinderwagen te duwen, terwijl ze nog een kleintje ernaast heeft lopen. Hiermee kan ze en haar baby bij haar dragen en een hand vrij hebben voor haar ander kindje vast te houden.
  Vanwege haar handicap komt ze moeilijk aan werk, ook al wil ze graag, dus doe dolgraag mee om haar hier mee te verrassen

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 08:43
  Permalink

  Ik doe graag mee!! Wij hebben er al 1, super fijn! Daarom doe ik graag m voor mijn vriendin, om haar dochtertje Mirte in te dragen. De blauwe zal ze tof vinden.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 08:33
  Permalink

  Voor wie ik de draagzak wil winnen? Voor manlief
  In de kleur bruin of zwart zou mooi zijn !
  En wie hij erin gaat dragen?
  Ons klein poppetje, onze tweede dochter.
  Ik vind het zo schattig uitzien als een vader een draagzak met baby draagt 😀
  Jullie vast ook!
  Dan heeft hij de handen vrij voor zijn grotere prinses!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 23:10
  Permalink

  Wowww ik doe mee! Mijn lieve kleine, maar toch al zware Max kan daar heerlijk samen met zn papa de wereld in gaan verkennen!
  Donkerblauw of rood:)

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 22:05
  Permalink

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn schoonzusje, zodat ze na 9 maanden haar kindje dicht bij zich in de buik heeft kunnen dragen, haar wondertje ook op een liefdevolle manier nog de warmte van zichzelf kan meegeven, door haar kindje te kunnen dragen

  Beantwoorden
  • 2 oktober 2016 om 22:07
   Permalink

   En dan vergeet ik typisch weer in mijn enthousiasme de kleur door te geven: Brown graag

   Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 20:22
  Permalink

  Leuk! Een rode rugdrager, maakt ons leven nog meer draaglijk 😉

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 18:16
  Permalink

  Wooooh, deze ” carrier ” lijkt me handig zeg! Ons dochtertje van 1,5 jaar is mega zwaar (14 kg al) en erg ondernemend. Onze handen meer vrij hebben in combinatie met haar broer van 4 en ook nog wat huishouden kunnen doen of op terrein lopen waar je niet goed met de kinderwagen kunt komen, daar lijkt hij me perfect voor ??. Blauw is dan voor haar het mooist passend.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 17:41
  Permalink

  Ik maak graag kans op de bruine buikdrager. Voor mijn schoonzusje, welke begin november haar 3e kleintje verwacht. Met nog 2 kleine lieverds, maar soms ook deugnietjes, om haar heen zal het fijn zijn als ze hiermee af en toe even haar handen vrij kan hebben. Met de kleinste lekker warm dichtbij.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 14:42
  Permalink

  Ik doe graag mee voor de zwarte buikdrager voor mijn zusje. Net bevallen van haar 1e zoontje Dylan, dus gun haar deze graag. Die van mij wil ik haar graag geven, maar die is al zo “afgedragen” na 2 kindjes, dat ik haar graag een nieuwe gun ipv een afgedankte van mijzelf 🙂

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 13:29
  Permalink

  aaah de black mesh want dit is geweldig zeg ahhhhh voor mijn schatje en als oma dan op past hmmmm

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 13:14
  Permalink

  Ik ga mijn dochter er in dragen. Vind de bruine heel mooi, zeker voor de winter! Ik wil heel graag winnen zodat ik makkelijker even de deur uitstap met de hond, peuterdochter en dreumes in de draagzak

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 12:15
  Permalink

  blauw voor mijn kleinzoon die in oktober word verwacht, geweldig kraamkado

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 12:11
  Permalink

  Eind deze maand wordt onze 2de dochter geboren, en met deze Stokke Carrier kan ik mijn handen vrij houden. Ik doe graag mee voor de taupe-kleurige Carrier

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 12:10
  Permalink

  Wat een mooie winactie.
  De donkerblauwe is mijn keuze voor mijn dochter.
  Zij heeft nog een kleintje en zo is het lekker wandelen op de buik of rug van pappa.
  Ik volg je op Bloglovin.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 11:46
  Permalink

  Super leuke actie zeg!! Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendin die zo`n beetje vandaag haar eerste kleine krijgt (ze is al meer dan een week over tijd en ze gaan vandaag voor de tweede keer proberen in te leiden). Dit zou natuurlijk geweldig zijn voor haar (en voor ons als ze hem uiteindelijk weer aan ons doorgeeft 😉 )! Ik denk dat ze zwart het mooiste zal vinden 🙂

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 11:37
  Permalink

  Fijne actie! Ben nu al dol op de oktoberfeestmaand 😉 Je mag toch ook wel meedoen voor jezelf en de kleine? Toevallig was ik net aan het nadenken over een draagzak. Heb bij de eerste geen goede gehad en wil er nu wel graag eentje voor baby 2.0 die over ongeveer 4 weken wordt verwacht! Lijkt me echt ideaal en je kan wat meer kanten op dan met de kinderwagen! Dat wordt dus duimen! Donkerblauw zouden we erg mooi vinden.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 11:31
  Permalink

  Wauw ik doe mee voor een buik- en rugdrager in het zwart! Handig voor mijn zoontje Ezra van nu 4 maanden. Kunnen we lekker op het strand en in het bos wandelen, zonder de wandelwagen!
  En nog gefeliciteerd met je dochter!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 10:33
  Permalink

  Oeeh heel graag!
  Mag ik ook voor mezelf meedoen 🙂
  Ezra is wel al 10maand en heb zovaak spijt dat ik geen goede draagzak/doek gekocht heb.. Op m’n babyshower wel een zak gekregen maar die werkt voor geen meter! (De mini-monkey) dus ja heel graag!!
  De maxi cosi word steeds zwaarder en om hem ook voor kortere afstanden in de kinderwagen te tillen..
  Wij gaan heel hard duimen voor de zwarte??

  Beantwoorden
  • 2 oktober 2016 om 11:03
   Permalink

   Haha, jazeker. Met voor wie bedoel ik welk kleintje je er in gaat dragen! Natuurlijk win je hem voor jezelf!

   Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 10:01
  Permalink

  In onze vrije tijd
  gaan wij graag actief de natuur in met onze kleine meid.
  Voor een handig draagsysteem is het dus de hoogste tijd…
  Met de donkerblauwe Stokke® MyCarrier™ buikdrager worden wij echt in het zonnetje gezet
  en beleven wij veel draag- en wandelpret!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 09:55
  Permalink

  Ik zou heel graag mijn schoonzusje willen verrassen met deze prachtige en handige Stokke buik- en rugdrager. Ze is pas bevallen van dochter Emily en dit zou geweldig voor haar zijn. Een rode is prachtig!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 09:28
  Permalink

  Ik doe graag mee met deze super actie!
  In de kleur zwart, past mooi bij de winterjas van vince, onze derde en jongste zoon. Ik heb hem vanaf zijn geboorte veel in een doek gedragen maar kreeg het rugknopen helaas niet onder de knie. Mis het dragen wel, zeker als we het bos ingaan, zijn broers vinden de smalle, spannende paadjes veel leuker dan de paden die geschikt zijn voor de kinderwagen!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 09:08
  Permalink

  Ow heel graag voor mijn aankomend kleinkind!
  papa en mama hebben geen auto dus zou geweldig zijn om zo mooie draagzak te hebben ! Ik loot heel graag mee zeer welkom!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 09:01
  Permalink

  Heel erg graag willen we de bruine kleur draagzak proberen voor ons zoontje. Het lijkt me ook echt super handig als je 2 kinderen hebt. Mijn beste vriendin is 16 weken zwanger en zij kan de draagzak dan van mij lenen om haar mannetje erin te dragen! Hopelijk winnen we, dan zijn er 2 mama’s blij (waarschijnlijk ook de oppasoma en de papa’s) ???

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 08:58
  Permalink

  Donkerblauw voor mijn schoonzusje die daar haar zoontje die in december geboren gaat worden in kan dragen!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 07:56
  Permalink

  Jaaa ik doe mee voor mezelf en mijn dochter die in januari verwacht wordt. En dan ga ik voor de taupe kleurige. ☺️

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2016 om 07:46
  Permalink

  Wat web gave winactie! Ik zou graag de kleur Black mesh willen winnen waarin ik onze zoon/dochter die begin maart geboren zal worden wil gaan dragen. Vooral omdat we al een dochter van nh net 2 hebben lijkt het me ideaal om ons 2e kindje wat meer te gaan dragen. Ik heb een draagdoek maar met knopen etc is dat toch een heel wat meer gedoe dan makkelijk vastklikken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *