Winterjas met dit mooie weer

What's on mama's mind, jasje lief!Ik kan er nog altijd niet zo goed aan wennen. Een wintercollectie die je in de zomer onder ogen krijgt. Het is zo confronterend dat het einde van de zomer nadert. Vervelend vind ik het echter ook weer niet, ik krijg ik er altijd wel weer zin van om de kleding te dragen. Winterkleding vind ik vaak  zelfs wat leuker dan zomerkleding. Mooie stevige schoenen en jassen, leuke truien en jurkjes.

Winterjassen lief! lifestyle

De winterjassencollectie van lief! lifestyle was het eerste dat ik nu heb zien voorbijkomen. We hebben er zelfs al een heerlijk winterjasje van binnen gekregen voor mijn dochtertje. De meisjes jasjes zijn zo lief!  Maar de jassen voor de jongens zijn ook weer ontzettend stoer.

Hieronder een mooie overzicht van de jongens winterjassen
lief! winterjas jongens

 

Ik zou voor de rode winterjas gaan voor mijn zoontje. Jullie?

Hieronder de meisjes winterjassen

lief! meisjes winterjas

Het jasje dat ik heb gekregen van lief! lifestyle is een donker blauwe parka jas. Ik plaatste ook een klein filmpje van een verzameling foto’s die ik maakte van de jas op instagram.
Hij kost € 59,95. “De winterjas heeft een zachte voering en sluit door middel van een rits en extra drukknopen om de kou buiten te houden (lekker op de fiets ook dus). De jas is afgewerkt met ruches en heeft een A-lijn model. Het jasje heeft twee steekzakjes en een extra boord in de mouw die dient als windvanger”. De reden dat ik voor het parka model ben gegaan is dat die ietsjes langer is en daardoor mooi bij jurkjes en rokjes ook de billetjes en beentjes warm houdt. Ook fijn met het fietsen naar het kinderdagverblijf bijvoorbeeld.

What's on mama's mind wintercollectie lief 2016-2017

Ondanks dat ik zo geniet van het mooie weer, kan ik niet wachten tot ze hem aan kan trekken.
Ben benieuwd wat jij van de winterjassencollectie vindt van lief! lifestyle.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *