Vtech kindertablet Storio Max

In 2018 deden we een leuke winactie met de Vtech kindertablet, de roze Strorio Max XL 2.0. De winactie is afgelopen, maar we vertellen je natuurlijk nog altijd graag wat over deze handige kinderlaptop.

Wij testen hem met een jongetje van bijna 5 jaar en een meisje van net 3 jaar.

Vtech Storio Max XL 2.0

De Storio Max XL 2.0

Wat is de Storio Max XL 2.0?  De Storio is een tablet speciaal voor kinderen, hierbij wat details:

 • 7 inch HD multitouch scherm
 • voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud
 • rubberen stootrand
 • verkrijgbaar in roze en blauw
 • bevat een standaard om hem neer te zetten
 • cover om het scherm te beschermen
 • geheugen van 8 GB
 • uitbreidingsmogelijkheid met een microSD kaart (niet inbegrepen)
 • de Storio Max XL 2.0 kost € 149,95

Vtech Storio Max XL 2.0

Aan de slag met de Storio Max XL 2.0 van Vtech

Ik beschrijf hieronder stap voor stap wat je met de Vtech Storio Max XL 2.0 kan.

Vtech Storio Max XL 2.0

Registreren van de Vtech kindertablet

We beginnen met registratie, om hem te installeren moet je hem als eerste als ouder registeren. Dit is eenvoudig, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. Bij mij wilde de tablet eerst een update doen. Als je de registratie hebt voltooid, ga je aan de slag met profielen:
Wij hebben twee kinderen, dus twee profielen aangemaakt. Daar kun je heel leuk een foto bij maken van je kind, ze slepen dan altijd hun foto naar het begin scherm als ze willen starten. Dat is voor hen heel herkenbaar en makkelijk. Vervolgens moet je als ouder nog een stap voltooien: Download de VTech Kid Connect app op je eigen telefoon of tablet.

Vtech Storio Max XL 2.0

Vtech Kid Connect app

Met de Kid Connect app kun je ook een aantal dingen heen en weer sturen met de gebruiker van de kindertablet. Zo kun je foto’s, spraakberichten, tekeningen en leuke berichtjes sturen. Ook kun je berichtjes sturen met iemand met een andere Storio Max XL 2.0. Vooral de tekeningen versturen vind ik heel leuk.

De Vtech kindertablet heeft een spraakfunctie

Het leuke van de Vtech Storio Max XL 2.0 is dat je niet hoeft te kunnen lezen om hem te begrijpen. De ico0ntjes zijn heel duidelijk, maar als je even zelf niks doet vertelt de tablet wat je kunt doen, maar hij vertelt ook waar je op hebt geklikt. Reuze handig en dat hebben ze ook snel door.

Er zit ook een rekenmachine, klok, kalender en notitieappje op, heel herkenbaar van je eigen tablet of telefoon.

Vtech Storio Max XL 2.0

Coole Camera

De camera zie je meteen zitten op de Storio Max XL 2.0, omdat hij draaibaar is. Het is een rolletje aan de bovenkant van de tablet (in het midden) en die kun je door te draaien naar verschillende standen brengen, zoals Selfie of een normale foto. Maar je kunt er ook een foto mee omhoog maken. Ook maak je er video’s mee.

De camera heeft heel veen functies, zoals het bewerken van foto’s. Daar kun je uiteraard heel grappige dingen mee doen. Zoals het vervormen van de foto en filters toevoegen. Ook plaats je er eenvoudig leuke kaders omheen. Garantie voor veel lachsalvo’s.

Vtech Storio Max XL 2.0

Mijn Album

De kindertablet bewaard de foto’s en videos in “mijn album”. Je kunt vanuit daar ook de achtergrondfoto van jouw tabletprofiel instellen.

Verhalen

Er zit een app op waar meerdere verhalen in staan die je kunt bekijken en luisteren. Verhaaltjes die voorgelezen worden, wat een goed idee. De kinderen luisteren aandachtig, een heel goed functie voor onze peuter vooral. Ook ideaal bijvoorbeeld in de auto, lezen is niet altijd fijn voor iedereen in de auto, vooral niet als je wagenziek wordt. In dat geval kun je ook verhaaltjes luisteren.

Vtech Storio Max XL 2.0

Spellen

Er zijn een aantal verschillende spelletjes te doen op de Storio Max XL 2.0, voor verschillende leeftijden. De een makkelijker dan de ander. Puzzelen, zoek en vind spelletjes en geheugenspelletjes bijvoorbeeld. Je gebruikt soms de hele tablet om een spelletje te spelen, door hem ook mee te bewegen.

Tekenstudio

Dit is de favoriet van beide kinderen tot nu toe. In de tekenstudio kan je met je vingers op het scherm tekenen en van allerlei effecten toevoegen. Stickers en bewegende beelden, er kan van alles worden toegevoegd aan de tekening. Superleuk dat je de tekeningen dus kunt bewaren, maar ook versturen via de Kid Connect app. Krijg je gezellig een tekening terwijl je aan het werk bent. Superleuk!

Vtech Storio Max XL 2.0 tekenstudio

Video’s

Er staan ook wat korte video’s in een app op de tablet. Je kunt een stukje kijken, een soort trailer of teaser, maar voor hele film moet je hem kopen en downloaden.

Muziek

Wie houdt er niet van muziek? De liedjes vallen vooral bij onze peuter erg goed in de smaak. Heel vrolijk en gezellig.

Animatie Maker

Tik op een nieuwe animatie icoon, om een nieuwe animatie te maken en bekijk hem vervolgens in je gallerij. Je kan een frame toevoegen, vervolgens maak je foto’s en voeg je ze toe in je animatie. Je kan ook muziek toevoegen en effecten  aan de animatie te koppelen  Zo maak je een echte film. Onze peuter en kleuter vinden het nog ingewikkeld, maar dit is wel superleuk als ze net iets ouder zijn. Wil je ermee stoppen? Klik je op het deuricoontje (welke lijkt op een nooduitgang).

Vtech Storio Max XL 2.0

Mijn Magische Bonenstaak

Er zit een spel op de kindertablet genaamd: Mijn Magische Bonenstaak. Hier kun je een magische bonenstaak laten groeien door water en toverdrankjes te geven. De bonen gaan groeien en je kunt ze oogsten. Ik deed zoiets voorheen een tijdje op mijn telefoon, maar weet niet meer hoe dat heet. Maar dat is wel vergelijkbaar en dat vond ik toen een tijd heel erg leuk. Vooral voor onze vijfjarige is dit een heel leuke bezigheid, ik denk dat de oudere kinderen het nog leuker gaan vinden.

Mijn verlanglijstje

Ik had deze app nog helemaal niet gezien,  tot ik op mijn mail berichtjes kreeg over “Het Storio verlanglijstje van”. Ik had geen idee wat het was, tot ik het goed bekeek. Er staat in de mail “Hallo Kim, … heeft een aantal items geselecteerd met ‘verlanglijstjes- app’ op de Storio. Klik op onderstaande link om het de items te bekijken”… Ik wist niet wat ze hadden gedaan, dus ging kijken op de tablet en daar staat dus de app waar kinderen liedjes, spelletjes en filmpjes kunnen bekijken, om verder te kunnen kijken kunnen ze het op hun verlanglijstje zetten. Grappig idee.

Internet browser

Je kunt met de Vtech Storio XL 2.0 ook op internet. Er zijn een aantal standaard internetpagina’s ingesteld die je kind kan bezoeken. Zoals het jeugdjournaal en School TV. Als ouder kun je pagina’s toevoegen, die jouw kind mag bezoeken. Zo heb je daar goed controle over.

Demo-Cartridge

Als je de Storio ontvangt zit er een demo-cartridge bij, met een demo’s van spelletjes die je voor de Storio kunt kopen. Zo krijg je een indruk van waar je mee kunt spelen, de spelletjes koop je dan als een soort kaartje achterin je Storio; een Game Cartridge. Je hebt bijvoorbeeld Frozen of Paw Patrol.

Vtech Storio Max XL 2.0

Ouderinstellingen

Er zit een functie ouderinstellingen waar je bepaalde dingen kunt instellen zoals tijdslimieten (wat handig is als je kind te gauw te veel aan de tablet gaat zitten). Bijvoorbeeld dat hij alleen tussen bepaalde tijden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld dat je hem ‘s avonds niet meer kan gebruiken, handig als je kind ander in bed gaat zitten gamen. Maar daar hebben onze kleintjes nog niet echt behoefte aan.

Onder het kopje ouderinstellingen kun je een aantal belangrijke dingen instellen. Zo kun je tijdslimieten instellen voor hoe lang je kind de tablet mag gebruiken per dag en op welke tijdstippen. Je kunt dus bijvoorbeeld instellen dat je kind voor 07.00u ‘s ochtends en na 18.00u ‘s avonds de tablet niet meer kan gebruiken. Zo kun je de Storio Max XL 2.0 dus met een gerust hart op de slaapkamer van je kind achterlaten.

Ook een belangrijke: je kunt instellen welke websites je goedkeurt. Deze websites kan je kind bezoeken. VTech heeft al een voorselectie gemaakt van leuke en kindvriendelijke websites. Zelf kun je daarbij iedere andere website toevoegen.

Vtech Storio Max XL 2.0

Winactie

Doe gauw mee met de winactie om kans te maken. Let erop dat als je je reactie hieronder niet meteen ziet, dit niet betekent dat je niet hebt deelgenomen. Het duurt soms even tot de spam-filter de reactie heeft doorgelaten. Wil je hem nu als shoppen, dat kan natuurlijk ook.

#vtechbloghop storio max xl 2.0 vtech

Vtechbloghop

10 werkdagen lang maak je kans op een Vtech Storio Max XL 2.0 met de Vtechbloghop. Tien dagen lang zullen tien bloggers een review en winactie online zetten, om allemaal hun ervaring met deze gave kindertablet te delen! Vanaf 19 november wordt er elke werkdag een Storio Max XL 2.0 van Vtech verloot, dit gebeurt op de site van 10 bloggers, waaronder vandaag bij What’s on mama’s mind en afgelopen vrijdag bij Joy from Joyce. Morgen mag je doorhoppen naar de volgende blogger, uit België: Zebrazonderstrepen. Doe je mee met de #vtechbloghop?

Vtechbloghop

10 werkdagen lang maak je kans op een Vtech Storio Max XL 2.0 met de Vtechbloghop. Tien dagen lang zullen tien bloggers een review en winactie online zetten, om allemaal hun ervaring met deze gave kindertablet te delen! Vanaf 19 november wordt er elke werkdag een Storio Max XL 2.0 van Vtech verloot, dit gebeurt op de site van 10 bloggers, waaronder vandaag bij What’s on mama’s mind en afgelopen vrijdag bij Joy from Joyce. Morgen mag je doorhoppen naar de volgende blogger, uit België: Zebrazonderstrepen. Doe je mee met de #vtechbloghop?

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vtech Storio Max XL 2.0
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

162 gedachten over “Vtech kindertablet Storio Max

 • 23 december 2018 om 21:53
  Permalink

  Leuk voor mijn dochter! We zitten veel in de auto en volgend jaar vliegen we naar Canada, dan hoeft zij zich niet te vervelen in het vliegtuig:)

  Beantwoorden
 • 15 december 2018 om 18:34
  Permalink

  @bjorngijsberts die voor een minimumloontje,lees hongerloontje ! , werkt en fulltime maar nooit een kerstpakket krijgt,extra sneu omdat hij een lichte autismevorm heeft

  Beantwoorden
 • 4 december 2018 om 21:40
  Permalink

  Aahh wat zou ik mijn dochter Linn hier blij mee maken. Mevrouw heeft haar Ipad kapot laten vallen ?

  Beantwoorden
 • 3 december 2018 om 21:08
  Permalink

  op de valreep maak ik graag kans op deze super gave tablet….. ik hoop zo dat ik hem win….

  Beantwoorden
 • 3 december 2018 om 20:54
  Permalink

  Wat geweldig! Zeker voor ons dochtertje die ook nog 8 december jarig is!

  Beantwoorden
 • 3 december 2018 om 20:46
  Permalink

  Ik zou deze super graag voor me dochter willen winnen we hebben ons huis verkocht en beginnen 4 jan met onze wereld reis deze zou echt supper zijn voor in de auto !! ?????????

  Beantwoorden
 • 3 december 2018 om 18:37
  Permalink

  Wauw, wat een mooi apparaat! Mijn dochter is er nu nog een beetje te klein voor, maar dát zal niet lang meer duren!

  Beantwoorden
 • 3 december 2018 om 06:18
  Permalink

  Mega gave prijs zeg! Ik kom het pas net tegen op mijn tijdlijn, dus ben nog net op tijd om mee te doen… zou mijn meiden hier echt heel blij mee maken!

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 22:12
  Permalink

  Wat een ontzettende leuke winactie!! Ik doe ook mee voor 3 lieve kleine koters die denken dat mijn Ipad ook van hun is 😉 Ik zou dat gezicht van ze willen zien als ze deze krijgen.. verrukkelijk!!

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 21:03
  Permalink

  Leuke review? binnenkort gaan we met ons gezinnetje op vakantie naar Amerika, wat zou het geweldig zijn mijn dochtertje Lilly van 3 jaar oud te mogen verrassen met de storio Max XL 2.0. Roze is haar lievelingskleur?met de lange vliegreis In het vooruitzicht zou de storio max super van pas komen en een geweldig cadeau voor tijdens de feestdagen ???

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 21:02
  Permalink

  Ik doe heel graag mee….mijn 3 kinderen vinden dit vast supergaaf!

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 18:59
  Permalink

  Ik doe heel graag mee. Ik heb 3 kinderen die door het dolle heen zouden zijn als ze gewoon ‘Echt waar? Echt mama?’ een Storio zouden winnen.

  Ik volg jullie op FB en IG.

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 18:48
  Permalink

  Leuke actie, zou mijn zoontje Thijs heel erg blij mee zijn.

  [gre ve op facebook].

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 18:32
  Permalink

  Wat een geweldige actie, daar zou er hier eentje heel blij van worden

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 18:28
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochters, zullen ze prachtig vinden.
  En ik vind het ook erg leerzaam, zou super zijn 🙂

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 11:18
  Permalink

  Ook Ik doe heel graag mee met deze actie voor mijn twee kinderen soms gaat het allemaal iets te snel en televisiekijken vinden ze niet leuk en dan is zo handig leerzaam tablet je van VTech echt een uitkomst

  Beantwoorden
 • 2 december 2018 om 02:04
  Permalink

  Wauw dit is echt ideaal voor mijn zoontje. Hij is gek op alles wat digitaal is en we zouden dit eens ontzettend graag willen proberen. Ben benieuwd!! Wij duimen!!

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 20:09
  Permalink

  Wat een geweldige winactie!! Ik doe mee
  Volg jou en vtech nu ook op instagram

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 19:41
  Permalink

  Wauw wat leuk zo’n gave winactie, bedankt?? deze mama waagt graag een kansje voor haar dochter. Al weet ik haast wel zeker dat wanneer zij de winnares is mijn zoon roze ineens niet meer zo’n meisjeskleur vindt ??

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 16:45
  Permalink

  Wat een prachtige tablet ! En ook nog in het roze ! De lievelingskleur van mijn dochtertje Brandy.
  Zij zal deze tablet geweldig vinden. Nu mogen zij en haar broer om de beurt met mama’s iPad maar hoe fijn zou het zijn als ze er 1 voor haarzelf zou hebben. Vtech is een geweldig merk op het gebied van kinder elektronica. Zeer goede kwaliteit en educatief. En ze is jarig in januari dus een beter moment om te winnen is er niet

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 14:01
  Permalink

  Wat een geweldige winactie, ik doe heel graag mee voor mijn dochter.

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 13:21
  Permalink

  Ik doe mee, dit zou helemaal super zijn voor mijn dochter!!!

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 11:24
  Permalink

  Dit zou mijn dochter Elsie (6) helemaal geweldig vinden! Haar eigen tablet! Fingers crossed!

  Beantwoorden
 • 1 december 2018 om 02:07
  Permalink

  Dit zal een super mooi kerstkado zijn voor me dochters. Kunnen ze om de beurt er op spelen en leren.

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 22:28
  Permalink

  Wat een toffe actie! Voor mijn zoontje zijn we ook begonnen met V-tech en hij heeft er echt van genoten 🙂
  Voor mn tweelingnichtjes maak ik graag kans op deze prijs, kunnen zij er net zo van genieten als mijn zoon destijds

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 21:45
  Permalink

  Wat een gaaf kado is dat! Toevallig hadden we het er vorig weekend met vrienden over. De tablet van onze dochter is namelijk gesneuveld en zij waren zo enthousiast over deze. Wat zou dat mooi passen!

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 21:12
  Permalink

  Wauwie de pauwie, wat een mooie prijs!!! Deze in alle opzichten kindvriendelijke tablet wil ik zeker wel winnen voor m’n 5-jarige moppie? Wat een heerlijk vooruitzicht dat ik niet meer telkens over d’r schouder mee hoef te kijken als ze op de tablet bezig is.

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 20:33
  Permalink

  Jaaaaa ??? supergave actie zeg. Doe hier graag aan mee

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 20:23
  Permalink

  wat een supermooi ding, erg leuk voor haar verjaardag!

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 15:46
  Permalink

  Wat ontzettend leuk en wat zou mijn dochter daar toch enorm blij mee zijn. Ik doe mee hoor!

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 15:35
  Permalink

  Wauw!! Ik zou deze graag winnen voor onze dame, het perfecte cadeau onder de kerstboom.

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 09:25
  Permalink

  Ik waag heel graag een kans voor onze jongste dochter en liefste kruimeltje Mila!
  Ze heeft een grotere broer en zus waar ze ontzettend tegenop kijkt. Hoe gaaf zou het zijn als zij haar eigen tablet heeft ook nog in een mooie kleur!

  Beantwoorden
 • 30 november 2018 om 08:10
  Permalink

  Leuk , leerrijk en toch veilig , das de ideale tablet voor een jonge dame, hier wil ze dolgraag haar eigen tablet en roze is haar lievelingskleur daarom waag ik graag deze geweldige kans En gaan de duimen hier omhoog voor dochtertje

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 21:46
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Spencer. Die zou dit echt fantastisch vinden!!!!!!1

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 21:23
  Permalink

  Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 20:49
  Permalink

  Wouw wat een super mooie actie. Mijn kinderen zouden hier heel blij van worden. En ook al is hij roze ze zullen hem eerlijk delen! Denk niet dat mijn zoontje dat erg vindt.

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 13:55
  Permalink

  Ja ik doe graag mee voor mijn neefje. Het zou leuk zijn als ik dit als cadeautje aan hem mag geven.

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 13:06
  Permalink

  Na het lezen van de review ben ik verkocht. Ik wil hem heeeeeel graag voor onze meisjes. ????

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 11:08
  Permalink

  Gaaf! Daar doe ik heel graag voor mee. Wat een leuk cadeau is dat voor Sinterklaas.

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 09:53
  Permalink

  Woehoee Mama’s Mind wat een geweldige verwennerij! Hopelijk maakt u mijn 3 kindjes met de super gave Vtech Storio Max XL 2.0 DOL gelukkig en blij :-D!! Wat een feest zou het zijn als ze dit droom cadeau eens mogen verwelkomen. Daar kunnen we nu alleen maar stiekem van dromen. De mogelijkheden met de Vtech Storio Max XL 2.0 zijn eindeloos. Uren speelplezier gegarandeerd, dol graag kom ik een kans wagen voor mijn 3 kindjes! Want mocht mijn naam hier eens als winnaar komen te staan? Zullen wij compleet uit ons plaat gaan :-D/ Dank voor deze waanzinnige kans!> Ik ben liker op facebook en volger op instagram met veel plezier. Dan gaan we nu maar heel hard duimen en hopen dat de geweldige Vtech Storio Max XL 2.0 heeeeeeeeeel misschien wel naar ons toe mag komen :-D! De kans is klein, maar de wens is groot. Liefs Tanja.

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 09:27
  Permalink

  Wat een mooie winactie. Ik ben al meteen verkocht. Vtech is favoriet. Ik heb verschillende producten en na jaren nog plezier van. Ik heb dan ook hoge verwachtingen van de tablet en je review past prima in het plaatje. Ik doe graag mee voor de kleine.

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 08:55
  Permalink

  Aangezien onze dame graag speelt op de IPad van ons. Zou het fijn zijn als ze een eigen tablet krijgt. En deze is nou precies goed voor haar! ?

  Beantwoorden
 • 29 november 2018 om 04:31
  Permalink

  Hoi.

  Deze staat op het verlanglijstje van onze dochter Julia.

  Ik ooit daarom graag mee voor deze geweldige prijs.

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 22:48
  Permalink

  Wat een fijne uitgebreide review! Ik zou m supergraag willen winnen voor mijn dochter!

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 19:57
  Permalink

  Ik doe graag mee om deze leuke tablet te winnen. Dat zou een super cadeautje zijn voor onder de kerstboom

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 15:03
  Permalink

  Wat een heerlijke actie is het en daarom loot ik graag mee! Natuurlijk volg ik op Instagram.

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 12:55
  Permalink

  Leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn kids!

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 09:24
  Permalink

  Wat een gaaf cadeau voor de donkere wintermaanden! Mijn meiden kunnen zich hier goed mee vermaken denk ik zo! Ook ideaal voor achter in de auto.

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 00:49
  Permalink

  Leuk zo een uitgebreide review. Ik doe graag mee, hier staan 3 kindjes te springen om hem te winnen. Ik volg jullie op FB en IG.

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 23:03
  Permalink

  Jaaah we wagen het erop! ?Denk dat ik iemand daar heel blij mee zou maken hier thuis… Fingers crossed ?

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 22:58
  Permalink

  Waaauwww!!!!

  Jajajaja al even opzoek naar een waardig opvolger van de storio 2

  Mijn kids hebben zich goed vermaakt hiermee maar hij is inmiddels al helemaal versleten.

  Als ik zo jou blog lees dan wordt ik erg enthousiast van de mogelijkheden van de storio max.

  Wat een eerlijke en heldere uitleg en wat fijn om te zien dat hij zo kindvriendelijk is.

  Mijn kids zouden hem graag gebruiken en alle mogelijkheden toepassen want zelfs op school hebben ze chromebooks en daardoor lopen ze hier ook wel achter in de digitale tijd.
  Het is of even sparen om hem te kopen of deze gave prijs winnen en al snel de kids HEEEEEEEEEL blij maken!!!!

  Natuurlijk fb geliked en je bericht gedeeld!

  Spannend!!!!

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 22:29
  Permalink

  Wat een leuke uitgebreide uitleg van jullie ervaringen. Toftof. Dank je welletjes daarvoor.
  Wij willen hem heel graag winnen voor onze zoon en dochter van 7 en 6. ??

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 21:40
  Permalink

  Wat ben ik trots op onze pubertweeling. Ze passen op op de gehandicapte zoon van vrienden. Mooi om te zien hoe ze hun puber imago van zich afschudden en geduldig en vol liefde bezig zijn. Helaas is vorige keer een telefoon gesneuveld omdat er een spelletje op werd gespeeld bij het oppassen. Wij gunnen Hem de wereld en zouden de mooie v-tech cadeau doen en tijdens het oppassen benutten. Ook zou ik de v-tech mee naar school nemen want daar kan hij ook veel winst behalen.

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 21:25
  Permalink

  Mijn dochters zouden dit helemaal geweldig vinden! Nu pikken ze elke keer onze tablet haha. Niet dat we hem op dat moment nodig hebben, maar als we hem wel een keer nodig hebben, is ineens de accu leeg…. 🙂

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 20:24
  Permalink

  Gaaf, ik maak graag kans! Mijn zoontje zou helemaal blij worden van zo’n gave tablet.
  Ik heb helaas geen FB of Instagram.

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 18:47
  Permalink

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag voor mijn dochter!! Wat een feest zou dat voor haar zijn!!!

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 17:40
  Permalink

  Superleuk om ons zoontje ook de tablet te laten ontdekken.

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 17:31
  Permalink

  Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat Sinterklaas of de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de V-tech kindertablet verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  ?? #fingerscrossed

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 17:14
  Permalink

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn kleindochter.
  Zij vindt deze VTech roze storio max vast heel gave.
  Ik volg op bloglovin, maar heb geen facebook(privéredenen) , hoop mee te mogen doen.

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 15:50
  Permalink

  kansje gewaagd voor mijn kleinzoontje heeft nog geen tablet

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 13:53
  Permalink

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje moet hij de tablet niet meer delen met zijn broer

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 13:42
  Permalink

  Wat een mooie tablet! Daar kan mijn dochter mee oefenen hoe ze veilig online kan 🙂

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 13:29
  Permalink

  Zou super zijn voor onze 2 kids ! Eindelijk geen gezeur meer dat mama op de tablet moet…oh ja…en mama hoort geen gezeur meer als zij er op wilt 😉

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 11:52
  Permalink

  supersint verrassing voor Emma en wat fijn dat het een spraakfunctie heeft, kan haar zusje ook meedoen :)!

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 11:02
  Permalink

  Dit zijn nog eens mooie cadeaus! Ik weet dat mijn beide kids hier erggggggg blij mee zullen zijn….Een tablet staat al heel lang op het wensenlijstje en dit is wel heel leuk omdat mama veel controle heeft over ( o.a. ) waar ze naar kijken 😀

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 10:30
  Permalink

  waaw, dit zou super zijn voor de 2 oudste :). ze hebben nu pas de schermpjes ontdekt, en dit lijkt me een heel fijne verrassing om mee verder te gaan!

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 10:19
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje zodanig dat ze niet meer hoeft de Ipad van broer te “lenen” (lees: stiekem afnemen als hij niet kijkt)

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 10:18
  Permalink

  Te gek. Ik doe mee voor een roze exemplaar als dat kan.

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 10:03
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochtertje

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 09:56
  Permalink

  Natuurlijk een fantastisch cadeau! Zo fantastisch dat hij niet meer leverbaar is bij bol.com! Als soort van wanhoopsdaad doe ik dus hieraan mee 😉 Want wij vertrekken binnenkort naar Curacao! Een heerlijk vooruitzicht, maar helaas een lange vliegduur. Natuurlijk is dit een luxeprobleem, maar wat zou het gaaf zijn om onze dochter aan het begin van de reis te verrassen met deze Storio Max…. zodat we er de rest van de reis geen kind mee aan hebben! Dat zou pas een win-win situatie zijn dus 😀

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 08:20
  Permalink

  Super oplossing dit! Mijn zoontje surft overal heen op een iPad met kapot scherm en ik ben al een tijdje op zoek naar een oplossing, dit lijkt me perfect!

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 08:14
  Permalink

  ????? Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ????Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige tablet. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn nichtje . Ik ben echt helemaal Excited ??? Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  ?Geliked
  ?Gevolgd
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen ???
  #FingersCrossed ?

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 07:58
  Permalink

  Ja ik doe super graag mee voor mijn dochter! Zou ze te gek vinden 🙂

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 07:41
  Permalink

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor Teun die in maart 4 wordt.
  Zijn grote broer spaart voor een Nintendo switch met zn verjaardag dus deze tablet zou heel leuk zijn voor Teun. Zie in je blog een hoop voordelen heel verhelderend. Had nooit zon hoge pet op van zulke tablets omdat we iPads hebben maar na het lezen van al die blogs wordt ik wel blij! Leuk ding.
  We doen graag mee

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 07:27
  Permalink

  WoW! Dat zou geweldig zijn voor onze Tess. ❤️ ?

  Beantwoorden
 • 27 november 2018 om 06:43
  Permalink

  Mijn dochtertje van drie gaat deze helemaal geweldig vinden. En ook fijn voor mij want dan kan ik er apps op zetten om de spraakontwikkeling van mijn dochtertje te stimuleren en kan ze makkelijker extra oefeningen doen die de Logopediste haar opgeeft.

  Beantwoorden
 • Pingback: Sint tip 4: Schermtijd met Vtech Storio & WIN - Zebrazonderstrepen

 • 26 november 2018 om 23:22
  Permalink

  Zou geweldig zijn voor het dochtertje van mn beste vriendinnetje! Ik zie haar hier al helemaal trots mee spelen!
  (Elsbeth Johanne op facebook, geliked en gedeeld > geen insta)

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 22:54
  Permalink

  Wat een mooie actie! Ik doe heel graag mee.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 22:28
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa.
  Onze tablet is nu sinds een week kapot, waardoor Lisa de telefoons van papa en mama steeds wil lenen om op Youtube te kijken.
  En dan ook nog heel erg veel meer opties, en een roze!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 22:12
  Permalink

  Super handig je review! ??
  Onze dochter (8 jaar) zou hem ook geweldig vinden. (Hij staat dan wel niet op haar verlanglijstje maar, wel op die van onze jongste zoon (4 jaar))
  Hopelijk maak ik kans bij 1 van de andere bloggers die een blauwe verloten ?

  Maar wil bij jou ook een kansje wagen hoor! De roze wordt ook door 2 glunderende kindertjes verwelkomt ?

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 21:04
  Permalink

  Ohhhhhhh Ge-Wel-Dig een eigen tablet voor mijn dochter Quincy, zo krijgt mama haar eigen tablet terug.
  Zou een erg mooie cadeau zijn!!!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 20:49
  Permalink

  Dit is niet normaal cool! En san ook nog in het roze. Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 20:45
  Permalink

  Wauw wat gaaf! En wat een kans! Ik hoop dat ik deze win voor mijn dochter! Ben vaak opzoek naar uitdagingen zoeken voor haar! Ik denk dat ze dit helemaal geweldig vind! De kleur is haar favoriete! Alles zo veel mogelijk roze! #Fingerscrossed

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 20:40
  Permalink

  Wat een geweldige prijs is dit! Wat zou ik deze graag onder de boom leggen voor mijn twee kinderen. Ze hebben nog geen tablet en dat wordt toch wel eens tijd, want ik ben de mijne nu constant aan een van hen kwijt. En dat vind ik niet zo fijn, bang dat ie stuk gaat of ze iets wissen 😉 Deze tablet is veel geschikter en zou me een veiliger gevoel geven. Ik loot graag mee, spannend!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 20:04
  Permalink

  Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ? ze speelt heel graag squala dat is fijn want het is zo leerzaam! papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben??

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 19:24
  Permalink

  Ik doe heel graag mee nadat je me overtuigd had dat ik ook een hele mooie sticker er over heen kan doen Haha, het is een onwijs gaaf ding die mijn zoontje onwijs gaaf gaat vinden

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 18:46
  Permalink

  WOW wat een cadeau, ik volg beide pagina’s en loot heel graag mee! Dat zou toch wel de mega verrassing van de maand december worden.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 18:01
  Permalink

  Te gave winactie! Ik doe mee voor mijn dochtertje Saar! Ze heeft een grote en kleine broer;) dus veel “jongens speelgoed hier” haar grootste wens voor Sinterklaas is een eigen “tablet” zodat ze naast haar grote broer op de bank kan zitten en “samen” spelen? #ookvoordezemamazouheteenfantastischeuitkomstzijn#minderuzie#blijekindjes#wageneengokje?

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 16:43
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb omdat ze wel iets exstras verwend mag worden met 3 grote broers van 19”17”en 13 is er altijd ruzie over hun smartphone’s omdat ze daar spelletjes op wil doen en YouTube filmpjes alleen zijn die niet geschikt voor 4jarige voor al die volwassen die voor kinderen spelen en rotzooi uit kramen met deze storio kan ik er op toe zien wat ze precies doen en kijken hij is daar natuurlijk geschikt voor ik volg jou op Fb jamila umm fares en daar volg ik ook Vtech en op Ig Jamila_umm_zeineb ook vtechduimen maar dat hij deze kant op mag komen

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 16:31
  Permalink

  Ohhhh wauw, dat zou nog eens een waanzinnig gaaf cadeau zijn. Onze jongste dochter had de oude tablet van oma gekregen. Maar omdat deze al heeeeel wat jaartjes oud is kan hij geen updates meer maken. Dus ik droom er van om m’n dochtertje te kunnen verassen met zo’n mooie en leerzame tablet. Ik ga keihard duimen, want ik gun het haar zo

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 16:22
  Permalink

  Wat een geweldige winactie daar zou mijn dochter erg blij mee zijn zo kan ze leerzame spelletjes spelen??

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 15:35
  Permalink

  Wouw ??Geweldig voor mijn dochter als verjaardagscadeau ze zeurt al lang over een Tablet!
  Hopelijk veras ik haar❤
  Heb alle stappen gevolgd!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 15:32
  Permalink

  Whaaaaaaaaaa!! dit is echt helemaal TE GEK zeg What’s on mama’s mind <3 <3 Wat een WAANZINNIGE Roze, Kurio Tablet gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 ohhhh wat zou ik dochterlief hiermee maar al te graag willen verrassen… haar eigen tablet, hoe GAAF zou dat zijn ✔️Geliked ✔️Gedeeld ✔️Getagt ✔️Volgend op instagram FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 15:30
  Permalink

  Owwwww die zou ik maar wat graag voor mijn dochter Jasmijn willen winnen. Heeft ze dik verdient dit jaar!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 15:04
  Permalink

  We proberen het gewoon. Want weet zeker dat onze oudste dochter super zou vinden. Onze eigen tablet is op zn eind. En welk meisje wil nou niet z’n super gave roze tablet☺

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 15:03
  Permalink

  De droom van elke jonge dame, je eigen tablet te hebben, ik waag kansje voor mijn dame Sharona, ze word 16/12 al 8 jaar, een flinke dame die een eigen tablet wel verdient, duim zeker mee

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 14:59
  Permalink

  Wauw sit is wel heel.gaaf zeg!! Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 14:39
  Permalink

  Wauw? deze prijs is toch wel echt mega tof! Hanna speelt graag een spelletje op de ipad maar die klikt op alles wat je kan klikken en het hele ding weer overstuur!! ( haha) dus deze toffe vtech tablet zou een uitkomst zijn! Wij wagen een kansje

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 14:21
  Permalink

  Ideaal en handig.
  En leerprachtige methode voor onderweg op de bank of op tafel kunnen mijn meisje zeker wel voor porre.
  Nieuwe ontdekkingen en uitdagingen.
  Ik ga graag kansje wagen om dit moois #storio Xl
  Te winnen met sinterklaas of kerst is top kado. Hun broertje doet dan ook tegelijkertijd mee!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 13:56
  Permalink

  In t kader niet geschoten altijd mis… dit ding komt als geroepen, de iPad voldoet echt niet meer voor 5 gezinsleden en met name het eenvoudig instellen van de verschillende accounts lijkt me dan handig voor de verschillende leeftijden hier in huis!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 13:50
  Permalink

  Hoi hoi,

  Wat een waanzinnige prijs! Ik zal aan ook heel erg hard gaan duimen! De kleinkinderen zullen het geweldig vinden mocht ik de gelukkige zijn!

  Groetjes Claudia!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 13:32
  Permalink

  Hier heb ik 2 meiden die daar super gelukkig van zouden worden! Dus wij gaan duimen :). En mama is heel blij met de tijdslimiet die je kan instellen :p.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 13:19
  Permalink

  Dit zou super zijn voor onze dochter lizzy zei is 9 weken tevroeg geboren in 2016 en heeft 3 buik operaties gehad zei moet nog vaak vpor onderzoeken na het ziekenhuis en dit zou echt een uitkomst zijn voor haar ik ga heel hard duimen voor me kleine meisje

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 13:04
  Permalink

  O super! Wat zouden wij die graag winnen voor onze pleegdochter! Dan kan ze heerlijk YouTube filmpjes kijken wat ze zo graag doet…

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:42
  Permalink

  Oh superhandig! De oudste twee hebben een gewone tablet, maar moet om de haverklap controleren wat voor spelletjes ze hebben gedownload en ik vind het ook niet zo fijn als ze zonder supervisie youtube kijken. De jongste is 3 en wil ook zo graag iets doen op een tablet (wat dus niet mag van z’n zussen en terecht…), dus voor hem zou dit ook zo fijn zijn.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:32
  Permalink

  Jaaa heel graag. Zit voor de verjaardag van mijn dochter te kijken naar de vtech kidizoom, maar die is best lastig te krijgen + op dit moment uitverkocht. Hier zit ook een camerafunctie op, dat is natuurlijk helemaal top! 🙂 Kan ze lekker op dr eigen tablet juffrouw Roos kijken!
  @annemariedanielle

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:31
  Permalink

  Wat een mooie prijs! Doe graag mee voor mijn dochter gister is ze 6 jaar geworden en deze Storio tablet zou een heel mooi kado voor haar zijn.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:14
  Permalink

  Ik doe heel graag mee, vooral omdat dit zo’n fijne tablet is die een veilige omgeving creëert om in te spelen op een tablet. Lijkt me heeeeel fijn!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:07
  Permalink

  Super leuk! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva, ze zit nu net in groep 1? hoe leuk zou deze gave tablet zijn voor een relaxt momentje voor haar zelf smiddags??? ik ga duimen!!!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:02
  Permalink

  Wauw!! Dat zou echt super zijn voor mijn dochter! ?

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 12:00
  Permalink

  Graag maken we kans hierop! Onze kids van 2 1/2 en 4 1/2 jaar zouden deze heel graag winnen. We gaan héél héél héél hard duimen dat we deze gave prijs mogen winnen!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:46
  Permalink

  Wauwwauw wauw wat een gave actie,hier heb ik 3 kids die dit helemaal geweldig zouden vinden. Nu maar duimen dat wijwinnen

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:44
  Permalink

  Wat is dit een te gekke prijs mamasmind ism Vtech.
  Al drie jaar lang staat een kindertablet op de verlanglijst van mijn 8 jarige dochter.
  En deze is nog roze ook!!
  Super leuk dat ze ook muziek kan luisteren en spelletjes op kan doen. En handig die ouderinstellingen. Doe heel graag voor haar mee.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:42
  Permalink

  Jaaaaa wat zou noa hier blij mee zijn!! ???
  Ze wil dolgraag een eigen tablet, maar mama vind het internet van tegenwoordig helemaal niks voor die kleintjes ?
  Maar een tijdslimiet, oudercontrole en bovendien ook leerzaam bezig zijn klinkt geweldig en hier zou ik haar dan ook heel graag mee willen verrassen ???

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:33
  Permalink

  Oh wauw wat een leuke actie!
  Waag graag een gokje voor zo’n mooie tablet.
  Hoeven wij onze eigen tablet niet steeds aan de kids uit te lenen.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:30
  Permalink

  Super leuk voor onze dochter danie!
  Ze leent graag onze iPad ( nu barst erin) dus niet heel handig voor meisjes van 4 jaar! Maar deze storio is dat wel!!! Geweldig voor ons allemaal!!
  Ze is dol op foto’s maken en spelletjes spelen, en dat mama de instellingen kan bijhouden!! Top! Doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:25
  Permalink

  Ohhh woowwww wat een geweldige win aktie!!!
  Ook al is ie roze ik doe graag mee voor mijn zoontje !
  Wil graag een kindvriendelijke tablet voor hem…. hij is 3 .
  Deze revieuw laat wel blijken dat de tablet daadwerkelijk ook echt voor (kleine) kinderen geschikt is en veilig!!
  Zou mega geweldig zijn het te mogen winnen! ?
  Hij is na de feestdagen jarig en als single mama is het niet altijd even ruim met bepaalde budgetten
  ???????

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:24
  Permalink

  Wauw wat een geweldige aktie ik loot graag mee voor ons dochtertje die zou hem vast geweldig vinden een tablet ??

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 11:10
  Permalink

  Wat een toffe samenwerking met Vtech! Deze staat op het lijstje van Liselotte. Door het lezen van de reviews begrijp ik dat ook wel. Lijkt me een kindvriendelijke tablet. Waag graag een kansje voor haar.

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:55
  Permalink

  Wat een toffe winactie! Wij wagen heel graag een kansje ? ben al een tijdje aan het kijken voor een kindvriendelijke tablet. Ons dochtertje begint steeds vaker onze ipad te gebruiken, maar aangezien ze alles kan kijken vind ik dat zelf niet zo’n fijn idee. We gaan komend jaar ook met het vliegtuig op vakantie dus hij zou heel goed van pas komen. Duimen maar!! ???

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:48
  Permalink

  Heel graag voor onze dochters! Ze vinden deze helemaal te gek en ze vragen er al een tijdje om rn hoe leuk zou het zijn als hij dan ook nog roze is!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:39
  Permalink

  Hier zou ik graag Tess blij mee maken, dan scoort deze tantebvast punten hihi

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:39
  Permalink

  Woww dat zou echt nog een superleuk cadeau zijn om de feestdagen aan mijn dochtertje te geven? vind ze vast helemaal geweldig!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:37
  Permalink

  Waaauw geweldig ?
  Ik wou meedoen voor mijn nichtje
  Maar ik ken een ander meisje die dit heel hard verdiend en waag dus graag mijn kans voor haar ze vecht namelijk al een hele periode tegen de stoute beestjes of beter gekend als kanker (leukemie) nu wil ik haar dit dolgraag schenken….
  Omdat ze zo hard vecht en hoe leuk zou het zijn als ze vaak naar het ziekehuis moet deze meekan met haar als ze vaak er moet verblijven
  Dus duimen maar

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:36
  Permalink

  Wauw wat een toffe samenwerking! Ik doe graag mee voor mijn meisje. Haar tablet heeft het begeven helaas. Succes iedereen! ?

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:35
  Permalink

  Wat een leuke win actie. De storio tablet zou echt wat voor onze dochter zijn. Ze gebruikt nu af en toe mijn eigen. Maar ze wil hem dus vaak als ik hem nodig heb. Dus dan zou zij mooi op haar eigen tablet kunnen

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:30
  Permalink

  wat een geweldig gebaar, verras mijn lieve kleindochter maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 10:28
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn twee schatjes!

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 09:30
  Permalink

  Oooh terug een roze te winnen, geweldig dat zal mijn dochtertje echt fantastisch vinden! 😀

  Beantwoorden
 • 26 november 2018 om 09:23
  Permalink

  Super actie zeg, zou geweldig zijn om er een voor ons kleine meisje te winnen, dan kan ze de onze met rust laten en ziet ze per ongeluk ook geen minder geschikte dingen. Kan ze zelf van alles aanklikken wat geschikt voor haar is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *