Win een Play & Go opbergzak

What's on mama's mind play & goWin: Een play & go opbergzak van www.kidzzz.nl
Gefeliciteerd Arlette! Je ontvangt een mailtje op het door jou opgegeven mailadres. Niet gewonnen? Houd de blog in de gaten, in januari komen weer leuke nieuwe winacties!

Hoe? Laat ons weten welke zak je zou kiezen. Kijk op de website van Kidzzz.nl welke er beschikbaar zijn en laat hieronder weten wat je erin zou bewaren.

Over Kidzzz.nl
Over de webshop kidzzz.nl heb je vast al eens vaker gelezen op What’s on mama’s mind. Van het tofste speelgoed tot de lekkerste matrassen shop je bij deze webwinkel. Er is een variëteit van mooie merken.

Zo vind je er ook de ontzettend gewilde Play & Go opbergzakken.

Play&Go
Elke ouder is denk ik wel bekend met de ongelooflijke grote hoeveelheid blokjes er door het huis kunnen slingeren na een dagje spelen. Houtenblokken, duplostenen en puzzelstukjes. Alles slingert Play & godoor je huis. De Play&Go opbergzak is behalve een handige opruimmogelijkheid voor al het speelgoed ook de ideale speelmat. Als je de zak open hebt gevouwen dan gebruik je het simpelweg als speelkleed. Klaar met spelen? Schuif alle in het midden van de mat en trek de koortjes aan. Ta da… je vouwt de mat tot en zak. Knoopje erin en alles is opgeborgen. De zak is er in veel verschillende kleuren en patronen en daarmee staat het erg leuk in huis. Geen enkele reden om deze zak ook uit het interieurbeeld te plaatsen. De Play & Go opbergzak is gemaakt van duurzaam canvas.

Bekijk de website van Kidzzz.nl welke je er allemaal kunt vinden.

Welke ik zou kiezen? Deze! Te gek voor mijn zoontje, die gek is op auto’s.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

122 reacties op “Win een Play & Go opbergzak

  Fan

  (18 december 2016 - 21:12)

  Is de winnaar al bekend van deze gave actie?

  Janneke

  (14 december 2016 - 20:46)

  Wauw! Deze mat/opbergzak lijkt me zo handig! En ze zien er ook nog eens heel tof uit. De diamond grey past hier mooi (maar ja waar niet?!) en zorgt vast goed voor de vele blokjes hier 🤗

  Bonnie Snabel Kok

  (14 december 2016 - 07:52)

  Ze zijn zo leuk!! Ik zou er alles in opbergen waar mn zoontje op dat moment het liefst mee speelt. Zou heel graag de roadmap willen😍

  Manon

  (13 december 2016 - 22:18)

  Ik vind ze allemaal leuk, maar de mister moustache is toch de leukste! Zou al onze duplo erin passen?

  Liesbeth

  (13 december 2016 - 19:32)

  Gaaaaffff! Ik doe graag mee voor de zak ‘panda’! Zo handig en ook nog mooi en leuk! Opruimen van lego wordt een feestje!

  Willemine

  (13 december 2016 - 17:29)

  Ehm… volgens mij plaatste ik mijn reactie op de verkeerde plek… Dus nu nog maar even hier. Geweldig die opbergzak van play & go met de weggetjes erop! Ideaal voor het hele wagenpark van mijn jongens. Zak open en spelen maar!

  jodi - liefthuis

  (13 december 2016 - 17:24)

  Ik zou kiezen voor Diamond pink. Omdat die zo mooi van kleur is en mooi bij ons huis past. We hebben mega veel duplo overgekocht, maar weten nog niet goed waar we het moeten laten. Dit zou dus ideaal zijn.

  Rianne Weerd

  (13 december 2016 - 11:37)

  Wat een leuke opbergzakken, ze lijken mij erg handig! Deze slepen de kinderen denk ik makkelijker mee dan een kist vol met speelgoed. Wij gaan voor deze leukerd https://www.kidzzz.nl/play-go-panda

  jeroen laane

  (13 december 2016 - 10:07)

  Ik zou voor de wegen zak gaan.. Deze hebben het perfecte formaat om met de plan toy autootjes erop te spelen. Klaar met spelen zak dicht.. Hoe gemakkelijk kan het leven zijn?

  Erica van der Wal

  (13 december 2016 - 10:02)

  De Flamingo is echt te gek voor ons dochtertje! Nu ze net 1 is geworden heeft ze allemaal speelgoed en knuffels gehad en aangezien haar grote broer de speelgoedkist al vol heeft zitten met zijn spullen is dit perfect voor haar spulletjes!! (Y)

  Manon van Leijenhorst

  (13 december 2016 - 08:05)

  Ik doe graag mee voor de roadmap om alle duplo voor mijn beide meiden in op te bergen en tijdens het spelen de roadmap multifunctioneel te gebruiken als weg om overheen te rijden met de duplotrein en auto’s.

  Claudia Diependaal

  (13 december 2016 - 03:30)

  Hoi hoi,

  Ik ga voor de Panda play en go.

  Hamdi

  (13 december 2016 - 01:09)

  De roadmap vind ik gaaaf! Ik zoek naar een speelkleed voor de kinderen, maar dit maakt het helemaal! En niet eens zo klein, echt gaaf! Onze 2 zonen hebben een 60 literbak vol auto’s! Die zullen dan verplaatst worden naar de geweldige zak en de bak kan ik eindelink voor de zolder gebruiken! Hoeveel vliegen in 1 klap? Speelkleed erbij, opruimen gezellig, de auto’s en stoplichten en verkeersborden op de plek waar ze horen. En een bakvrije kamer waar een mooie, grote zak in de hoek staat te pronken!

  Fatima

  (13 december 2016 - 01:01)

  De ancho! Wat een leuke ankers staan erop geprint! Ik zou deze zak aan mijn kleine zusje geven. Ze heeft knuffels die altijd van bed naar de grond moeten savonds, en in de morgen weer omgekeerd. En wat een ruime zak! Daar zullen ze allemaal echt in passen, wat apart dat het ook een speelkleed wordt. Want als ze speelt, is dat áltijd met de knuffels. Ik denk dat ze dan eilandje zal spelen, en dat de knuffels op het eiland zitten. Duimen voor mijn zusje!

  Jannemiek_

  (12 december 2016 - 23:20)

  Oh man, zo’n opruimzak slash speelkleed is gewoon te mooi om te zien én handig. Typisch zo’n hip moeder-wil-dit-hebben-ding. En met een kleuter, peuter én baby op komst, is die playandgo straks voor 1001 dingen te gebruiken! (de zigzag in zwartwit, whoa…)

  Carina peters

  (12 december 2016 - 22:43)

  De roadmap is erg gaaf! na het spelen alle auto`s erin opbergen, opgeruimd staat netjes!

  Miranda

  (12 december 2016 - 22:18)

  Die wil ik wellen wel winnen!!!!
  Dex heeft van sinterklaas LEGO gekregen en daar hebben we geen op verholen voor gevonden😍 Dex zou de roadway helemaal te tof vinden

  Lieve groetjes
  Dex en miranda

   Miranda

   (12 december 2016 - 22:19)

   Verholen moet zijn berg plek 😬😬😬😬

  Nancy van Heck

  (12 december 2016 - 21:54)

  De roadmap zodat mijn zoontje gezellig met zijn auto’s en tractoren over getekende wegen kan laten rijden. En na het spelen kan ik mooi de zak dichtknopen met zijn auto’s en tractoren erin. Echt gewoon heerlijk handig lijkt mij dit ook makkelijk voor mijn zoontje om zijn auto’s en tractoren makkelijk op een goede leuke plek te hebben.

  Arlette

  (12 december 2016 - 21:14)

  Definitely de roadmap! Zoonlief bouwt erg graag zelf creatieve auto’s en dat betekent veel losslingerend wild lees=lego! Pijnlijk voor mijn voeten en die van hem. Maar hey zelf dingen bedenken is zoveel leuker. Spelen op een autobaan met je zelf bedachte auto’s is dan natuurlijk helemaal tof! En daarna handig voor mama die er niet meer op kan stappen…

  Merel

  (12 december 2016 - 21:14)

  Wauw, super mooie handige zakken! Erg gaaf!
  Ik zou gaan voor de Play & Go opbergzak ‘panda’. De kleuren en style passen goed hier in huis en daarnaast zijn we vorig jaar naar China geweest en vinden we panda’s gewoon super leuk 🙂

  Ineke

  (12 december 2016 - 21:14)

  De Mr. mustache , en ik zou er al zijn duplo in doen, opgeruimd staat netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *