Win: Entreekaarten voor Beurs Eigen Huis 2018

Win: 3x 2 entreekaarten voor Beurs Eigen Huis (9,10 en 11 maart in Utrecht). Ik geef 3 setjes van 2 kaarten weg. Elke winnaar krijgt dus 2 kaarten.

Gefeliciteerd: Kim, Gé en Nathalie!
Wanneer: 1 maart tot en met 4 maart 2018. Zorg dat je meteen reageert als je hebt gewonnen, want maandag 5 maart dingen de kaarten verzonden te worden.
Hoe: Laat hieronder of op Facebook weten wat jij wel zou willen veranderen aan je huis.

beurs eigen huis

Beurs Eigen Huis komt er weer aan: check wat er voor jou te ontdekken valt!

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je grootse plannen om je eigen droomhuis te realiseren? Zet dan een groot kruis in je agenda door 9, 10 en 11 maart. In dat weekend staan er tijdens Beurs Eigen Huis namelijk meer dan 200 exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht. De woonkenners kunnen je voorzien van inspiratie voor het inrichten van je huis, praktische informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, het vormgeven van je tuin, het verbeteren van de lichtkwaliteit van je woning en ga zo maar door. Genoeg te horen en zien dus voor iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, of bij oneindige woonmogelijkheden wil wegdromen.

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel

Niets is zo fijn als het hebben van een goede fundering voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must! Er zijn verschillende  presentaties van Vereniging Eigen Huis, over onder andere contracten en hoe je die het beste op elkaar aan kunt laten sluiten om de bouw soepel te laten verlopen. En verder zijn er vele experts op de beurs die je op weg kunnen helpen: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseur, makelaars, financieel adviseurs, etc.

Voor de woningzoekers 

 Het kan zijn dat je jouw ideale woning nog niet hebt gevonden of gebouwd. En juist dan is het misschien wel het beste moment om een bezoek te brengen aan de beurs. Zo kun je jouw droomwensen goed op stoom laten komen. Daarnaast weet je waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis. Wil je het lichter, ruimtelijker? Moet dat muurtje toch daarheen, en hoe regel je dat dan contractueel met al die partners waar je mee te maken krijgt bij de bouw of koop van een huis? Met al die relevante vragen kun je terecht op Beurs Eigen Huis.

Voor energiezuinige koppels & echtparen  

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er haast niet omheen: de duurzame ontwikkelingen in de bouw. Wil je alles zo ‘groen’ mogelijk aan te pakken, maar zie je door al de groene bomen het bos niet meer? Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Naast duurzaam advies en inspiratie vind je op de beurs ook de allernieuwste praktische ontwikkelingen zoals zonnepanelen, energiezuinige klimaatsystemen, warmtepompen en de nieuwste isolatie- en ventilatieproducten.

What's on mama's mind huis

Voor mensen die zin hebben in een nieuwe tuin of interieur  

Op veel beurzen vind je óf interieurideeën, óf bouwadvies, óf tuintrends, maar op Beurs  Eigen Huis vind je dit allemaal! Je wandelt hier van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere. Spreek met stylisten over een lichtplan voor je woonkamer, een mooie samenstelling van kleuren of de aanschaf van een heerlijk tapijt. Doe bij het tuingedeelte ideeën op voor een veranda en ontmoet de beste hoveniers en tuinarchitecten. Er is bovendien ook een Keuken & Badkamer Plein. Op de beurs zijn die mensen te vinden die je er bij kunnen helpen alles voor elkaar te krijgen binnen jouw mogelijkheden. Tip: heb je al tekeningen van je (ver)bouwplannen? Neem deze dan mee, zo kunnen verschillende specialisten je voorzien van tips en adviezen.

INFO & TICKETS

Beurs Eigen Huis is op 9, 10 en 11 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Kaarten kosten € 17,50 aan de deur. Tickets in de voorverkoop zijn te koop voor € 14,00 via www.realiseerjedroomhuis.nl

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

16 reacties op “Win: Entreekaarten voor Beurs Eigen Huis 2018

  Robin

  (6 maart 2018 - 10:15)

  De douche mag wat groter ten koste van een slaapkamertje

  Elizabeth

  (6 maart 2018 - 09:42)

  Ik wil graag mijn zolder uitbouwen tot een goede 3e verdieping

  Nicky

  (5 maart 2018 - 11:45)

  Uitbreiding met serre is gewenst

  Evita

  (4 maart 2018 - 21:33)

  Deze zomer wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. We staan dus voor de uitdaging om een compleet huis in te richten.

  Nancy van Heck

  (3 maart 2018 - 20:55)

  Ik zou graag mijn badkamer willen veranderen zodat ik wat heerlijker en luxer mijzelf kan verzorgen in een fijne ruimte.

  Gé Geurtsen

  (3 maart 2018 - 16:45)

  Dakopbouw zou mooi zijn benieuwd wat dat ongeveer kost

  Nathalie

  (3 maart 2018 - 13:02)

  Wij zijn echt toe aan het aanpakken van woonkamer / inclusief keuken. Willen heel graag een stukje uitbouw met lichtkoepels en een nieuwe keuken laten plaatsen.

  Heidi

  (3 maart 2018 - 11:11)

  Ons souterrain van ons Amsterdamse grachtenhuis is compleet verbouwd en willen wij nu gaan inrichten, deze beurs geeft een unieke mogelijkheid om inspiratie op te doen!

  Sophia

  (2 maart 2018 - 21:54)

  Leuk om inspiratie op te doen!

  Liesbeth

  (2 maart 2018 - 15:59)

  Onze slaapkamer! Nu onze baby op zijn eigen kamer slaapt is deze toe aan een make-over en hoop ik dat het weer echt ons nestje wordt!

  Will

  (2 maart 2018 - 11:49)

  De zolderverdieping zou ik willen veranderen.
  Dat is qua ruimte wel nodig.

  Mariska

  (2 maart 2018 - 09:08)

  Wij wonen nu 1,5 jaar in ons nieuwe huis. We hebben nooit veel spullen gehad, tót de baby. Nu zoeken we inspiratie voor een mooie kastenwand of andere speciale opbergruimte. Wie weet vinden we de oplossing op de beurs!

  Kim

  (2 maart 2018 - 08:45)

  Aangezien wij een nieuwbouw huis gekocht hebben kan ik alle hulp gebruiken om het in te richten..

  Nelly

  (2 maart 2018 - 07:50)

  De bovenverdieping dient wel een opknapbeurt te hebben.

  Saskia

  (1 maart 2018 - 21:16)

  wij wachten tot ons nieuwe huis gebouwd is😊
  Heb nog een heleboel inspiratie nodig voor de inrichting en de tuin!

  Loes

  (1 maart 2018 - 19:53)

  De badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *