YOSHI’S CRAFTED WORLD voor Nintendo Switch

De Nintendo Switch wordt goed gebruikt door onze kinderen, maar sommige spelletjes zijn nog wel lastig voor onze vijfjarige. Hoewel bijvoorbeeld Just Dance ook al door onze driejarige goed gespeeld wordt. Is bijvoorbeeld Mario nog wel een uitdaging. Nu hebben we een nieuw spel leren kennen: Yoshi’s Crafted World. Dit spel is een grote hit en eenvoudig te spelen voor onze kleuter! Yoshi ken je natuurlijk van Mario, maar hij heeft nu zijn eigen game!

Yoshi's Crafted World voor Nintendo Switch

Nieuwe Nintendo spellen

Yoshi is een lieve kleine dino (of is het een draakje?), je kent hem als hulpje van Mario. Yoshi kan met zijn kleverige tong dingen opeten, om ze als een ei uit te spugen.

In maart 2019 verschenen nieuwe games voor op Nintendo. De game van Yoshi en game van Kirby, beiden met een creatieve, handgemaakte stijl. Yoshi’s Crafted World is een gloednieuw avontuur, de eerste game met een hoofdrol voor Yoshi op de Nintendo Switch, en verschijnt op 29 maart 2019 exclusief voor de Nintendo Switch. Kirby’s Extra Epic Yarn verschijnt op 8 maart 2019 voor de Nintendo 3DS-systemen.

Yoshi's Crafted World voor Nintendo Switch

Yoshi’s Crafted World

In Yoshi’s Crafted World kunnen spelers met Yoshi een enorme wereld verkennen die is opgebouwd uit allerlei alledaagse voorwerpen, zoals dozen en papieren bekertjes. Elk level heeft zijn eigen thema, puzzels en verborgen schatten. Daarnaast heeft elk level een achterkant, waarin de speler het level achterstevoren kan doorlopen, met nieuwe perspectieven om te verkennen en de uitdaging om alle verstopte Poochy-Pups te vinden. Spelers kunnen alle levels ook samenwerkend met een tweede speler doorlopen.

Natuurlijk gingen wij aan de slag met het spel en maakten we onze eigen Yoshi kijkdoos!

Yoshi's Crafted World voor Nintendo Switch
Yoshi kijkdoos inkijkje

We vinden het een superleuk spel en zoals ik al aangaf is het zeer goed te spelen door ook de jongere kids. Het is uitdagend en leuk, maar ook een heel mooi spel. Het ziet er echt uit als een kijkdoos, met van alles van karton. Fantasierijk en creatief. Houd ons op Instagram in de gaten, daar delen we geregeld filmpjes van het spel.

Kenmerken van Yoshi’s spel

  • Beleef een nieuwe platformgame vol actie met Yoshi.
  • Ieder level bevat zowel een hoofdroute als een verborgen route die het level van een heel andere kant laat zien.
  • De visuele stijl van de game doet denken aan een kijkdoos.
  • Speel met twee spelers tegelijk.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Yoshi's crafted world voor Nintendo Switch
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *