Winactie films Prinses Emmy en Serengeti 2

Een paar werken terug las je over de DVD releases van Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur en de nieuwste Serengeti – Against the Wild. Van beide geef ik een exemplaar weg. In mijn eerdere blog van deze week maak je ook kans op de nieuwe DVD van Freek Vonk.

Prinses Emmy (ik geef 1 dvd en 1 vod-code (Pathé Thuis) weg) of
Serengeti 2 (ik geef 1 dvd en 1 vod-code (iTunes) weg.

Doe mee met de winacties van de twee films

Win: Eén van deze 4 opties
1. Prinses Emmy op DVD
2. Prinses Emmy op VOD (Pathé thuis code)
3. Serengeti 2 op DVD
4. Serengeti 2 op VOD (iTunes code)

Wanneer: 25 juni t/m 2 juli 2020
Hoe: Laat weten welke film je wilt en geef daarbij dus aan wat je wilt winnen, dus of je de DVD wilt of de VOD code wilt (let op Prinses Emmy is voor Pathé Thuis en Serengeti 2 voor iTunes). Geef in je reactie dus bijvoorbeeld aan: Ik wil graag meedoen voor nummer 1. Prinses Emmy op DVD.

Prinses Emmy

Prinses Emmy

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Against The Wild – Survive the Serengti 2

Against the wild serengeti 2

De kinderen, Emma en Ryan stappen in een klein vliegtuig om hun vader te bezoeken. In het vliegtuig zitten de piloot, Roger Kruger en een Alaskan-malamute genaamd Chinook. Er gaat iets mis en het vliegtuig stort neer ergens in de bush bush.
Terwijl de ouders, Jennifer en Paul het vliegtuig en hun kinderen proberen te vinden, zien we hoe Emma en Ryan hulp zoeken voor de gewonde piloot. Gelukkig hebben ze de bescherming van Chinook als ze de wilde dieren van Afrika en een zeer vastberaden leeuw tegenkomen. Dit is een geweldige avonturenfilm.

Winacties www.mamas-mind.nl

Op moment zijn er weer leuke winacties op What’s on mama’s mind. Ik verwijs altijd naar de disclaimer op de website. Als je hieronder een reactie achterlaat dan kan het zijn dat je deze niet meteen ziet, maar dan hangt hij nog in de spamfilter. Ik keur alle reacties goed, voor het einde van de winactie.

Freeks wilde wereld 12

Winactie: Spel Spoorzoeken met jonge kinderen – 999 games
Winactie: Freeks Wilde Wereld 12 – Freek Vonk
Winactie: Pareo – Knit Factory

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

34 gedachten over “Winactie films Prinses Emmy en Serengeti 2

 • 2 juli 2020 om 15:53
  Permalink

  Ik maak graag kans op deze:
  3. Serengeti 2 op DVD

  Beantwoorden
 • 1 juli 2020 om 19:00
  Permalink

  Ik doe graag mee voor 1. Prinses Emmy op DVD.
  Dan kan de kleine meid hem ook lekker in de auto kijken op lange reizen 🙂

  Beantwoorden
 • 1 juli 2020 om 06:26
  Permalink

  1. Prinses Emmy op DVD Prinsessen en Paarden daar zijn mijn dames gek op!! Dus deze film zal enorm in de smaak vallen 😀

  Beantwoorden
  • 30 juni 2020 om 20:55
   Permalink

   Jaa leuk ik doe graag mee voor onze kinderen, prinses emmy op DVD

   Beantwoorden
 • 29 juni 2020 om 21:05
  Permalink

  Doe graag mee namens m’n kleindochters voor Prinses Emmy op DVD.

  Beantwoorden
  • 1 juli 2020 om 20:13
   Permalink

   Ik wil graag meedoen voor nummer 1. Prinses Emmy op DVD. Voor prinses Tess 😉

   Beantwoorden
 • 28 juni 2020 om 15:33
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor =
  3. Serengeti 2 op DVD

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 28 juni 2020 om 11:11
  Permalink

  SUPER leuk! Ik zou graag gaan voor: Serengeti 2 op DVD!

  Beantwoorden
 • 28 juni 2020 om 10:52
  Permalink

  Wij doen mee voor Serengeti 2 op dvd. Leuk voor de minder mooie dagen in de zomervakantie!

  Beantwoorden
 • 27 juni 2020 om 18:07
  Permalink

  Ik doe graag mee voor:
  3. Serengeti 2 op DVD

  Beantwoorden
 • 27 juni 2020 om 16:58
  Permalink

  Mijn voorkeur gaat uit naar nummer 3 Serengeti op DVD

  Beantwoorden
 • 27 juni 2020 om 10:32
  Permalink

  Serengeti 2 op DVD lijkt ons heel erg leuk! Gezellig met zijn allen kijken! 🙂

  Beantwoorden
 • 27 juni 2020 om 10:14
  Permalink

  Ik doe mee voor nummer 3. Leuke verrassing voor mijn dochters.

  Beantwoorden
 • 27 juni 2020 om 10:12
  Permalink

  Ik doe mee voor nichtje Amaly die vol is van prinsesjes, je snapt het denk ik al, ik ga voor prinses Emmy op dvd.

  Beantwoorden
 • 27 juni 2020 om 04:06
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans op Serengeti 2 op dvd.

  Beantwoorden
 • 26 juni 2020 om 23:56
  Permalink

  Heel graag doe ik mee voor Serengeti 2 op dvd voor mijn kleinzoon.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 26 juni 2020 om 20:52
  Permalink

  Ik wil graag meedoen voor nummer 1. Prinses Emmy op DVD voor mijn dochters leuk voor ons volgende filmavond als we beneden gaan slapen 🥰😊🤞🍀

  Beantwoorden
 • 26 juni 2020 om 10:40
  Permalink

  Voor mijn dochtertje doe ik graag mee voor de DVD van Prinses Emmy (optie 1). Zij is dol op prinsessen en paarden en tv kijken, dus dat komt wel goed.

  Beantwoorden
  • 26 juni 2020 om 21:01
   Permalink

   Setengeti 2 op dvd graag! Lijkt me leuk om in de zomervakantie te gaan kijken!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *