Winactie: waterfles Ellipse van MyMepal

What's on mama's mind - waterfles mymepalWinactie voor een waterfles Ellipse van MyMepal.

De winnaar is bekend!! Gefeliciteerd Jennie. Stuur je even een mailtje dan krijg je van mij de actiecode?

Uitslag winactie MyMepal waterfles juli 2015 2

Wat? Je kunt nu op mijn blog een waterfles Ellipse winnen van MyMepal.com, bedrukt naar eigen smaak.

Wanneer? Deze winactie is nu gesloten!

Hoe? Laat hieronder een leuke reactie achter. Bijvoorbeeld voor wie je de waterfles wilt winnen, in welke kleur of wat zet je er op? Bijvoorbeeld voor je zoontje met een kikker en zijn naam of voor je  dochtertje met een vliegtuig of toch voor jezelf met een leuke tekst? Uit de leukste reacties wordt geloot. Like je What’s on mama’s mind ook op Facebook, dat zou ik erg leuk vinden?

 

Met dit weer is een waterfles ideaal. Vanaf aanstaand weekend begint de Nijmeegse vierdaagse. Geen beter moment dan nu dus om aan een waterfles te denken. De Ellipse is helemaal nieuw bij MyMepal.com. Doe je mee?

Ik blogte al een paar keer over MyMepal.com. Ik ben fan van hun producten kun je wel zeggen. Ik vind het erg leuk om ze te bedrukken. Herinner je nog de broodtrommel en drinkbeker?

 

What's on mama's mind

What's on mama's mind - campus drinkbeker

 

 

 

 

 

 

 

Nu ontwierp ik zelf een waterfles.

Ik ben heel benieuwd naar jullie leuke ideeën. Je kunt alvast wat uitproberen op de website van MyMepal.com.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

50 gedachten over “Winactie: waterfles Ellipse van MyMepal

 • 26 juli 2015 om 18:21
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn dochtertje Lilly! Ik zou kiezen voor een doorzichtige fles zodat ik goed kan zien hoeveel er nog inzit. Daarnaast is het sjabloon met een aapje zeker van toepassing!! We noemen elkaar hier ook aapie. Dus dat zou ik er ook op willen zetten! Leuke winactie!!!

  Beantwoorden
 • 26 juli 2015 om 18:00
  Permalink

  Graag voor mijzelf. In het roze met de tekst: “Natasja”. Weet iedereen dat die van mij is. Haha. Met leuk figuurtje erbij. Vlinder bijvoorbeeld.

  Beantwoorden
 • 26 juli 2015 om 17:26
  Permalink

  Voor mijn zoontje in de kleur blauw, en dan de piraat erop en de tekst piratenwaterschat

  Beantwoorden
 • 26 juli 2015 om 15:28
  Permalink

  Wat een leuke winactie weer 🙂 Ik let altijd extra goed op dat mijn zoontje genoeg water drinkt, maar eigenlijk vergeet ik dat voor mezelf ook te doen.. Deze stoere waterfles zou een goede stimulans zijn om iedere dag veel water te drinken!

  Beantwoorden
 • 26 juli 2015 om 14:42
  Permalink

  Leuke actie!
  Ik zou graag een fles voor mij en mij zoontje willen winnen! Nu hebben we samen al een flesje, maar die is altijd zo snel leeg onderweg.
  Ik zou dan wel alleen zijn naam erop zetten, zodat hij hem later ook mee naar school kan nemen. En natuurlijk een plaatje van een dier erop, een draak, hond, koe, paard, vlinder, maakt allemaal niet uit. Hij vindt ze allemaal geweldig. Dus dan zou ik hem laten kiezen als we het flesje hopelijk winnen.
  Succes met je blog!

  Beantwoorden
 • 26 juli 2015 om 13:27
  Permalink

  Op de valreep doe ik graag mee. Ik merk dat ik in mijn zwangerschap te weinig drink dus zou zelf graag winnen. Een mooie roze, lekker meisjes. En die komt met de borstvoeding ook goed van pas, dan is extra drinken geen overbodige luxe haha.

  Beantwoorden
 • 22 juli 2015 om 10:57
  Permalink

  Wat een gave actie! Die fles zou ik ook wel willen winnen! Met zo’n fles is het extra makkelijk genoeg te drinken tijdens het sporten en op werk. Ik zou graag de transparante fles willen winnen, met mijn naam er op!

  Beantwoorden
 • 22 juli 2015 om 07:36
  Permalink

  Mijn man heeft een plastic flesje met water op zijn nachtkastje staan. In het weekend komt mijn dochter van 1,5 jaar die ’s ochtends altijd pakken omdat ze er uit wil drinken. Ze kan het zelf en zegt vervolgens “is mij”. Een mooie waterfles met de tekst “van PAPA” zou een hele verbetering zijn. 🙂

  Beantwoorden
  • 29 juli 2015 om 12:32
   Permalink

   Gefeliciteerd! Ik gok dat jij de Jennie bent die gewonnen heeft 🙂

   Beantwoorden
   • 29 juli 2015 om 12:47
    Permalink

    Wil, dat is inderdaad de winnende Jennie 🙂

    Beantwoorden
    • 4 augustus 2015 om 12:47
     Permalink

     Echt super leuk. Ik heb nog nooit iets gewonnen. Haha ben benieuwd wat mijn man zal zeggen.

     Beantwoorden
     • 4 augustus 2015 om 13:21
      Permalink

      Leuk, gefeliciteerd :):)

 • 21 juli 2015 om 15:47
  Permalink

  Zelf drink ik heel veel water omdat ik het lekker vindt! Maar hoe stoer zou het zijn om een #hetLEVENvaneenPAPA fles te maken! Daar maak ik echt wel de blits mee 🙂

  Beantwoorden
 • 20 juli 2015 om 19:51
  Permalink

  Na de vakantie ga ik verder trainen voor mijn blauwe band examen Kyokushin Karate. Daar kan ik wel een waterfles bij gebruiken!

  Beantwoorden
 • 20 juli 2015 om 19:40
  Permalink

  Ohhhhhh graaag voor onze dochter isa van 8 jaar!
  Kan wel een heel verhaal typen waarom maar ze zou daar super gelukkig mee zijn

  Qua tekst

  Isa en plaatje van een rood hart

  Beantwoorden
 • 20 juli 2015 om 19:39
  Permalink

  Ik ga nooit van huis zonder water maar dat zit dan altijd in een wegwerpflesje die ik wel hergebruik, dit is veel praktischer en veel leuker! Deze zou ik dus wel graag willen winnen. Ik zou hem bedrukken met bladeren omdat ik van bomen en natuur houd

  Beantwoorden
 • 20 juli 2015 om 19:37
  Permalink

  Leuk die is voor mij met mijn naam Aniek en een afbeelding van een stethoscoop. Leuk tijdens mijn studie. Tekst: Neem je dromen mee de dag in.

  Beantwoorden
 • 19 juli 2015 om 11:52
  Permalink

  Ik wil wel een mooie roze fles, voor mezelf. Tekst ga ik nog over nadenken 🙂

  Beantwoorden
 • 18 juli 2015 om 21:21
  Permalink

  Ik zou graag een roze willen met Lynn erop en/of een leuk plaatje. Onze dochter drinkt veel te weinig, zelfs met dit warme weer. Als ze haar eigen waterfles heeft, in haar lievelingskleur en met naam erop, hoop ik dat ze ‘m overal mee naartoe neemt en dus ook meer water drinkt.

  Beantwoorden
 • 18 juli 2015 om 08:48
  Permalink

  Voor mn zoontje met een traktor. Hij mag 17 augustus voor t eerst naar school.

  Beantwoorden
 • 18 juli 2015 om 08:47
  Permalink

  Stiekem voor mn kleindochter met een uil erop en haar naam. Zou ze helemaal geweldig vinden! Ze is 7 en gek op uiltjes! !

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 20:47
  Permalink

  ik zou deze heel graag willen winnen. Ik ben een ei als het gaat om water drinken. Met deze kles op het aanrecht moet het toch helemaal goed komen.
  Als ik dan toch zou winnen graag met de tekst….. Do the things that make you smile !

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 17:59
  Permalink

  een blauwe zou wel leuk zijn voor ons zoontje, want drinken is gezond, en ook nog leuk met zo’n flesje aan je mond!

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 11:54
  Permalink

  Ik doe zeker even mee, ik vind deze fles echt geweldig drinken! Ik heb hem zelf in het rosé en bevalt me prima! Ik zou deze dan graag willen met Huisje Boompje Luna erop! Lijkt me gaaf om dat terug te zien op de waterfles en stimuleert me hopelijk om nog meer water te drinken!

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 05:54
  Permalink

  Ik wil hem graag winnen voor Naomi dan graag met een lieveheerbeestje erop kan hij mooi mee naar school! Wat zal ze trots zijn als ook nog haar naam erbij staat

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 05:34
  Permalink

  Ik zou graag een waterfles voor mijn dochter winnen. Ze drinkt vaak te weinig op school en vindt een flesje meenemen suf. Maar die hippe waterfles Ellipse van MyMepal is natuurlijk alles behalve suf! Dus die wil ze vast wel meenemen. Zeker in een lekker kleurtje (zoals roze) en met haar naam er op.

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 02:43
  Permalink

  Ik doe graag mee voor ons dochtertje, met haar na erop en een vlinder waar ze dol op is. Ze kan sinds kort uit een beker drinken dus dit lukt vast ook wel. Handig en hip voor onderweg!

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 20:38
  Permalink

  Super toffe fles, een keer wat anders dan de dopper!
  Ik vind hem wel tof voor m’n vriend, dus de vader van onze dochter. Kunnen ze samen picknicken als ze lekker aan het fietsen zijn! En dan een leuke tekst erop, maar daar ga ik nog even over nadenken 🙂

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 20:33
  Permalink

  Ik zou hem heel graag voor mijn dochter Maud willen aangezien ze altijd mijn roze ellipse waterfles inpikt gun ik haar een eigen met haar naam in het roze met een oranje goudvisje erop!
  Ze drinkt heel vaak water en haar sterrenbeeld is vissen dus lijkt me heel toepasselijk

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 19:00
  Permalink

  Wat een leuke actie! Graag doe ik mee voor mezelf. Op het werk zou deze mooi staan en me meer stimuleren beter te drinken. In de zorg is het een drukke baan waarbij ik niet genoeg voor mezelf zorg en met deze fles moet het drinken zeker goed komen. Een mooie roze fles met mijn naam en een vlinder erop zou perfect zijn! Ziet iedereen meteen dat deze van mij is.

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 14:44
  Permalink

  Ik wil hem graag voor mezelf winnen. En dan de tekst ‘Goed bezig!’ ter motivatie om voldoende water te drinken, aangezien dat erg gezond is.

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 14:07
  Permalink

  Wat een coole fles! En ook nog herkenbaar bedrukt, zodat anderen ook weten van wie die fles is, mocht je m per ongeluk ergens laten staan 😛
  Zo’n fles wil ik wel !! 😀

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 13:54
  Permalink

  Wow! Wat een leuke actie! ♡
  Die is super handig voor mezelf naar school, en dan kan ik iedereen laten zien wat voor een mooie fles ik heb!
  Want op school is net een nieuw waterapparaat geplaatst!
  Zou gaaf zijn met mijn naam en een hartje ofzoiets.

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 13:53
  Permalink

  Wat een superleuke waterfles! Dat is net iets voor mijn dochter van 8 jaar.

  Ze is fanatiek bezig met turnen. Met die fysieke inspanning in een warme sportzaal is het heerlijk water drinken uit zo’n mooie fles!

  Een mooi rose exemplaar met een vrolijke print past precies bij haar. Ze zal het geweldig als we deze fles winnen!

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 13:47
  Permalink

  Graag wil ik een waterfles voor mezelf ontwerpen. De kinderen hebben allemaal al bidons, alleen ik blijf achter. Met mijn goede voornemen (ik ben niet van de 1 jan. goede voornemens) om meer water te drinken is dit tevens een mooie stok achter de deur.

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 13:43
  Permalink

  Ik heb ondertussen al 4 brooddozen en drinkflessen met foto laten maken voor mijn jongste dochter. Ze is daar steeds heel blij mee. Nu heb ik opnieuw eentje laten maken met haar lieve hond . Steeds goede kwaliteit ! Laatst had ik een berichtje gestuurd dat het binnenste stuk van de fles stuk gegaan was en kreeg een nieuw toegestuurd! Gewoon super om mee te geven en te gebruiken !

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 13:39
  Permalink

  Wauw wat een leuke en handige fles! Sinds ik meer water ben gaan drinken voor het afvallen, is het gebruik van een fles wel zo handig. Ik zou dus graag mee doen om deze leuke zelfgepimpte fles te kunnen winnen!

  Beantwoorden
 • 16 juli 2015 om 13:34
  Permalink

  Voor mezelf….met een leuke pandabeertje erop…hartstikke leuk om op pad te gaan met zo’n fles:)Zou ook leuk zijn met naam!!

  Beantwoorden
 • 15 juli 2015 om 17:33
  Permalink

  super leuk

  zal hem graag voor mezelf winnen dan heb iets om water in te doen voor tijdens het fietsen fiets veel met me zoontje maar heb voor mezelf nog geen waterfles en me zoontje heeft al wel een mooie drinkbeker die ik voor hem dan mee neem

  ik zal voor een blauwe gaan met een blauwkoortje met een mooie foto die tijdens het fietsen gemaakt is voor op de fles en dan mijn naam er op

  nu heel hard duimen draaien om zon mooie waterfles te winnen 😀

  Beantwoorden
 • 15 juli 2015 om 13:03
  Permalink

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn buurmeisje (7) die bijna iedere dag gaat wandelen en eigenlijk al heel graag aan de Vierdaagse had meegedaan maar haar ouders durven t nog niet aan. Dus nu is ze best wel teleurgesteld… Met dit blitse flesje raakt ze iig niet verhit bij het oefenen voor hopelijk de Vierdaagse in 2016!

  Beantwoorden
 • 15 juli 2015 om 07:55
  Permalink

  Ik zou hem voor mezelf bedrukken met iets vrolijks.
  dan gaat wat meer water drinken me vast lukken 😉

  Beantwoorden
 • 15 juli 2015 om 06:45
  Permalink

  Wat een leuke fles! Zou fijn zijn voor mijn zoontje die alles zelf wil beginnen doen! Dus mooie fles, wil jij graag met ons mee op vakantie naar Zuid-Frankrijk…kies dan ons! 🙂

  Beantwoorden
 • 14 juli 2015 om 20:28
  Permalink

  O wat leuk.
  Ik heb nu een Dopper, maar dis blijft naar plastic smaken.
  Nu dus weer op zoek naar een nieuwe fles!

  Beantwoorden
 • 14 juli 2015 om 10:01
  Permalink

  Ja ik zou die graag willen winnen voor onze allerliefste hond Belle. Ze heeft met het warme weer veel last, dus als ik ga wandelen is deze drinkfles super voor ons meiske.
  Ik zou het leuk vinden als haar foto erop komt en haar naam.

  Succes met jullie actie.

  Beantwoorden
 • 14 juli 2015 om 00:31
  Permalink

  Ik wil graag zo’n flesje voor mezelf, om mee naar mijn werk te nemen. Er van uitgaande dat dit exemplaar echt waterdicht is. Ik heb namelijk al wat geknoei achter de rug. Bedrukking: iets met een dierenprint denk ik. Dat past wel bij me.

  Beantwoorden
 • 13 juli 2015 om 21:00
  Permalink

  Oh wat leuk! Ik wil hem ook graag winnen voor mijn kiddo! Hij is nog wat klein maar drinkt nu al liever mee uit mama’s water fles duin uit zijn tuit beker , en zou ik hem winnen , dan helt liefst een groene met een uiltje erop

  Beantwoorden
 • 13 juli 2015 om 20:55
  Permalink

  Jaaa die wil ik wel winnen voor mijn kleine meid met haar naam er op!! Voor als ze hem over een tijdje vast kan houden 🙂

  Beantwoorden
 • 13 juli 2015 om 20:19
  Permalink

  OW die zou ik heel graag willen winnen! Op het werk heeft iedereen een Dopper! En ik maak dan de blits met deze! ☺️

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *