Monopoly L.O.L. Surprise

Vind je Monopoly ook zo’n leuk spel? Wat dacht je van deze variant: Monopoly L.O.L. Surprise. Met kaartjes van de bekende LOL poppen.

Monopoly Lol surprise

Hasbro Gaming

Hasbro Gaming heeft alle bordspelen en familiespelletjes. Van Monopoly, in allerlei varianten, tot de Pie Face Game of Bob Bilnaad en Egeltje Plof. Een tijdje terug bezocht ik een event van Hasbro, waar ze hun nieuwste speelgoed lieten zien. Ik maakte hiervan een Hasbro speelgoedoverzichtsblog. Ook is Hasbro genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2019, onder andere met Bob Bilnaad, Cubby de beer en Nerf Fortnite AR-L Blaster .

Voor wie gek is op Monopoly en dit ook wil overdragen op zijn kinderen is er het superleuke Monopoly L.O.L. Surprise, waarbij je geen straten maar poppetjes verzamelt. Zelf houd ik ook enorm van spelletjes en vroeger speelde ik heel veel Monopoly met mijn broer en ouders. Waarschijnlijk weet jij net als ik, alle straten van Monopoly Original uit je hoofd en weet je nog steeds je beste tactiek. Ik vind Monopoly Junior ook heel leuk voor kinderen, maar de varianten zoals deze maken het nog leuker om het erbij te pakken. Hieronder lees je ook wat over twee andere nieuwe Monopoly edities.

Monopoly L.O.L. Surprise

Monopoly meets het superschattige L.O.L. Surprise! In plaats van straten en stations verzamel je de L.O.L. poppetjes die op het spelbord staan. Diva, RockerD.J., Honeybun… ze zijn er allemaal bij. En het zal je niet verbazen dat Queen-Bee de meeste waarde heeft. Maar pas op dat je niet net te laag gooit, want dan betaal je Glitterbelasting! Ronde verrassingskaarten vervangen de Kanskaartenin dit spelen erzijn sterren-en emoji-fiches in plaats van huizen en hotels. En het mooiste misschien wel: de pionnen zijn echte L.O.L. Surprisepoppetje die je zelf mag unboxen! Hoe leuk is dat?!

Geïnspireerd op L.O.L. SURPRISE!

 • Met unboxing van 6 originele L.O.L. pionnen.
 • Koop, verhandel of ruil poppetjes in plaats van straten.
 • Wie de meeste poppetjes op het bord heeft liggen, wint het spel.

Monopoly L.O.L.Surprise!
Leeftijd: 8+
2-4 spelers
Consumentenrichtprijs: € 26,99

Monopoly L.o.L #ontdekhasbro

Monopoly voor Millenials

Het gaat om de Ervaring- Geld maakt niet per se gelukkig. Maar ervaringen,of ze nou mooi of gek zijn, blijven je altijd bij. Even helemaal los van de rat-race. Dat is waar Monopoly voor Millennials voor staat! In dit spel ga je niet met dollartekens in je ogen jezelf verrijken. Nee, hier draait het om het verzamelen van zoveel mogelijk Ervaringen. Bezoek fijne restaurantjes,aparte winkels en verrassende bestemmingen. Wat dacht je van een ontspannende retreat omeven helemaal tot jezelf te komen, of even langs de vegan bistro? Ook de Kans-en Algemeen Fonds kaarten zijn aangepast aan het thema en brengen je meer in contact met je medespelers. Zo betaal je ook geen huur, maar ga je gezellig bij elkaar op bezoek

Goed voor je Ervaringspunten! Een heerlijk spel dus dat je met plezier in een relaxte sfeer met je mede-millennials speelt.

 • Party spel voor millennials die het presteren eventjes zat zijn
 • Coole locaties en ervaringen.
 • Wordt trendsetter en ontvang Monopoly dollars als je vrienden op het door jou ontdekte plekje komen (Je moet toch ergens van leven).
 • Maar: niet de speler met het meeste geld wint, maar diegene die de meeste Ervaringspunten heeft verzameld.

Monopoly voor Millennials
2-4 spelers
Consumentenrichtprijs: € 26,99

Mevr. Monopoly

Mevrouw Monopoly

Mevr. Monopoly houdt van het avontuur en heeft de drive van haar familie…. Ze is dan ook het zuivere nichtje van Mr. Monopoly. Haar doel: opkomende ondernemers steunen en dan vooral vrouwen!

In deze stoere editie van het populaire spel speel je om de meest iconische en belangrijke uitvindingen die we te danken hebben aan vrouwen: van WIFI, zonne-energie tot Het kogelvrijvest, de chocolate chip cookie en shapewear.

Je bouwt geen huizen, maar ondernemingen Mevr. Monopoly is gemaakt voor vrouwen, voor vrouwen… en hun dochters natuurlijk. Nou vooruit, jongens en mannen mogen ook meespelen en meevieren dat vrouwen hun mannetje staan! Maak je keuze uit speciale girlbosspionnen, zoals een jet, omdat je nooit weet wanneer je weg wilt; een witte hoge hoed, om je eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken wat je wilt; een dumbbell omdat je sterker bent dan je denkt en een stoer horloge omdat het tijd is voor verandering! Hear hear!

Mevr. Monopoly
Leeftijd: girlbosses van ca. 8 tot 100 jaar
2-4 spelers

Voor nog meer Monopoly kan je ook nog kijken naar de Valsspelerseditie van vorig jaar: Monopoly Valsspelers editie

Winacties in de feestmaand oktober

Deze hele maand is het feest op www.mamas-mind.nl. Om die reden worden er superleuke spelletjes, speelgoed en meer mooie items weggegeven. Meedoen kan door een reactie achter te laten op de blog, maar vaak ook op Facebook en Instagram. Volg @mamasmind op beide kanalen en je zult de winacties voorbij zien komen. Doe je mee op meerdere kanalen, dan vergroot je je kansen! Voor winacties gelden altijd de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer op deze blog.
Doordat er een spamfilter op de blog zit, kan het zijn dat je je reactie niet direct hieronder ziet verschijnen, die wordt dan later verwerkt en goed gekeurd! Veel plezier en bekijk de huidige winacties op www.mamas-mind.nl/winacties.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Monopoly L.O.L. Surprise
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

76 gedachten over “Monopoly L.O.L. Surprise

 • 25 oktober 2019 om 21:46
  Permalink

  Oow wat een geweldig spel voor mijn kleindochter en fan van LOL Surprise, zij gaat dit echt een geweldig spel vinden.

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2019 om 15:08
  Permalink

  O.M.G.! Mijn oudste dochter heeft nu de leeftijd om Monopoly te kunnen spelen. Deze L.O.L. versie maakt het voor haar vast extra leuk! Mooi jeugdsentiment combineren met nieuwe herinneringen maken 🙂

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2019 om 14:32
  Permalink

  Lijkt me een gezellig bordspel voor de hele familie!

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2019 om 10:17
  Permalink

  Wow, Monopoly L.O.L. Surprise!, graag wordt ik je nieuwe bezitter
  Jij staat bovenaan mijn verlanglijstje, ik ben nl. een echte thuiszitter
  Ik ben gek op de L.O.L. meisjes en hou van heel veel glitter
  Op het bord pak ik graag de surprises uit en wordt blij van al het geschitter
  Hiermee wordt ik dan in huis de nieuwe monopoly voorzitter

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 20:57
  Permalink

  Jaaaaaa!!! Voor mijn lieve nichtje die dol is op LOL!!!

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 19:35
  Permalink

  doe graag mee voor mijn kleindochter zal hier superblij mee zijn

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 15:41
  Permalink

  omdat we graag monopoly willen. en dit is een super mooie versie zeg! laat die donkere dagen maar komen!

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 11:45
  Permalink

  dit spel had elise al gespot en is al uitgeknipt voor haar verlanglijstje. ze is een groot lol fan en haar verlanglijstje staat dan ook vol lol. ikzelf vind dit wel een leuke variant op lol en monopoly.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2019 om 12:48
  Permalink

  Mijn dochter is gek op L.O.L. en vind Monopoly ook erg leuk, dus dit is de perfecte combi!

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2019 om 11:17
  Permalink

  Dit zouden de meiden zo leuk vinden als het buiten regent en kil is. Lekker samen aan de eettafel met een kop warme thee en wat lekkers

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 21:56
  Permalink

  de pionnen zijn echte L.O.L. Surprisepoppetje die je zelf mag unboxen, dát vinden onze dochters ongetwijfeld te vet!

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 21:29
  Permalink

  Ik maak graag kans voor mijn dochter Isa, die graag Monopoly speelt en dol is op L.O.L. Surprise!

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 20:53
  Permalink

  Ik doe natuurlijk mee! Weer eens een ander monopoly als afwisseling.

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 20:17
  Permalink

  Jaaaaa, ik doe dolgraag mee. We hebben net weer een fantastisch familie weekend achter de rug. Waarin spelletjes spelen en samen zijn centraal staat. En laten al onze kleine meiden dol zijn op lol ballen, weten we zeker dat het lol Monopoly spel een gegarandeerd succes zal worden.. we gaan duimen❤️?

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 18:34
  Permalink

  Ik wil graag dit spel winnen omdat we graag met het hele gezin spelletjes mogen spelen
  De l.o.l monopoly staat dan ook bovenaan het lijstje aangezien ons dochter gek is van l.o.l

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 09:25
  Permalink

  ZALIG!
  Mijn zoon is monopoly gek! en mijn dochter is dol op alles met glitters (heeft nog geen L.O.L spullen)
  Met dit bordspel kunnen ze vast samenspelen. (al vrees ik dat het met een dubbel gevoel bij mijn zoon zal zijn.)
  Ik ben alvast heel benieuwd naar deze leuke monopoly variant.

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 07:57
  Permalink

  Zondag nog met het gezin monopoly zederik gedaan is van onze streek! Zo leuk. Mijn dochter heeft op haar lijstje monopoly LOL geschreven dus ik moet aan deze actie meedoen, nu fingers crossed!

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 15:32
  Permalink

  Wij houden heel erg van spelletjes hier, vooral Monopoly Risk en dergelijke en neen nieuwe uitgave doe ik graag mee zeker met kerst opkomst heerlijk gamen met zijn allen op een tafel

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 14:11
  Permalink

  Ik zou dit graag voor mijn dochter willen winnen. Ze is gek van L.O.L surprise spullen en daarbij is ze bijna jarig. Op school is rekenen wat moeilijker en met dit spel motiveert het wellicht extra om te oefenen. Zou zeer leuk cadeau zijn.

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 11:07
  Permalink

  Mijn dochtertje is helemaal gek van spelletjes en van L.O.L. Ze heeft dit spel ook al uitgezocht voor december ;-). Het zou dus helemaal fantastisch zijn als we het spel winnen!

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 09:05
  Permalink

  Wij houden heel erg van spelletjes hier, vooral Monopoly. Dit is een superleuke afwisseling en eigenlijk leuker voor mijn dochter dan het originele spel!

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2019 om 07:38
  Permalink

  super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2019 om 15:29
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die alles van LOL surprice helemaal geweldig vind

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2019 om 15:18
  Permalink

  Wat zullen m’n kleindochters veel LOL hebben. met deze leuke versie van Monopoly.

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2019 om 08:49
  Permalink

  Lijkt me erg leuk om Monopoly eens zo te spelen met mijn collega’s.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 13:31
  Permalink

  2 meiden in huis, beide grote LOL fan en ze houden ook erg van spelletjes. Denk dat dit spel voor hen een ideale combi is.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 09:31
  Permalink

  Heel graag voor mijn dochter ze is gek op spelletjes spelen. Hoe leuk als ze Monopoly LOL met haar vriendinnentjes kan spelen.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:38
  Permalink

  Mooi om cadeau te geven aan mijn kleinkinderen. Kunnen ze gezellig samen spelen

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:38
  Permalink

  Monopoly is en blijft een leuk spel. Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:12
  Permalink

  Mijn dochter wil hem zooo graag. Samen met heel veel andere nieuwe LOL surprise spullen staat ie op haar lijstje voor sinterklaas?… ze is ook aan het sparen, het geld brand haar spaarpot bijna uit, ze is er nog steeds niet over uit, wat ze nu als eerste wil kopen?.. want stel je voor dat sinterklaas het voor mij koopt?

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 12:47
  Permalink

  Zelf gek op monopolie en dochters dol op LOL…dus voor ons allemaal plezier

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 09:17
  Permalink

  Wat leuk! Ik doe graag mee omdat Sinterklaas onze dochter graag wil verrassen met dit spel, het staat op haar verlanglijstje. ?

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 20:55
  Permalink

  Hoe girlie girlie is dit! Ik doe heel graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 17:07
  Permalink

  Omg die is gaaf zeg !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn dochters 🙂

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2019 om 09:58
  Permalink

  Om mijn nichtjes cadeau te doen. Zij zijn gek op LOL en spelletjes spelen.

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 22:03
  Permalink

  Dit lijkt me super leuk om samen met mijn dochter te kunnen spelen, ik denk dat ze dit een erg leuk spel zou vinden.

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 14:44
  Permalink

  Eindelijk eens een spel waar pa en de jongens niet aan mee willen spelen maar voor ons als meiden onder elkaar HET spel waar we ons reuze op verheugen! Graag loot ik mee!

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 12:48
  Permalink

  Wat een origineel thema voor Monopoly en ga ik mijn dochters heeeeel lj mee maken

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2019 om 11:46
  Permalink

  Ohhh Glitterbelasting?!! <3 geweldig!! Dat zou onze dochter echt helemaal het einde vinden!

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 13:43
  Permalink

  Monopoly is en blijft een leuk spel en nu ook nog eens een echte meiden versie van LOL. Hier wordt een meisje in huis erg blij mee!!

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 11:17
  Permalink

  Met dit leuke spel in deze supergave uitvoering zou ik mijn bonusdochters echt heel blij mee maken en natuurlijk een paar punten scoren…

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 09:31
  Permalink

  Hier worden vaak spelletjes gedaan en dan de combi met L.O.L. is helemaal te gek.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 09:25
  Permalink

  tof cadeau om gezellig met mijn kleindochters te spelen 🙂

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 09:13
  Permalink

  En een spel en LOL ineen dat is wel een topidee. ik weet zeker dat dit op het verlanglijstje van onze elise komt. stiekem vind ik monopoly ook wel een heel leuk spel.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2019 om 08:58
  Permalink

  Wauuuwwww dit zal mijn dochter helemaal te gek vinden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zonde van het geld vind, want het is zo duur allemaal… daarom zou ik haar hier heel graag mee willen verrassen!

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 23:23
  Permalink

  Ik heb het gewone Monopoly spel , maar dat is eigenlijk nog te moeilijk voor mijn kleinkinderen.
  Mijn kleindochters zijn echte L.O.L. surprise liefhebbers.
  Dit monopolyspel van L.O.L. surprise vinden de vast en zeker veel leuker.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor hen.

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 21:39
  Permalink

  Wat leuk ?? Mijn dochter is helemaal gek van LOL én van monopoly haha
  Ik zou het bewaren om in de zak voor sinterklaas te doen, dit zou een geweldige verrassing zijn ?

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 20:47
  Permalink

  Leuk voor de donkere dagen om samen te spelen met onze l.o.l fan.

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2019 om 19:35
  Permalink

  Ik hoor hier thuis niets anders dan LOL, want wat is ze daar dol op! Maak graag kans, leuk voor de decembermaand.

  Beantwoorden
 • 13 oktober 2019 om 13:28
  Permalink

  wat leuk, doe graag mee voor mijn kleindochter

  Beantwoorden
 • 13 oktober 2019 om 00:59
  Permalink

  Ik zou deze heèl graag willen willen voor mijn zusje! Ze is dol op spelletjes en vooral spelletjes die bijna oneindig zijn. Ik doe graag mee! Duimennn maar xx♥️

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 23:12
  Permalink

  Wauw! Ik zou deze EL.OH.EL. (nee mama, geen lol!) echt heel graag winnen voor mijn meiden! Ze zouden er zo blij mee zijn!!

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 21:54
  Permalink

  Super tof zeg. Echt een geweldige actie voor mijn dochter Jazzlyna. Lol fan.

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 20:59
  Permalink

  Op dit moment spelen ze hier weer volop monopoly! Maar zo’n gave versie hebben we niet, mijn dochter zou dit echt te gek vinden!

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 20:28
  Permalink

  Wat leuk die l.o.l. Monopoly! De meiden hier zijn fan tot over hun oren! Hun feestje op 9 novenver is zelfs in dit thema, iets anders was geen optie.
  Ik zou hem hier graag mee verassen!

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 12:12
  Permalink

  Dit zal een populair spel worden bij de meiden! Ik ken er wel eentje die ik hier graag mee zou verrassen. Leve L.O.L. !

  Beantwoorden
  • 12 oktober 2019 om 13:11
   Permalink

   Monopoly is altijd erg leuk, maar deze versie helemaal! Zou hier super leuk gevonden worden, dus ik maak ook heel graag kans! ?

   Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 12:08
  Permalink

  Wauw zo gaaf voor mijn L.O.L. fan Melina ??
  Zou haar die graag willen geven als sinterklaas cadeautje.
  Daar zal ze heel blij mee zijn?❤?

  Beantwoorden
  • 12 oktober 2019 om 12:52
   Permalink

   Super leuk, zeg!!! ? Mijn dochter is helemaal dol op alles van L.O.L.! Zou een super leuk cadeau zijn voor de feestdagen of haar 8ste verjaardag ? op 22-12! ??

   Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 09:56
  Permalink

  Wauw leuk spel, monopoly blijft toch een geweldig spel voor groot en klein, en met een LOL fan in huis is dit wel leuk om hier kans op te maken, mama gaat duimen

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 08:01
  Permalink

  Het L.O.L. spel staat heel hoog op het verlanglijstje van mijn dochter. Ik zou dit graag willen winnen voor haar ?

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 07:57
  Permalink

  Super leuk voor hier in huis. Lekker samen spelletjes doen in een gaaf nieuw lol jasje! ?

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2019 om 07:40
  Permalink

  voor een jarige job is dit cadeau helemaal top
  voor mijn kleindochter en kleinzoon maak ik hier heel graag kans op

  Beantwoorden
  • 14 oktober 2019 om 21:06
   Permalink

   Dit zou ik graag winnen voor onze dochters, echte LOL fans, maar ook zeker spelletjes fans!

   Beantwoorden
   • 25 oktober 2019 om 07:47
    Permalink

    Dit lijkt me echt super leuk! Ik doe mee! Ik volg je op beide kanalen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *