Win: Robotjes knutselen met Recycleme

Op het kinderfeestje van mijn zoontje gingen wij robotjes knutselen, want hij wilde een robotkinderfeestje. Wil jij ook robotjes knuffelen door materiaal te recyclen en daarmee prachtige creaties te maken? Doe dan gauw mee.

Win: Re-Cycle-Me knutselbox robot
Wanneer: 8 t/m 15 januari 2020
Hoe? Laat weten wat jouw favoriete ‘afval’ knutselmateriaal is. Denk aan schoenendozen, potjes en melkpakken. Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Robotjes knutselen

De doos die we weggeven is “re, cycle, me turning garbage into robots” . Wij gebruikten ze op het kinderfeestje van mijn zoontje, elk kindje kreeg een doosje om te gebruiken. Eigenlijk zou je niet eens zoveel doosjes nodig hebben, want er zit genoeg knutselmateriaal in om een heleboel robotjes te maken.

Zelf maakten we eerst met mijn zoontje en dochtertje voorbeeldjes. Die konden we mooi op tafel zetten. Dat is nog makkelijker werken, dan vanuit het boekje. Vooral voor de kleinere kinderen is het soms nog lastig om zelf een keuze te maken wat ze kunnen maken met het materiaal. De kindjes op het feestje waren 5 en 6 jaar en mijn dochtertje is net 4 jaar.

Recycle me

Wat is Recycleme?

Ik kende het al en ook in 2018 heb ik al eens een winactie met het leuke merk gedaan. Ik ben heel enthousiast over REcycleme en over het hergebruiken van materiaal. Tevens houden we sowieso graag van knutselen, dus met een kinderfeestje wat hulpmiddelen kunnen gebruiken en zo iets moois kunnen maken, dat juich ik toe. Re-Cycle-Me heeft overigens ook speciale kinderfeestboxen. Zoals hieronder het piratenfeestthema. Dus organiseer je een piraten kinderfeestje, dan is deze doos een aanrader.

Re-Cycle-Me; knutselen met afval. Dat klinkt enerzijds niet heel aantrekkelijk, maar dat is het juist wel. Je hebt zoveel afval (blikjes, flesjes, melkpakken etc.) dat je allemaal overhoudt en weggooid. Hoe leuk is het als je dit, met wat hulpmiddelen, kan ombouwen tot superleuk speelgoed. Maak kennis met Re-Cycle-Me.

Recycle me knutselen met afval

Duurzaam knutselen met Kids

Op zoek naar een verantwoord en duurzaam cadeau? Re-Cycle-Me levert knutselpakketten waarmee kinderen zelf duurzaam speelgoed kunnen maken. De pakketten bestaan onder meer uit verf, papier en versieringen met daarbij een duidelijk instructie. Voor de basismaterialen zoals melkpakken, eierdozen, toiletrollen, flessen, blikjes en dozen zorg je natuurlijk zelf. Re-Cycle-Me laat op een creatieve manier kinderen bewust worden van het afval dat wij produceren. En natuurlijk is het cool om van je eigen afval de mooiste creaties te maken.

Recycle me knutselen met afval

Verschillende thema’s en verschillende boxen

Re-Cycle-Me heeft verschillende knutselpakketten waar je uit kunt kiezen. Ze zijn verdeeld in jongens, meisjes, thema’s en feestjes, zo vind je voor elke gelegenheid en ieder kind de leukste knutselboxen. Ga je knutselen met eierdozen of met toiletrollen? Wil je muziekinstrumenten maken of voertuigen bouwen. Er is ontzettend veel mogelijk en de pakketten zorgen ervoor dat je met jouw eigen overgebleven materialen kunt gaan knutselen. Iedereen heeft elke week wel een aantal lege toiletrollen, keukenrollen en regelmatig een lege eierdoos, toch? Waarom zou je die niet nog een tweede leven geven!

Recycle me knutselen met afval

De knutselpakketten zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 10 euro en je koopt ze bij de Xenos of op bol.com.

Meer informatie vind je op www.re-cycle-me.com

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

31 gedachten over “Win: Robotjes knutselen met Recycleme

 • 14 januari 2020 om 13:12
  Permalink

  Wat een grappig pakket, doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Lege doosjes, flesjes, wij weten er wel raad mee

  Beantwoorden
 • 13 januari 2020 om 13:26
  Permalink

  Lijkt me echt superfijn, ik doe graag mee voor Ilias! wij knutselen regelmatig met eierdozen

  Beantwoorden
 • 12 januari 2020 om 22:31
  Permalink

  We gebruiken veel ‘afval’knutselmateriaal. Van doosjes, toiletrolletjes, eierdozen tot lollystokjes en kleine glazen potjes. Heel veel plezier en tegelijk leren wat recyclen inhoud.

  Beantwoorden
 • 12 januari 2020 om 15:54
  Permalink

  Erg leuk voor de kinderen, doe heel graag mee voor de kinderen 💚💜💙💛🧡❤ Groetjes Anneliese De Waal

  Beantwoorden
 • 11 januari 2020 om 19:21
  Permalink

  erg leuk voor de kids om dat ze gek op knutselen zijn

  Beantwoorden
 • 11 januari 2020 om 17:36
  Permalink

  Onze kids willen altijd van alles bewaren wc rollen dopjes potjes

  Beantwoorden
 • 11 januari 2020 om 12:48
  Permalink

  Mijn dochter is een echte creabea. Ze gebruikt wattestaafjes, legen keukenrollen, lege glazen koffiemelk flesjes om de mooiste bos bloemen en vaas van te maken.

  Beantwoorden
  • 14 januari 2020 om 08:57
   Permalink

   Wat een ontzettende leuke prijs!! Zou ik dit 2 van mij heel blij mee maken!!
   Ik ben zelf niet zo crea Bea.. nooit geweest ook..dus dit is voor mij de perfecte uitkomst!!

   Beantwoorden
 • 11 januari 2020 om 06:35
  Permalink

  Mijn zoontjes zijn supercreatief en zouden hier wel mee uit de voeten kunnen

  Beantwoorden
 • 10 januari 2020 om 14:20
  Permalink

  oh dit ozu mijn zoon geweldig vinden…. de wc rollen zijn niet aan te slepen……

  Beantwoorden
 • 10 januari 2020 om 11:53
  Permalink

  erg leuk voor de kids om samen te kunsten met de jongens

  Beantwoorden
  • 11 januari 2020 om 16:30
   Permalink

   Mijn jongste is niet te stoppen met knutselen. Hij is nog geen 5 maar de bakken met tekeningen en frutsels blijven komen! Hij zou smullen van dit pakket!

   Beantwoorden
 • 10 januari 2020 om 10:44
  Permalink

  Toiletrollen! Die raken bij ons thuis gelukkig nooit op, dus er valt altijd wel iets leuks mee te knutselen.

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 19:31
  Permalink

  Mijn zus krijgt deze deze week maand nog een pleegkind in huis.
  en dat arme kind helemaal niks heeft en ik nu dus bezig ben wat spullen voor hem te verzamelen.
  En aan gezien mijn zus en ik en mijn kinderen graag knutselen lijkt het me leuk om met ons allen samen te knutselen.

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 18:32
  Permalink

  Mijn kleinkinderen gebruiken alles wat ze vinden om te knutselen😃 zeer leuk. Ik doe mee

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 18:31
  Permalink

  WC rolletjes en eierdozen daar wordt hier veel mee geknutseld. Zeer leuk voor mijn kids. Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 15:29
  Permalink

  Dat zijn bij ons de wcrolletjes, maar er zijn veel soorten doosjes die terug worden geroepen door de kids 😛

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 15:04
  Permalink

  Keukenrollen en lege doosjes van etenswaren worden hier erg veel gebruikt door mijn dochter. Leuk om voor haar mee te doen.

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 14:03
  Permalink

  Bij ons wordt geknutseld met wc- en keukenpapier rolletjes en kartonnen eierendozen, maar ook gewoon papier en karton van dozen.
  Mijn kleinkinderen knutselen veel, maar van deze robotjes knutselen wordt mijn kleinzoon blij, want hij is gek op robots. Heeft al een hele verzameling op zijn kamer.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor deze knutselbox.

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 13:03
  Permalink

  Knutselmateriaal… Toiletrollen. Of een oude doos; paar gaten erin knippen over je hoofd en je bent een robot 😛

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 10:09
  Permalink

  Leuk. ik bewaar altijd vanalles maar ik heb niet altijd de inspiratie wat ermee te maken. ik bewaar schoenendozen / wc en keukenrollen / eierdozen / lege verpakkingen van pasta en sauzen enzo maar ook grote (bananen)dozen.

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 09:29
  Permalink

  leuk voor mn dochter.. ze is erg creatief.
  Vooral met doosjes en plastic

  Beantwoorden
 • 9 januari 2020 om 09:08
  Permalink

  Veel papieren materialen, zoals dozen, eierdozen, maar ook ander materiaal als dat nodig mocht zijn: dopjes, ijzerdraad e.d.Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
  • 13 januari 2020 om 22:17
   Permalink

   Jaaa wat leuk, hier knutselen wij met melkpakken, potjes. Ik doe graag mee

   Beantwoorden
 • 8 januari 2020 om 21:59
  Permalink

  Wat leuk!
  Onze favoriete ‘afval’ knutselmaterialen zijn o.a.: ijslolliestokjes en toiletrollen.

  Beantwoorden
 • 8 januari 2020 om 16:45
  Permalink

  Dat zijn toiletrollen, dat schiet wel op met 3 kinderen.
  Onze witte eieren zitten helaas in plastic dozen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *