Winactie shoptegoed Kaya Sieraden

Win: 20 euro shoptegoed bij Kaya Sieraden
Wanneer: 8 t/m 25 oktober 2019
Hoe: Laat weten wat jij zou uitzoeken bij Kaya Sieraden met het shoptegoed

Kindersieraden als verjaardagscadeau

Veel meisjes zijn al heel jong geïnteresseerd in alles wat glittert en schittert. Net als mama willen ze een mooie ketting of armbandje om, of ringetjes en zelfs kinderoorbellen.

Bij Kaya Sieraden heb ik de afgelopen jaren al wat mooie kindersieraden uitgezocht.

kaya sieraden

Vanaf welke leeftijd gaatjes?

Ik heb gemerkt dat de meningen rondom kinderoorbellen bij jonge meisjes heel verdeeld zijn. Vindt de een het een goed idee om dit bij baby’s al te laten zetten, houdt de andere stellig vol dat ze überhaupt niet wil dat er gaatjes geschoten worden in de oren van hun dochter. Ook hoor je wel verschillende leeftijden, bijvoorbeeld vanaf 4 jaar of juist 10 jaar. Ik heb er eigenlijk niet zo’n uitgesproken mening over. Mijn dochtertje riep altijd dat ze het wilde en ik zei tegen haar, vraag maar voor je vierde verjaardag. Nu wordt ze vier jaar en vraagt ze er eigenlijk niet meer om. Dus ik wacht het nog even af. Van mij mag ze het wel, maar alleen als ze het zelf wilt.

kinderoorbellen kaya sieraden

Ook daar zijn natuurlijk de meningen verdeeld. Want, kan een kindje zelf beslissen of het gaatjes wilt, voor altijd? Ik vind zelf gaatjes in de oren niet iets heel groots, maar iemand anders kan dat wel vinden bijvoorbeeld. Daarin mag iedereen natuurlijk zijn eigen keuzes maken.

Uit de poll die ik hield op Instagram kwam naar voren dat veel ouders vanaf 6 jaar een mooie leeftijd vonden.

Nou mocht mijn dochtertje voor haar verjaardag gaatjes en heb ik dus ook al mooie Kaya Sieraden kinderoorbelletjes. Maar ze heeft nog geen gaatjes. Ik ben benieuwd of ze ze nog steeds wilt, of dat ik de oorbelletjes nog heel even ga bewaren. We zullen het afwachten aan het eind van deze maand!

kinderoorbellen kaya sieraden

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden heeft de leukste sieraden voor jezelf en voor kinderen. Ik heb Kaya Sieraden voor het eerst leren kennen via Instagram, daar kwamen de mooiste kettingen, armbandjes en meer voorbij. Eerder dit jaar hebben we een heel mooie moeder-dochter-ketting laten maken, met daarin een persoonlijke tekst gegraveerd. Het resultaat was zo mooi en je hebt meteen een heel dierbaar cadeau.

Kaya sieraden moederdagcadeau een armbandje

Dit armbandje hierboven was mijn moederdagcadeautje. Een tekening op een zilveren armbandje gemaakt door mijn zoontje . Dus ook voor jezelf is er veel moois.

Moeder-dochter sieraad

Vorig jaar heb ik ook een kettinkje laten maken voor mezelf en voor mijn dochtertje. Zo hebben we allebei dezelfde ketting met een hartje met haar naam erop.

kaya sieraden moeder dochter

Winacties in de feestmaand oktober

Deze hele maand is het feest op www.mamas-mind.nl. Om die reden worden er superleuke spelletjes, speelgoed en meer mooie items weggegeven. Meedoen kan door een reactie achter te laten op de blog, maar vaak ook op Facebook en Instagram. Volg @mamasmind op beide kanalen en je zult de winacties voorbij zien komen. Doe je mee op meerdere kanalen, dan vergroot je je kansen! Voor winacties gelden altijd de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer op deze blog.
Doordat er een spamfilter op de blog zit, kan het zijn dat je je reactie niet direct hieronder ziet verschijnen, die wordt dan later verwerkt en goed gekeurd! Veel plezier en bekijk de huidige winacties op www.mamas-mind.nl/winacties.

Je kan nu meedoen om zelf 20 euro shoptegoed te winnen. Je kunt het inzetten als een kortingscode voor Kaya Sieraden, maar je kan ook iets helemaal gratis krijgen, afhankelijk van wat je uitzoekt.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kaya Sieraden
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

54 reacties op “Winactie shoptegoed Kaya Sieraden

  Lilian

  (25 oktober 2019 - 20:51)

  Zo leuk! Mijn dochter is gek op sieraden en maakt ze zelf ook met kraaltjes voor KWF dit jaar. Maar dit soort kan ze zelf niet, dus superleuk om te winnen!

  m chen

  (25 oktober 2019 - 17:52)

  Ik zal een leuke ketting voor mijn nichtje uitzoeken!

  Bodil

  (25 oktober 2019 - 15:17)

  Superleuk! Ik kende Kaya voornamelijk van de moedersieraden, had geen idee dat ze zoveel moois voor de kleintjes hebben!
  De regenboog oorbellen ben ik op slag verliefd op geworden. En ook handig dat ze apart achterkantjes verkopen. Mijn dochter moet voor gym zelf haar oorbellen uit en in doen en dat gaat nog best lastig. Wellicht dat het met de rubberen achterkantjes beter gaat. Raakt ze hopelijk ook geen oorbellen meer kwijt. Daar zijn ze veel te mooi voor!

  lottie

  (25 oktober 2019 - 12:31)

  WAUW! Wat een prachtige sieraden en wat een uitgebreid assortiment!

  Yvon

  (24 oktober 2019 - 18:10)

  Er zijn zoveel leuke sieraden te koop bij Kaya, maar geef het shoptegoed aan mijn dochtertje, voor nieuwe oorbelletjes. Ze heeft net gaatjes laten prikken en kan niet wachten tot ze de ‘zweerknopjes’ uit mag.

  Bertine

  (24 oktober 2019 - 13:32)

  Ik zou voor mijn dochter de zilveren ketting ‘Nature’ met letterbedel en het bijtje bestellen. Wat een snoezig kettinkje!

  Angela

  (23 oktober 2019 - 21:49)

  Zeker weten het zou een ring worden!

  ran slag

  (23 oktober 2019 - 15:34)

  Ik doe graag mee, ik zou voor de regenboogoorbellen gaan!

  Mirjam Hellingman

  (23 oktober 2019 - 12:34)

  Leuk om mijn dochters iets moois uit te laten zoeken!

  wilmsen anita

  (23 oktober 2019 - 07:43)

  Mooi cadeau voor de verjaardag van mijn kleindochter

  Katja Hendriksen

  (22 oktober 2019 - 22:42)

  Jullie acties zijn echt te leuk, voor deze loot ik ook weer graag mee!!

  SophiaG

  (22 oktober 2019 - 21:35)

  Ik zou het tegoed gebruiken voor de Mama & 2 dochters ‘The Love between Mother & Daughter’ kettingen.

  Davina Van Belle

  (21 oktober 2019 - 07:42)

  super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle, ze doet volgend jaar haar eerste communie

  Martine

  (19 oktober 2019 - 21:48)

  Ik zou zeker voor de kinderoorbellen gaan, zo veel moois! De panda denk ik dat mijn meisje het leukst zouden vinden, zelf vind ik de uiltjes ook erg leuk!

  co

  (19 oktober 2019 - 17:11)

  mijn dochter is helemaal weg van unicorns, dus ik zou een setje van unicorn kiezen

  Elle W

  (19 oktober 2019 - 13:44)

  Zilveren Ring & Creolen ‘Glitter Unicorn voor mijn jongste, afgelopen zomer heeft ze heel dapper gaatjes laten schieten en deze oorbellen met mooie ring zou ze super vinden

  Dunya

  (18 oktober 2019 - 15:04)

  Een Ring ‘Initiaal’ voor mijn nichtje die haar beste vriendinnetje kwijt is :'(

  Marianne vd M

  (18 oktober 2019 - 12:44)

  Een leuke ketting voor mijn dochter

  Simone Uiterwijk

  (16 oktober 2019 - 11:04)

  heel mooi! graag voor een kettinkje voor mijn dochter

  Adriana

  (16 oktober 2019 - 10:02)

  Wat een mooie winactie, ik doe gráág mee voor ons pleegdochtertje! 😀

  Nelly

  (16 oktober 2019 - 09:48)

  leuke oorbellen

  Marieke

  (16 oktober 2019 - 09:23)

  Jaaa leuk voor onze dochter ze wil graag voor haar verjaardag nieuwe oorbellen.

  Els Wanders

  (15 oktober 2019 - 23:29)

  Leuk voor mijn dochtertje om wat moois uit te zoeken.

  Noah en Katja

  (15 oktober 2019 - 15:12)

  Superleuke actie, ik maak graag kans voor mijn tweelingnichtjes

  Erica

  (15 oktober 2019 - 09:34)

  Zou voor m’n dochtertje mooie oorbelletjes uitkiezen! Ze is bijna 4 en mag naar de basisschool, ze is zo trots erop dus met nieuwe oorbelletjes zou ze helemaal blij zijn!

  melissa van stipdnok

  (15 oktober 2019 - 09:14)

  ik shop zelf regelmatig bij kaya. erg leuke sieraden. i kzou nu oorbellen voor onze elise shoppen. binnenkort wil ze dan echt gaatjes en daar horen daarna hippe oorbellen bij.

  Dineke Keijzer

  (14 oktober 2019 - 23:15)

  Enig, allemaal.

  Ailynn

  (14 oktober 2019 - 23:00)

  Ik zou heel graag een mooi ringetje uit willen zoeken voor mijn dochtertje van 8 jaar en dus gek op sieraden net als ik.

  J. Jonker

  (14 oktober 2019 - 21:37)

  Dit is perfect voor onze dochter! Ze draagt voornamelijk oorbellen. Nu weet ik dat ze bij Kaya hele mooie hebben maar onderhand gaat ze een eigen smaak ontwikkelen en is het leuker, mochten we winnen, dat ze zelf een paar uitzoekt!

  Natasja

  (14 oktober 2019 - 10:10)

  Mooi! Ik zou voor beide meisjes een armbandje met bedeltjes uitkiezen, welke bedeltjes..Dat mogen ze zelf bepalen 🙂

   Pascale

   (15 oktober 2019 - 14:51)

   Een moeder dochter sieraad hoe leuk is dat!!!! 🙂

  Laura K

  (14 oktober 2019 - 10:00)

  Wauw, ik vind zo’n sieraad met tekening van je kind echt geweldig. Zo eentje zou ik ook graag hebben!

  Marianne van den Hoek

  (14 oktober 2019 - 09:27)

  Wat een leuke ideeen zijn dit zeg! Het lijkt me superleuk om een tekening van mijn kleinzoon op een hangertje te laten maken voor mijn dochter!!

  Michelle

  (13 oktober 2019 - 00:54)

  Deze website is geweldig en wat een keuze ?
  Ik zou graag de kinderoorbellen roze vlindertjes met glitters willen winnen samen met de roze madelief! Te lief samen.

  Anneliese de Waal

  (12 oktober 2019 - 11:48)

  Erg leuk voor mijn dochter, de ketting met het lieveheersbeestje is erg leuk voor haar.
  Doe graag mee !! 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

  wilmsen anita

  (12 oktober 2019 - 08:21)

  Ik doe mee voor mij en mijn dochter

  Gerda

  (12 oktober 2019 - 04:59)

  Prachtige sieraden van Kaya! Voor mijn dochter die zwanger is van haar eerste kindje…Zilveren armband ‘Verstrengeld’ met gravure. Een echt schitterend geschenk!

  Anita H.

  (11 oktober 2019 - 20:13)

  Ik zou kiezen voor deze mooi ketting in zilver: https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-eikel.html.

  cindy pater

  (11 oktober 2019 - 16:44)

  Doe graag mee voor mijn kleine meid, die wil heel graag een mooi armbandje voor haar verjaardag dus ik doe een poging

  Sharon

  (10 oktober 2019 - 22:40)

  Een moeder-dochtersieraad lijkt me heel gaaf!

   Lisa

   (11 oktober 2019 - 13:22)

   Mijn dochter heeft sinds een paar weken eindelijk gaatjes durven laten schieten dus ik zou een mooi extra setje oorbellen voor haar bestellen met deze bon!

    Frouke

    (15 oktober 2019 - 00:06)

    Ik heb helaas niet veel te kiezen meer, maar mijn dochter zou gaan voor een paar “unicorn” oorbellen!!

  Lisa Polman

  (10 oktober 2019 - 15:45)

  Geweldige winactie van Kaya sieraden! Zou mijn nichtje super blij mee maken en tante natuurlijk ook om haar zo blij te zien

  Will

  (9 oktober 2019 - 23:27)

  Mijn kleindochter heeft sinds kort gaatjes in de oren en daar moeten natuurlijk leuke oorbelletjes in.
  Daarom zoek ik, als ik win, een paar leuke oorbellen voor haar uit.
  Misschien de roze flamingo’s, die vond zij erg leuk.
  Ik denk dat ze daar erg blij mee is.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Linda Raaijmakers

  (9 oktober 2019 - 21:10)

  Ik zou een zilveren ringetje uitkiezen voor de verjaardag van Eva 😀

  Marijke

  (9 oktober 2019 - 19:31)

  Mooie sieraden! Daar kan ik wel een goede keuze uit maken!! Ik loot graag mee!

  Saskia lemmens

  (8 oktober 2019 - 20:41)

  Hele mooie sieraden! de Bedelarmband ‘Jasseron’ met graveerdiscs en geboortestenen is wel heel gaaf

   sylvia

   (8 oktober 2019 - 22:15)

   Kaya heeft echt geweldige sieraden!! ik heb een mooie ketting met geboortestenen van onze kids van Kaya, supermooi!! er staat ook nog een mooie ring op mijn verlanglijstje, dus ik doe heel graag mee voor mijzelf!

   Ilona

   (8 oktober 2019 - 23:27)

   Ik zou dit graag willen winnen voor mezelf,zodat ik een ring kan uitzoeken met de namen van mijn kinderen.

  elisabeth maria martina

  (8 oktober 2019 - 20:38)

  voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top voor mijn kleindochter maak ik hier graag kans op

  Marian B

  (8 oktober 2019 - 20:19)

  Kaya heeft echt leuke sieraden. Mijn dochtertje is volgende maand jarig. Het zou leuk zijn om haar met een sieraad te verrassen, daarom doe ik graag mee. Wat ik kies, daar moet ik nog even wat langer over nadenken hoor!

  MarianZW

  (8 oktober 2019 - 20:18)

  Wat een super leuk cadeau mag jij weggeven, ik maak heel graag kans om mijn dochtertje te verrassen met iets leuks

  Linda Smeets

  (8 oktober 2019 - 20:17)

  Wat een ontzettend leuk assortiment met onwijs veel keuze! Ik doe graag voor mijn 6-jarige dochter die dol is op oorbellen. Mijn keuze is gevallen op de Zilveren kinderoorbellen ‘Unicorn’ roze en de Zilveren kinderoorbellen ‘Glitter Heart’ in het roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *