Win: Urtekram verzorgingspakket Baby of Kind (4 winnaars)

Win: 2x een Urtekram Children pakket (Shampoo, Shower Gel en Spray Conditioner) en 2x Urtekram Baby Line (All over Wash, body lotion, Baby Oil, en Zinkzalf).

Gefeliciteerd winnaars:

Babypakket:
Judith
Suus Gro

Kinderpakket:
Marleen
S. Wolfswinkel

Stuur een mailtje met daarin je adresgegevens naar info@mamas-mind.nl. Zet daar nog even bij of je het babypakket van Utrekram of het kidspakket hebt gewonnen! Graag voor 23 november 2018.

Wanneer: 19 oktober t/m 15 november 2018
Hoe? Laat weten of je het Kids (Children) pakket wilt winnen of het Babypakket. Er komen dus 4 winnaars.

Urtrekram kinderlijn
Urtrekram kinderlijn

Urtekram

Ken jij het merk Urtekram al? Ik nog niet, tot ik een pakket mocht reviewen en het is echt heerlijk! Ik kreeg drie producten voor mijzelf en de kinderlijn. De babyproducten heb ik niet geprobeerd, wie weet mag jij dat doen! Helaas, heb ik hier geen babyproefmonsters meer voor in huis, maar ik hoor het graag na afloop van de winactie van de winnaars (hoe jullie het vonden!). Of vooral hoe jullie kleintjes het vonden!

Urtekram is een Deens merk en het heeft biologische verzorgingsproducten.

In het kinderpakket zitten de producten die je hierboven op de foto ziet: Shampoo, Shower Gel en Spray Conditioner.
In het babypakket (niet op de foto) zitten All over wash, Shampoo, Olie en Zinkzalf.

Urtrekram kinderlijn

Parfum vrije producten, biologisch en niet op dieren getest

Parfum allergie is een veel voorkomend probleem, het is niet nodig om baby’s allerlei producten met parfum aan te bieden. Daarom heeft Urtekram babyproducten die vrij zijn van parfum. Verzorgingsproducten zonder, onnodige, parfumgeur. De producten van Urtekram zijn niet op dieren getest en zijn tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten. Aan de basis van de Urtekram producten liggen natuurlijke, eenvoudige en pure kruiden. Altijd biologisch geteeld.

Producten voor baby’s en kinderen

Urtrekram kinderlijn
Urtrekram kinderlijn

Er zijn twee aparte lijnen voor kinderen en voor baby’s. De flessen van de kinderlijn zie je hier op de foto. Ik testte een Showergel, spray conditioner en een shampoo. Dat leverde glanzende en stralende koppies op bij de kinderen. De spray vinden ze ook nog eens erg leuk, het heeft een anti-klit effect. Dus ik gebruik het bij mijn dochtertje bij haar haren doen ‘s morgens.

Urtekram verzorginsproducten

Conditioner spray – Rosemary Urtekram

Ik heb de Rozemarijn conditioner spray uitgeprobeerd. Eventjes nog gehuiverd, want ik was bang dat mijn haar naar pizzakruiden zou ruiken. Nee, hoor! Ik was daar niet bang voor en dat doet je haar ook zeker niet met deze spray. Wel wordt je haar er heel zacht van en makkelijk doorkambaar. De spray is reuzehandig en ik denk dat ik er op zijn minst een jaar mee vooruit kan!

Aloe Vera Shampoo Urtekram

Daarnaast probeerde ik een 500ml grote fles met Shampoo (Aloe Vera) uit. Een superfijne shampoo en prima geschikt voor het hele gezin. Al vind ik eigenlijk dat hij eigenlijk alleen voor mij is.

Cleansing lotion Urtekram

Elke avond maak ik voor het slapen mijn gezicht schoo

Urtekram

n. De make-up gaat er makkelijk af met deze lotion, maar je reinigt ook meteen je hele gezicht. Ken je dat, dat je ‘s avonds je mascara van je ogen haalt met een watje en wat lotion en dat je de volgende ochtend alsnog wakker wordt met zwarte strepen op je wangen en een zwart kussen? Daarom gebruik ik graag cleansing lotions. Je voegt een beetje water toe en je maakt je gezicht er helemaal schoon mee. Zeker de moeite waard.

Ik ben heel positief over de producten van Urtekram. Geen schadelijke stoffen en fijn voor de huid! Doe gauw mee met de winactie. Ik geef in het totaal vier pakketjes weg, 2 babypakketjes en 2 kinderpakketjes. Als je hieronder reageert komt je reactie er soms niet meteen te staan. Het duurt dan even voor de spamfilter je door heeft gelaten!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Urtekram
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

101 reacties op “Win: Urtekram verzorgingspakket Baby of Kind (4 winnaars)

    Vanessa Raffaela

    (16 november 2018 - 20:51)

    Klinkt heerlijk voor ons babymeisje! Graag de baby set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *