Zandbak

Hebben jullie (al) een zandbak in de tuin? Of beginnen jullie er liever niet aan? En als je er een hebt, heb je hem dan ingegraven of eentje voor op de stenen. Heb je een houten of een schelp of schildpad gekozen? Zoveel keus, ik zette er een paar op een rijtje voor je.

What's on mama's mind groene schildpad zandbakDe schildpad
De prijs: € 52,99.
Deze hebben wij ook voor onze kids. Ik vind hem ideaal. Om hem goed dicht te houden en niet het risico te lopen dat de deksel wegwaait hebben we er een baksteen opgelegd.
Afmetingen: 111x109x30 cm. Geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Ik denk zelf dat kindjes vanaf 3 jaar al niet zo heel veel plezier hier meer aan beleven omdat je niet echt diep kan graven.

De blauwe schelp
Goedkoop: € 19,99.What's on 'mama's mind blauwe schelp
Deze Schelp 2-Delige Zandbak bestaat uit 2 gedeeltes. De ene helft kun je gebruiken als zandbak, de andere als waterbak/deksel. Doe je de beide helften op elkaar dan is de schelpenzandbak helemaal wind en waterdicht. Geschikt voor kinderen vanaf 1.5 jaar

Houtenzandbak
What's on mama's mind houtenzandbakDe prijs: €68,98
Houten zandbak Robert is gemaakt van blank hout. De deksels transformeren bij het openen in twee handige bankjes en is eenvoudig te monteren. Omdat deze zandbak gemaakt is van blank hout wordt er aangeraden om de zandbak te beitsen of schilderen. De afmetingen zijn: 120cm breed x 120cm diep x 25cm hoog. De zandbak heeft wel een deksel maar bevat geen bodem. Wij adviseren daarom om een worteldoek in de zandbak te leggen.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

4 reacties op “Zandbak

  Ellen

  (2 juni 2016 - 08:22)

  Ik vind een houten ook wel mooi. Wij hebben er nog geen, maar zal denk ik wel binnenkort aangeschaft worden.

   mamasmind

   (3 juni 2016 - 18:55)

   Ja hout vind ik ook erg mooi!

  Ilse van Kreanimo

  (2 juni 2016 - 08:00)

  Wij hebben een houten die dicht kan gelegd worden (katten 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *