Win: Entreekaartje voor het Feel good & Shop Event

What's on mama's mind feel good & shop eventWin: één van de twee entreekaartjes voor het Feel good & Shop Event

Winnaars: Bo van Gaal en Natasja Smolders
Gefeliciteerd! Ik mail jullie e-mailadressen naar de organisatie. Jullie horen gauw meer!
Wanneer? zondag 10 januari tot en met maandag 25 januari 23.59 uur. Op dinsdag 26 januari worden de winnaars bekend gemaakt. [LET OP, VERLENGD MET 1 WEEK, was 18 januari sluiting)
Hoe? Laat hieronder in een reactie weten waarom jij naar het Feel good & Shop Event wilt komen. Zorg dat je reactie uniek en leuk is. Voor welke van de leuke standhouders kom jij specifiek of wat denk jij mee naar huis te kunnen nemen na afloop? Bekijk de deelnemers op de website van het Feel good & Shop event. Reageren mag ook onder het originele bericht op Facebook of Instagram. Ik kies twee winnaars uit alle reacties.

Wat is het Feel good & Shop event?
In Veghel wordt op 11 en 12 maart het event georganiseerd op gebied van feelgood, lifestyl, food en shop. De trefwoorden zijn: shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen.

De allerleukste (web)winkels,  prikkelende feelgood verrassingen en hippe foodtrucks kom je tegen op Feel Good & Shop Event.

Voor meer informatie bekijk ook mijn vorige blog over het event of hun website.

Feel good & Shop Event – Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016, Veghel.

What's on mama's mind feel good & shop event look-at-me-_BEURSVLOER

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

11 reacties op “Win: Entreekaartje voor het Feel good & Shop Event

  Natasja Smolders

  (24 januari 2016 - 17:03)

  Vorig jaar ben ik zelf al geweest en dit jaar laat ik graag mijn zus kennismaken met mijn favoriete webshops zoals: Hipgemaakt, mmepomm en A lot of hapiness. En natuurlijk gaan we kijken bij de geweldige boeken van Circus Patz of we de collectie nog wat kunnen uitbreiden. Echt een zussenuitje bij uitstek, dus ik zou graag een entreekaartje bemachtigen.

  Bo van Gaal

  (23 januari 2016 - 14:16)

  Leuke actie! Ik wil ten eerste de fudge van jack graag proeven, daar had een vriendin het laatst over! Ook ga ik even langs bij op een stokje en bij card cetera. Eigenlijk wil ik gewoon overal wel even snuffelen, zoveel leuke vintage kraakpjes en winkeltjes! Dat ik hier nog nooit eerder naar toe ben geweest zeg! Groetjes!

  Ilse Cuijpers

  (12 januari 2016 - 21:30)

  Ik neem graag m’n zus mee voor een gezellig uitje!! Shoppen en ‘blieken’ kunnen we als de beste! We gaan de dames van Modefeestje even begroeten, die zien we meerdere keren per jaar! Daarnaast supporteren we graag de creatieve ondernemers uit de regio Nistelrode/Uden/Veghel! Waarschijnlijk blijven er dan wel wat kleren, mode accesoires en leuke hebbedingetjes voor thuis ‘plakken’ aan onze handen & oh ja, er zijn vast ook nog leuke prullaria of kleertjes te koop voor onze kids (m’n zus heeft een zoon van bijna 1,5 jaar & ik heb een zoon van bijna 2,5 jaar en een dochter van 2,5 week oud). Je hoeft ook niet bang te zijn dat we niks te eten bestellen bij een hippe foodtruck of een kek-drankje bij een hip standje. ‘Als we op pad gaan, gaan we voor een goeie!’

  jacqueline

  (12 januari 2016 - 07:49)

  Schitterende actie lijkt me schitterend doe graag mee!

  Annie de Waal

  (11 januari 2016 - 20:24)

  Erg leuk om met mijn moeder heen te gaan, ik doe graag mee met de win actie.

  Groetjes Annie

  Jan

  (11 januari 2016 - 20:21)

  Gezellig er weer eens tussen uit met mijn beste vriendin

  Bea

  (11 januari 2016 - 19:30)

  Feel good & Shop Event ja daar wil ik wel heen ben gek op shoppen, genieten, ontdekken, proeven en wat er nog meer te zien is

  mari

  (11 januari 2016 - 15:37)

  gezellig met mn vriendin naartoe

  Saskia

  (11 januari 2016 - 12:01)

  Leuk. Ik ken nog niet veel shops, dus ik ga rustig rondkijken als ik win 🙂

  Maria Laskier

  (11 januari 2016 - 12:00)

  Superleuk. Ik ga voor de stempels van Durf te stempelen.

  Aniek

  (10 januari 2016 - 21:12)

  Ik ga voor de posters van studio Inktvis, want die zijn beslist niet mis!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *