Kersttruien KLUIFJE van Rossana Kluivert

Rossana Kluivert en haar gezin lanceren KLUIFJE kersttruiencollectie en ik mag een pakket weggeven. Doe je mee met de kersttruien KLUIFJE winactie?

kluifje

Win een kersttruienpakket (zie hieronder wat er ongeveer in zal zitten) de maat kan niet worden gekozen
Hoera we hebben een winnaar: Christel! (je hebt ook een mailtje, graag 19 december 2019 uiterlijk reageren)
Hoe: Laat weten waarom jij dit pakket wilt winnen. Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Het KLUIFJE Kersttruien pakket

 • 1 damestrui
 • 1 herentrui
 • 1 kindertrui
 • 1 pyjama voor zowel dames als heren
 • 1 hondentrui
 • 1 hondendekentje
 • 1 hondenriem en halsband
 • 1 hondenspeeltje
 • 1 hondensnack

KLUIFJE Kersttruien bij Kruidvat

Ze zijn eclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, zowel online als in de winkel. Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino Kluivert lanceerden hun nieuwe kersttruiencollectie voor het goede doel. Na de lancering van hun eerste KLUIFJE collectie op Dierendag komt de familie vandaag met een hele bijzondere aanvulling. De opbrengst van deze speciale KLUIFJE kersttruiencollectie wordt gebruikt om de faciliteiten van de Dierenbescherming op Curaçao op te knappen en op die manier zoveel mogelijk honden te helpen. De collectie is te koop op kruidvat.nl en verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen.

Rossanna helpt honden op Curaçao

Rossana Kluivert: “Ik houd van de feestdagen en natuurlijk van honden, dus een eigen kerstcollectie truien voor de hele familie is geweldig. Daarnaast steun je niet alleen het goede doel; je kunt de truien ook matchen met je eigen huisdier”.

De inspiratie voor de kersttruien zijn hun eigen honden geweest. Zo heeft ieder familielid zijn eigen hond mogen afbeelden op zijn of haar eigen kersttrui. Rossana vervolgt: “Afgelopen maandag hebben wij een geweldige samenwerking bekendgemaakt met de Dierenbescherming op Curaçao. Ik ben verschrikkelijk blij met deze samenwerking. Mijn missie is het hondenleed op het eiland structureel aan te pakken. Door deze intensieve samenwerking kunnen dierenartsen castraties, sterilisaties en andere medische behandelingen uitvoeren in professioneel uitgeruste behandelkamers. We gebruiken het door ons ingezamelde geld om de faciliteiten van de Dierenbescherming op te knappen, zodat we zoveel mogelijk honden kunnen helpen. Met de donaties zorgen we dat dierenartsen de behandelingen in ons gezamenlijke centrum kunnen uitvoeren. Dit is de enige manier waarop we het enorme hondenleed écht kunnen aanpakken en ik ben dus ongelofelijk trots op ons team dat we dit voor elkaar hebben gekregen”.

De KLUIFJE Kerstcollectie

De KLUIFJE Kerstcollectie bestaat uit vijf verschillende kersttruien die je kunt mixen en matchen met kersttruien voor je eigen huisdier. Daarnaast zijn er ook pyjama’s voor mannen, vrouwen en kinderen die je met de feestdagen gezamenlijk kunt dragen. Er zijn ook een aantal leuke speeltjes toegevoegd aan deze collectie. De KLUIFJE collectie is exclusief te koop bij Kruidvat.

De prijzen variëren van 1,49 tot 12,99 euro. Door een item te kopen van de KLUIFJE collectie steun je de honden op Curaçao.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

59 reacties op “Kersttruien KLUIFJE van Rossana Kluivert

  Danielle

  (12 december 2019 - 19:50)

  Wat is er leuker dan allemaal in kersttrui? Heerlijk voor de feestdagen 🙂

  Lotte

  (12 december 2019 - 17:15)

  Dit lijkt me geweldig om te winnen! Ze zien er geweldig mooi uit en je steunt nog eens een super goed doel! Als dit geen hartverwarmende en een ware kerstgedachte is dan weet ik het ook niet meer. 🌲🐱🐶En natuurlijk omdat we zo onze nieuwe schoonzoon eens leuk leren kennen 😉

  Lida

  (11 december 2019 - 19:40)

  Ach weet je, je hoort altijd en alleen maar over foute kersttruien. Wat een rare onzin is dat. Moet je zien wat een gezellige prachtige dit zijn . Nou ik doe heel graag mee aan deze super leuke kersttruienactie.

  dennis

  (11 december 2019 - 17:17)

  Super, zelfs voor de hond, gezellig met zijn allen een foute trui, ik doe zeker mee.

  lizette

  (11 december 2019 - 17:16)

  Geweldig pakket, en perfect voor ons gezin

  C

  (11 december 2019 - 12:02)

  Ik zou heel graag een kersttrui voor mijn dochtertje willen. Bij onze Kruidvat is alles uitverkocht en ook online is haar maat niet meer te krijgen. Ik had er graag 1 willen kopen mede omdat de opbrengst voor de hondjes is. We hebben zelf ook een hondje en ik ben blij dat we hem goed kunnen verzorgen, dat gun ik andere hondjes ook.

  Els

  (10 december 2019 - 22:31)

  Leuke en aparte prijs om te winnen! Kersttruien zijn helemaal ‘hot’ dus wat wil je og meer, zelfs voor de hond!!! Promoten waard!

  marij brand

  (10 december 2019 - 20:46)

  prachtig pakket voor de hele familie! zelfs onze dieren! 🙂

  Sonja van den Beemd

  (10 december 2019 - 20:09)

  Wauwww wat een te gekke prijs ik zie ons al helemaal zitten hele gezin in kerststijl zelfs onze hond.
  Wij zijn van die mensen die hier wel van houden leuk voor mooie kerstfoto’s ook.
  prachtig.

  esther meyer

  (10 december 2019 - 19:53)

  geweldig wat een mooi pakket, de hele famiie inclusief viervoeter helemaal in kerstsfeer. wij doen graag mee

  lottie

  (10 december 2019 - 11:28)

  Omdat ik simpel weg nog geen kersttrui heb en ik deze ontzettend leuk vind!

  Lisanne Bons

  (9 december 2019 - 22:54)

  Wat een geweldige leuke actie. Wij hebben zelf een super lief hondje Summer. Ik heb zelf veel gereisd en weet dat helaas niet overal zo gezorgd wordt voor huisdieren. Dus wij dragen graag een kluifje bij!!!

  Katja Hendriksen

  (9 december 2019 - 22:31)

  Wat een toffe prijs!!! we maken graag kans met zn allen, wij hebben dot jaar een hondje uit Curacao geadopteerd en zijn mega fan van de KLuifjes!!!

   Eden

   (9 december 2019 - 23:21)

   Wat een geweldig kerstig pakket. Ik doe heel erg graag mee

  Sandra

  (9 december 2019 - 21:16)

  Leuke actie 🙂 wie had dat kunnen denken dat foute kersttruien helemaal in zou zijn hihi

  Mel81

  (9 december 2019 - 21:16)

  Elk jaar hebben we foute kersttruien dag op mijn werk, ook mijn kinderen hebben dit op school. Ik deed eigenlijk nooit mee (of leende er een), maar ik vind dat ik onderhand wel een eigen foute kersttrui mag hebben. Ook mijn zoon en dochter zeuren er al een tijdje om… OKÉ ik ben om!

  Tamara

  (9 december 2019 - 21:04)

  Wat een geweldige actie. We hebben a la bridget jones de traditie in onze familie om heerlijk foute kersttruien te dragen met kerst. Nou met deze truien kunnen we wel voor de dag komen. En bijkomend voordeel: onze kinderen zijn dol op hondjes!

  Lies

  (9 december 2019 - 20:04)

  Leuk! Vorig jaar hadden we een kerstsokkenselfie met het hele gezin, dan doen we volgend jaar een kersttruienselfie!

  Jan

  (9 december 2019 - 19:51)

  Lekker met z’n allen meteen in de kerstsfeer met zo’n prachtige trui.

  Gea

  (9 december 2019 - 19:21)

  Leuk ik doe graag mee

  Ran Slag

  (9 december 2019 - 17:25)

  Leuk! Ik doe heel graag mee 🙂

  SuusGro

  (9 december 2019 - 17:10)

  Lijkt me geweldig om dit te winnen. Kersttruien horen helemaal bij de Nederlandse traditie sinds een aantal jaar en ik vind het een top traditie!

  evelien

  (9 december 2019 - 14:53)

  Ow geweldig, we gaan met vrienden een weekend naar Winterberg met de kerst, wat zal het een grap zijn als wij met de familie hierin aanschuiven bij het kerstdiner!

  Anna

  (9 december 2019 - 12:33)

  Wat een super actie van Rossana Kluivert.Lijk me echt geweldig om deze samen met het gezin te kunnen dragen tijdens de kerst.Volg jullie ook meteen op instagram.Alvast fijne feestdagen!

   Tamara S

   (10 december 2019 - 04:10)

   Ah wat leuk! Meteen voor ons hele gezin en neefje klaar voor de kerst, dus ik doe heel graag mee. Ik was al volger op Facebook en nu ook op Instagram. (Marategendraadsnl)

  Pascale

  (9 december 2019 - 11:50)

  Geweldig we zijn gek op “foute”kersttruien en honden. De perfecte combi voor ons dus. Doe heel graag mee voor mijn gezin!!

  Matanga

  (9 december 2019 - 11:32)

  Ik zou graag mijn zus en haar gezin blij willen maken met deze vrolijke kersttruien en extra cadeautjes voor hun hond.

  anja

  (9 december 2019 - 11:18)

  erg leuk het huis in de kerst en de kleding ook leuk om zo op visite te gaan

  Eliatha Buurmans

  (9 december 2019 - 11:01)

  Supergaaf pakket, we gaan 1e kerstdag met mijn ouders naar de kerk, dat zou een leuke outfit zijn en direct een goed initiatief: Steun aan de honden in Curaçao.
  Wie kunnen hier vast meer mensen overhalen tot Kluifje artikelen aankoop in deze opvallende outfits.

  Wilmsen Anita

  (9 december 2019 - 10:49)

  Het zou prachtig zijn, iedereen in kersttenue rond de kerstboom. Het zou geweldige plaatjes opleveren

   Cindy

   (9 december 2019 - 10:53)

   Wat een superleuk pakket!!Doe graag mee,heerlijke tijd!!

  melissa van stipdonk

  (9 december 2019 - 09:57)

  Dat is toch supergezellig voor 2e kerstdag en de hond hoort er op deze manier ook helemaal bij. Gezellig met zijn allen bij de kerstboom in matchende kersttruien en de hond heeft extra geluk met de extra cadeautjes! dat heeft hij wel verdient want dit jaar heeft hij nog niets uit de kerstboom of kerststal gepakt, dat was vorig jaar wel anders 😉

  Iris

  (9 december 2019 - 09:27)

  Dit is zo leuk. Het hele gezin tot zelfs de hond in ketstfeer. Zo gezellig. Superpakket. Ik doe enorm graag mee!!

  Nelly

  (9 december 2019 - 08:53)

  Het hele huis is dan wel extra in kerstsfeer tot en met de hond toe.

  Marja Legius

  (9 december 2019 - 08:44)

  Ik zie ons als gezin al wandelen met de hond met de feestdagen Helemaal in stijl van de kerst, Superleuk pakket Ik hoop niet dat ik de hond in de pot zal vinden en waag graag een kansje

  Ivo Berkhout

  (9 december 2019 - 08:30)

  Als alle inzenders vechten om dit been, loop ik er wel mee heen 🙂

  #Woef

  Mendy Bruggink

  (9 december 2019 - 02:49)

  Wij zijn gek op honden en vinden het heel fijn wat Rosanna allemaal voor honden doet. Deze truien zien er zo leuk uit. Grappig voor de hele familie en onze hond lekker genieten van de speeltjes

  Bets

  (8 december 2019 - 23:05)

  Geweldig wat is dit een fantastisch leuk pakket, en zeker de leuke truien. Ik zie ons er al helemaal in rondlopen, wat een feest zou dit zijn! Ik doe er super graag voor mee en ga er keihard voor duimen!!!

  Maaike Manheim

  (8 december 2019 - 21:39)

  Hoe gaaf is dit! Ik dacht nog, kersttruienpakket, k weet niet of dat wat voor ons is, tot ik las dat het over honden gaat én al die toffe spulletjes voor mijn hondenkind erbij, super!

  Gé Geurtsen

  (8 december 2019 - 19:51)

  Wat leuk zeg! Wij hebben wel zo’n gek gezin dat er allemaal gewoon 1tje aantrekt 🙂

  Erika van koert

  (8 december 2019 - 19:24)

  Heel leuk ! Dan kunnen wij dit jaar ook eens in een kerst trui op het werk en school verschijnen.
  Met de hondenartikelen zou ik een vriendin met hond blij maken

  SophiaG

  (8 december 2019 - 12:54)

  Wat een leuk pakket. Voor ieder gezinslid een cadeautje.

  Anita te Gussinklo

  (7 december 2019 - 22:44)

  Super leuk, ik maak graag kans op deze vrolijke kersttruien.

  Annie den Uijl - Oudshoorn

  (7 december 2019 - 21:22)

  Wat een ontzettend leuk pakket, niet voor mezelf hoor, maar wel voor mijn dochter en haar gezin!

  Ailynn de Lange

  (7 december 2019 - 18:15)

  Ow wat een super leuke actie zeg! Geweldig die truien!!! Wij vinden ze helemaal leuk! En er zit natuurlijk een geweldig goed doel aanvast. Veel respect voor!!!

  Ilse Overweg

  (7 december 2019 - 17:07)

  Wat een geweldige winactie. Dit jaar vieren wij voor het eerst met de hele familie Kerst en wat zou het geweldig zijn als ik iedereen kan verrassen met een Kersttrui.

  Cindy Sanders

  (7 december 2019 - 16:11)

  Oh ge-wel-dig!! Wij zijn GEK op honden! En op KERST haha. Erg leuk!! En mooi doel <3

  Marijke Schippers

  (7 december 2019 - 11:59)

  Wat een gaaf pakket voor de Kerst. Onze dochter roep al heel lang om een Kersttrui en mijn man heeft vaak een feestje waar bij “foute” kleding gedragen moet worden. Zo’n trui zou dus in de zomer helemaal top zijn op een zomerfeestje.

  Katrijn

  (7 december 2019 - 09:48)

  leuk ik wil wel winnen

  Dineke Keijzer

  (6 december 2019 - 22:18)

  Leuk pakket voor de hele famiie

  Carina Peters

  (6 december 2019 - 21:50)

  Ik vind het super gave truien, die kunnen we als gezin dan aan doen met het kerstdiner, zo gezellig in kerst tenue.

  Will

  (6 december 2019 - 19:51)

  Wat een geweldig Kerstcadeau en wat zit er veel in het pakket.
  Hier maak ik het gezin van mijn dochter heel erg blij mee.
  Echt voor elk wat wils.
  Leuk hoor. Wat zou dat een verrassing zijn.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb om privéredenen geen Facebook en Instagram.
  Ondanks dat doe ik graag mee.

  cb.dkl

  (6 december 2019 - 19:30)

  Wat super leuk, lekkere truien voor ons en de hond en leuke, lekkere dingen voor de hond. En wat is er nu leuker dan in stijl aan tafel te zitten met kerst en toch iets makkelijks aan te hebben.

  elisabeth maria martina

  (6 december 2019 - 19:21)

  wat een vrolijke boel en dat allemaal voor het goede doel, gezellige verwennerij maak mij maar blij

  Ilse Koppenhol

  (6 december 2019 - 19:13)

  Ooooo super zeg ☺️?doe graag mee voor mijn gezin ?

  M. Nuus

  (6 december 2019 - 18:55)

  Fantastische win-actie! Lekker in de kersttruien na een dag ‘netjes’ 😉

  Noortje

  (6 december 2019 - 18:39)

  Oeh, dat zie ik wel zitten! Lekker niet hoeven nadenken over wat we aan doen met kerst!

   Christel

   (10 december 2019 - 10:16)

   Ik zou dit heel graag winnen, bij ons thuis is het een sport om zo uitgedost mogelijk naar de familie te gaan. Tot grote hilariteit van mijn neefjes en nichtjes. Ook wordt het haar als kerstboom op mijn hoofd gezet, zodat ik niet eens rechtop in de auto kan zitten. En ik gun het ze, nu ze zo slecht in het nieuws zijn geweest, terwijl ze er niks aan kunnen doen. Arme honden.

  Marian B

  (6 december 2019 - 14:08)

  Wat leuk, ik doe graag mee.! De kersttrui is binnen onze (hele) familie in opkomst. Zelfs bij opa en oma. Dan kunnen wij als gezin natuurlijk niet achterblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *