Wintercollectie 2015 schoenen en dat met 30 graden

raam2Het is inmiddels al ruim 7 maanden geleden dat ons kleintje aan de wandel ging en we over goed schoeisel moesten gaan nadenken. Op mijn blog heb ik het een en ander geschreven over de eerste stapjes en het kiezen van goede schoenen. Ik ben het zelf weer even terug gaan lezen, want de tijd vliegt. Ik schreef zo ook al eerder over flexzolen van Shoesme.

Omdat de voeten van je kleintje zich nog zo aan het ontwikkelen zijn is goed schoeisel extra belangrijk. Zo kwam ik op de schoenen van Shoesme uit.  Dit voorjaar en de zomer hebben we al veel mooie dagen gehad en had ons kleintje heel veel sandaaltjes aan. Nu zag ik dat het alweer tijd is voor de nieuwe wintercollectie. Het najaar staat weer voor de deur. Eigenlijk moet je er nog niet aan denken, maar ik krijg wel altijd weer zin in de nieuwe collecties, herken je dat, of ben ik de enige?

Ik maakte een mooi overzichtje van de nieuwe collectie van Shoesme, zowel jongetjes als meisjes:

What's on mama's mind - veterschoen shoesme wintercollectie 2015Deze veterschoen is mijn favoriet voor het najaar, voor mijn dreumes. Hij gaat nu naar maatje 23. De schoen is verkrijgbaar in 3 kleuren van maat 19 t/m 24.
Voor meisjes in dezelfde leeftijdscategorie als mijn dreumes vind ik deze schoenen echt superschattig. Verkrijgbaar in maat 20 t/m 28What's on mama's mind wintercollectie 2015 meisjes Shoesme
What's on mama's mind wintercollectie 2015 klittenband blauw ShoesmeKlittenband is ook altijd erg handig met een kleintje. Gaat lekker snel aan en uit. Want ongeduldig met aantrekken is ons kleintje in elk geval. Hoe stoer zijn deze?Maat 20 t/m 28.
Deze zijn superschattig voor de allerkleinsten, ahhh ik kan niet wachten om voor mijn dochtertje straks schoentjes te mogen kopen. Maat 18 t/m 22.What's on mama's mind wintercollectie 2015 veter baby Shoesme

Ben benieuwd wat je er van vindt, ga je ze shoppen? Of heb je een andere favoriet.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

3 reacties op “Wintercollectie 2015 schoenen en dat met 30 graden

  Patricia Huisman

  (16 augustus 2015 - 09:04)

  Hier waren de eerste schoentjes ook van shoesme. Super leuke schoentjes met flexibele zooltjes. Hij heeft ze niet lang aan gehad omdat t al snel tijd werd voor iets stevigere stappertjes. Maar hij heeft er toch n poosje heel stoer met deze schoentjes bij gelopen 😉

  Leonie

  (15 augustus 2015 - 20:55)

  De onderste hebben wij in het roze gekocht voor onze dochter. Zijn haar allereerste schoentjes! Ze begint steeds meer los te lopen en vooral buiten is het heel fijn om dan wat meer bescherming te hebben. En in Nijmegen bij Strating Kids erg goed geholpen met advies welke schoenen!

   mamasmind

   (15 augustus 2015 - 21:04)

   Wat leuk! Fijn om goed advies te kunnen krijgen. Soms is het nog zo zoeken met een kleintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *