Win: Vtech roze Storio Max XL 2.0

Win: Een roze Vtech Storio Max XL 2.0

We hebben een winnaar: Joyce de Vroom gefeliciteerd!!

Wanneer: 26 november tot en met 3 december 2018
Hoe: Doorloop onderstaande stappen:

 • Like mama’s mind op facebook en/of volg mij op instagram @mamasmind (beide is extra win kans)
 • Volg Vtech op Instagram @vtechspeelgoed
 • Laat een reactie achter op facebook of onder dit blogbericht
 • Voor extra winkans? Tag of deel het met je vrienden en familie dan op Facebook en Instagram

#vtechbloghop storio max xl 2.0 vtech

Vtechbloghop

10 werkdagen lang maak je kans op een Vtech Storio Max XL 2.0 met de Vtechbloghop. Tien dagen lang zullen tien bloggers een review en winactie online zetten, om allemaal hun ervaring met deze gave kindertablet te delen! Vanaf 19 november wordt er elke werkdag een Storio Max XL 2.0 van Vtech verloot, dit gebeurt op de site van 10 bloggers, waaronder vandaag bij What’s on mama’s mind en afgelopen vrijdag bij Joy from Joyce. Morgen mag je doorhoppen naar de volgende blogger, uit België: Zebrazonderstrepen. Doe je mee met de #vtechbloghop?

Wij testen hem met een jongetje van bijna 5 jaar en een meisje van net 3 jaar.

Vtech Storio Max XL 2.0

De Storio Max XL 2.0

Wat is de Storio Max XL 2.0?  De Storio is een tablet speciaal voor kinderen, hierbij wat details:

 • 7 inch HD multitouch scherm
 • voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud
 • rubberen stootrand
 • verkrijgbaar in roze en blauw
 • bevat een standaard om hem neer te zetten
 • cover om het scherm te beschermen
 • geheugen van 8 GB
 • uitbreidingsmogelijkheid met een microSD kaart (niet inbegrepen)
 • de Storio Max XL 2.0 kost € 149,95

Vtech Storio Max XL 2.0

Aan de slag met de Storio Max XL 2.0 van Vtech

Ik beschrijf hieronder stap voor stap wat je met de Vtech Storio Max XL 2.0 kan.

Vtech Storio Max XL 2.0

Registreren

We beginnen met registratie, om hem te installeren moet je hem als eerste als ouder registeren. Dit is eenvoudig, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. Bij mij wilde de tablet eerst een update doen. Als je de registratie hebt voltooid, ga je aan de slag met profielen:
Wij hebben twee kinderen, dus twee profielen aangemaakt. Daar kun je heel leuk een foto bij maken van je kind, ze slepen dan altijd hun foto naar het begin scherm als ze willen starten. Dat is voor hen heel herkenbaar en makkelijk. Vervolgens moet je als ouder nog een stap voltooien: Download de VTech Kid Connect app op je eigen telefoon of tablet.

Vtech Storio Max XL 2.0

Vtech Kid Connect app

Met de Kid Connect app kun je ook een aantal dingen heen en weer sturen met de gebruiker van de kindertablet. Zo kun je foto’s, spraakberichten, tekeningen en leuke berichtjes sturen. Ook kun je berichtjes sturen met iemand met een andere Storio Max XL 2.0. Vooral de tekeningen versturen vind ik heel leuk.

De kindertablet heeft een spraakfunctie

Het leuke van de Vtech Storio Max XL 2.0 is dat je niet hoeft te kunnen lezen om hem te begrijpen. De ico0ntjes zijn heel duidelijk, maar als je even zelf niks doet vertelt de tablet wat je kunt doen, maar hij vertelt ook waar je op hebt geklikt. Reuze handig en dat hebben ze ook snel door.

Er zit ook een rekenmachine, klok, kalender en notitieappje op, heel herkenbaar van je eigen tablet of telefoon.

Vtech Storio Max XL 2.0

Coole Camera

De camera zie je meteen zitten op de Storio Max XL 2.0, omdat hij draaibaar is. Het is een rolletje aan de bovenkant van de tablet (in het midden) en die kun je door te draaien naar verschillende standen brengen, zoals Selfie of een normale foto. Maar je kunt er ook een foto mee omhoog maken. Ook maak je er video’s mee.

De camera heeft heel veen functies, zoals het bewerken van foto’s. Daar kun je uiteraard heel grappige dingen mee doen. Zoals het vervormen van de foto en filters toevoegen. Ook plaats je er eenvoudig leuke kaders omheen. Garantie voor veel lachsalvo’s.

Vtech Storio Max XL 2.0

Mijn Album

De kindertablet bewaard de foto’s en videos in “mijn album”. Je kunt vanuit daar ook de achtergrondfoto van jouw tabletprofiel instellen.

Verhalen

Er zit een app op waar meerdere verhalen in staan die je kunt bekijken en luisteren. Verhaaltjes die voorgelezen worden, wat een goed idee. De kinderen luisteren aandachtig, een heel goed functie voor onze peuter vooral. Ook ideaal bijvoorbeeld in de auto, lezen is niet altijd fijn voor iedereen in de auto, vooral niet als je wagenziek wordt. In dat geval kun je ook verhaaltjes luisteren.

Vtech Storio Max XL 2.0

Spellen

Er zijn een aantal verschillende spelletjes te doen op de Storio Max XL 2.0, voor verschillende leeftijden. De een makkelijker dan de ander. Puzzelen, zoek en vind spelletjes en geheugenspelletjes bijvoorbeeld. Je gebruikt soms de hele tablet om een spelletje te spelen, door hem ook mee te bewegen.

Tekenstudio

Dit is de favoriet van beide kinderen tot nu toe. In de tekenstudio kan je met je vingers op het scherm tekenen en van allerlei effecten toevoegen. Stickers en bewegende beelden, er kan van alles worden toegevoegd aan de tekening. Superleuk dat je de tekeningen dus kunt bewaren, maar ook versturen via de Kid Connect app. Krijg je gezellig een tekening terwijl je aan het werk bent. Superleuk!

Vtech Storio Max XL 2.0 tekenstudio

Video’s

Er staan ook wat korte video’s in een app op de tablet. Je kunt een stukje kijken, een soort trailer of teaser, maar voor hele film moet je hem kopen en downloaden.

Muziek

Wie houdt er niet van muziek? De liedjes vallen vooral bij onze peuter erg goed in de smaak. Heel vrolijk en gezellig.

Animatie Maker

Tik op een nieuwe animatie icoon, om een nieuwe animatie te maken en bekijk hem vervolgens in je gallerij. Je kan een frame toevoegen, vervolgens maak je foto’s en voeg je ze toe in je animatie. Je kan ook muziek toevoegen en effecten  aan de animatie te koppelen  Zo maak je een echte film. Onze peuter en kleuter vinden het nog ingewikkeld, maar dit is wel superleuk als ze net iets ouder zijn. Wil je ermee stoppen? Klik je op het deuricoontje (welke lijkt op een nooduitgang).

Vtech Storio Max XL 2.0

Mijn Magische Bonenstaak

Er zit een spel op de kindertablet genaamd: Mijn Magische Bonenstaak. Hier kun je een magische bonenstaak laten groeien door water en toverdrankjes te geven. De bonen gaan groeien en je kunt ze oogsten. Ik deed zoiets voorheen een tijdje op mijn telefoon, maar weet niet meer hoe dat heet. Maar dat is wel vergelijkbaar en dat vond ik toen een tijd heel erg leuk. Vooral voor onze vijfjarige is dit een heel leuke bezigheid, ik denk dat de oudere kinderen het nog leuker gaan vinden.

Mijn verlanglijstje

Ik had deze app nog helemaal niet gezien,  tot ik op mijn mail berichtjes kreeg over “Het Storio verlanglijstje van”. Ik had geen idee wat het was, tot ik het goed bekeek. Er staat in de mail “Hallo Kim, … heeft een aantal items geselecteerd met ‘verlanglijstjes- app’ op de Storio. Klik op onderstaande link om het de items te bekijken”… Ik wist niet wat ze hadden gedaan, dus ging kijken op de tablet en daar staat dus de app waar kinderen liedjes, spelletjes en filmpjes kunnen bekijken, om verder te kunnen kijken kunnen ze het op hun verlanglijstje zetten. Grappig idee.

Internet browser

Je kunt met de Vtech Storio XL 2.0 ook op internet. Er zijn een aantal standaard internetpagina’s ingesteld die je kind kan bezoeken. Zoals het jeugdjournaal en School TV. Als ouder kun je pagina’s toevoegen, die jouw kind mag bezoeken. Zo heb je daar goed controle over.

Demo-Cartridge

Als je de Storio ontvangt zit er een demo-cartridge bij, met een demo’s van spelletjes die je voor de Storio kunt kopen. Zo krijg je een indruk van waar je mee kunt spelen, de spelletjes koop je dan als een soort kaartje achterin je Storio; een Game Cartridge. Je hebt bijvoorbeeld Frozen of Paw Patrol.

Vtech Storio Max XL 2.0

Ouderinstellingen

Er zit een functie ouderinstellingen waar je bepaalde dingen kunt instellen zoals tijdslimieten (wat handig is als je kind te gauw te veel aan de tablet gaat zitten). Bijvoorbeeld dat hij alleen tussen bepaalde tijden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld dat je hem ‘s avonds niet meer kan gebruiken, handig als je kind ander in bed gaat zitten gamen. Maar daar hebben onze kleintjes nog niet echt behoefte aan.

Onder het kopje ouderinstellingen kun je een aantal belangrijke dingen instellen. Zo kun je tijdslimieten instellen voor hoe lang je kind de tablet mag gebruiken per dag en op welke tijdstippen. Je kunt dus bijvoorbeeld instellen dat je kind voor 07.00u ‘s ochtends en na 18.00u ‘s avonds de tablet niet meer kan gebruiken. Zo kun je de Storio Max XL 2.0 dus met een gerust hart op de slaapkamer van je kind achterlaten.

Ook een belangrijke: je kunt instellen welke websites je goedkeurt. Deze websites kan je kind bezoeken. VTech heeft al een voorselectie gemaakt van leuke en kindvriendelijke websites. Zelf kun je daarbij iedere andere website toevoegen.

Vtech Storio Max XL 2.0

Winactie

Doe gauw mee met de winactie om kans te maken. Let erop dat als je je reactie hieronder niet meteen ziet, dit niet betekent dat je niet hebt deelgenomen. Het duurt soms even tot de spam-filter de reactie heeft doorgelaten. Wil je hem nu als shoppen, dat kan natuurlijk ook.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vtech Storio Max XL 2.0
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

162 reacties op “Win: Vtech roze Storio Max XL 2.0

  Daphne

  (23 december 2018 - 21:53)

  Leuk voor mijn dochter! We zitten veel in de auto en volgend jaar vliegen we naar Canada, dan hoeft zij zich niet te vervelen in het vliegtuig:)

  Nelly

  (16 december 2018 - 08:40)

  mooie actie. Ik doe mee

  Diny Gijsberts

  (15 december 2018 - 18:38)

  ik volg op ig onder Momzymom

  Diny Gijsberts

  (15 december 2018 - 18:34)

  @bjorngijsberts die voor een minimumloontje,lees hongerloontje ! , werkt en fulltime maar nooit een kerstpakket krijgt,extra sneu omdat hij een lichte autismevorm heeft

  Suzanne

  (4 december 2018 - 21:40)

  Aahh wat zou ik mijn dochter Linn hier blij mee maken. Mevrouw heeft haar Ipad kapot laten vallen 😓

  lianne

  (3 december 2018 - 21:08)

  op de valreep maak ik graag kans op deze super gave tablet….. ik hoop zo dat ik hem win….

  Saskia

  (3 december 2018 - 20:54)

  Wat geweldig! Zeker voor ons dochtertje die ook nog 8 december jarig is!

  Anne

  (3 december 2018 - 20:46)

  Ik zou deze super graag voor me dochter willen winnen we hebben ons huis verkocht en beginnen 4 jan met onze wereld reis deze zou echt supper zijn voor in de auto !! 🦋🌏🌍🌎🦋🌈🦄👸🏼

  Judith

  (3 december 2018 - 18:37)

  Wauw, wat een mooi apparaat! Mijn dochter is er nu nog een beetje te klein voor, maar dát zal niet lang meer duren!

  Kelly Aarts

  (3 december 2018 - 06:18)

  Mega gave prijs zeg! Ik kom het pas net tegen op mijn tijdlijn, dus ben nog net op tijd om mee te doen… zou mijn meiden hier echt heel blij mee maken!

  Femke Dekker

  (2 december 2018 - 23:08)

  Leuk voor Sara en haar 3 broertjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *