Zazu’s nachtlampje en zaklamp Gina

Win: Gina de Giraf van Zazu (nachtlampje en zaklamp in één)

Gefeliciteerd Mariska V. (je hebt een mailtje!)
Wanneer: 1 mei tot en met 10 mei 2019
Hoe: Laat weten waarom jij Gina wil winnen

Zazu nachtlampje gina de giraf

Zazu ken je wellicht van de bekende slaaptrainer Sam het Schaap. Wij maakten kennis met Gina, de giraf. Een nachtlampje dat je in jouw favoriete kleur instelt voor het slapen gaan en die je meeneemt als zaklamp als je ’s nachts naar de wc moet. Of die je kindje pakt wanneer hij/zij ’s avonds nog even een boekje wil lezen.

Zazu gina de giraf nachtlampje

Gina de zaklamp

Zazu gina de giraf nachtlampje en zaklamp

Als je een keer op het knopje drukt, dan schakel je de zaklamp in. Die zit aan de onderkant van het girafje. De zaklamp pak je zo makkelijk op in je handen en neem je mee door de gang, naar de badkamer. Veel kinderen vinden het spannend om uit hun bed te gaan. Ze roepen om hun ouders als ze moeten plassen. Vaak helpt een lampje, zoals een zaklamp, wel bij kinderen. Ze zien wat er om zich heen is en zijn minder bang. Vroeger hadden wij, toen ik klein was, in de hal een nachtlampje. Zodat het daar ook niet zo donker was. Alleen vinden wij het zelf niet lekker slapen met te veel licht, dus als het op deze manier kan, dan is het ideaal.

Gina het nachtlampje

Zazu gina de giraf nachtlampje

Als je de knop lang ingedrukt houdt, dan gaat het nachtlampje aan. Hoe langer je hem ingedrukt houdt, hoe meer kleurtjes je voorbij ziet komen. Stop bij de kleur die je mooi vindt, laat het knopje los en dat het de kleur van het nachtlampje, voordat je kindje gaat slapen. Na 30 minuten gaat het lampje automatisch uit. Behalve wanneer het lampje in de oplader zit, dan blijft deze de hele nacht aan.Je kunt het nachtlampje ook zelf uit doen. Als je de knop ingedrukt houdt en je alle kleuren voorbij ziet komen, is er ook 1 keer geen kleur, dat is de uit stand.

Zazu gina de giraf nachtlampje

Je kunt het nachtlampje ook zelf uit doen. Als je de knop ingedrukt houdt en je alle kleuren voorbij ziet komen, is er ook 1 keer geen kleur, dat is de uit stand.

Opladen van Gina

Bij Gina de giraf wordt een kabeltje geleverd, met usb. Je laadt Gina op aan de computer of aan een adapter waarop je een usb kan aansluiten. Als laad-lampje rood is, dan is Gina bijna leeg. Als de batterij vol is, dan wordt het laad-lampje groen.

Gina is heel handzaam en klein, makkelijk om mee te nemen dus, wanneer je kindje bijvoorbeeld uit logeren gaat. Zo kan hij of zij zijn eigen vertrouwde nachtlampje meenemen en ook de zaklamp is dus mee! Ideaal.

Zazu gina de giraf nachtlampje

Slaaptrainer versus nachtlampje

In tegenstelling tot Sam het Schaap gebruik je Gina niet als slaaptrainer. Een slaaptrainer heeft een timer, waarbij kinderen door middel van kleurtjes kunnen zien dat het tijd is om te staan. Je traint ze als het waren in wanneer het tijd is om te slapen en wakker te zijn.

Hoe werkt SAM het schaap?

Sam is een week in de vorm van een schaap, daarom heet hij natuurlijk ook Sam het schaap ;-).

Zazu vernieuwd Sam het Schaap

Sam gaat slapen als jouw kindje ook moet gaan slapen. Het scherm wordt rood en hij sluit zijn oogjes. Je kindje weet zo dat hij of zij nu ook kan gaan slapen. Sam slaapt, kindje slaapt.

Sam het schaap is vernieuwd ten opzichte van de Sam die wij hebben. Met een stoplicht effect (rood, oranje en groen) wordt het voor de kinderen duidelijk wat er wordt verwacht: Rood betekent slapen, oranje is een halfuur wachten en groen is OK om op te staan.

Wordt Sam wakker, dan mag jij ook wakker worden

Zazu vernieuwd Sam het Schaap

Voor kinderen die heel vroeg wakker zijn heeft Sam een functie waarbij hij laat zien hoe lang het nog duurt voordat Sam wakker wordt. Een half uur voordat Sam zijn ogen open doet veranderd de kleur van het display van de wekker naar oranje. Een half uur is voor veel kinderen een vaag begrip, daarom telt Sam 12 sterretjes af. Steeds een sterretje minder, totdat Sam zijn ogen open doet. Sams display kleurt groen en je kindje mag het bed uit

Belangrijk bij een slaaptrainer is, dat je realistisch bent met slaaptijden. Een kindje dat om 19:30 uur in bed ligt en om 6:30 uur wakker wordt, is natuurlijk een prima slaper. Je kunt bijvoorbeeld een afspraak maken dat je kindje nog even in zijn eigen bedje gaat spelen, voordat hij of zij uit bed gaat. Maar een kindje dat niet moe meer is, zal niet zomaar nog tot 8:00 uur doorslapen, als hij of zij om half 7 wakker is.

Nachtlampje Gina is geen slaaptrainer, maar wel een hulpmiddel om je kindje zich veilig te laten voelen in zijn of haar slaapkamertje. Ik vind de zaklampfunctie ideaal. Sowieso vinden kinderen een zaklamp vaak ontzettend leuk, waardoor een kindje hem dus ook graag gaat gebruiken. Overigens ook ideaal als je gaat kamperen op vakantie. Dan kan je met de zaklamp de weg naar het toiletgebouw goed vinden (of naar de po in de tent).

Zazu volg je ook op Facebook.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Gina de giraf Zazu
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

81 gedachten over “Zazu’s nachtlampje en zaklamp Gina

 • 11 mei 2019 om 01:13
  Permalink

  Oooooo wat een schitterend leuk giraflampje. Ik zou dit zo graag aan een vriendin willen geven. Zij werkte in de kinderopvang waar mijn dochter zat. Omdat ik zo huilde toen ik mijn dochter daar achter liet hebben wij altijd min of meer kontakt gehouden. Nu hoorde ik dat zij zelf pas oma is geworden. Ik zou dit zo graag aan haar willen geven voor alle goede zorgen voor mijn dochter die inmiddels al bijna 21 is. GAAF

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 22:17
  Permalink

  Erg leuk nachtlampje en zeer praktisch dat het ook een zaklamp is en dus iets vertrouwds mee op kamp. Kamp is al zo spannend maar dit zal zeker helpen.

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 21:56
  Permalink

  Sam het schaap kennen we hier. En van hem zijn we zeer tevreden! 🙂
  We willen daarom wel eens kennismaken met Gina. Zij lijkt me inderdaad ideaal als leeslampje en als zaklampje voor de nachtelijke toiletbezoekjes.
  We willen dus graag een kansje wagen om Gina te winnen!

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 21:13
  Permalink

  Ahhhh wat is deze ?? giraf lamp cute zeg! Hey zou een uitkomst zijn voor de kleinkinderen als ze hier slapen en naar het toilet moeten! Ik doe dan ook met veel plezier mee!

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 21:02
  Permalink

  Met Gina de Giraf als lampje naast je bed. Is elke avond dikke pret! Wordt hier zojuist geroepen. En door zijn tweedelige functie en handige formaat is Gina meenemen op vakantie ook erg fijn. Nooit meer je stoten aan muren als je in een vreemde donkere kamer ’s nachts naar de wc moet en iedereen kan dan ook fijn doorslapen. Dus mocht ik Gina Giraf winnen dan sta ik helemaal paf

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 20:34
  Permalink

  Voor mijn lieve mannetje, dan kan hij de weg vinden in het donker!

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 20:12
  Permalink

  Wat een mooie! Mijn zoontje heeft een nachtlampje, maar die geeft best wel veel licht. Als deze niet zo fel is zou ik ‘m graag willen winnen 🙂

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 07:49
  Permalink

  super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle van 5

  Beantwoorden
 • 9 mei 2019 om 21:12
  Permalink

  Mijn oudste dochter haar lievelingsdier is een giraffe. Nu komt mijn jongste dochter binnenkort bij haar op de kamer slapen. Mijn oudste vind dit heel leuk maar ook moet ze wat ‘aanpassen’. Misschien wordt het voor haar wat gemakkelijker als ze deze gave nachtlamp wint..!

  Beantwoorden
 • 9 mei 2019 om 20:05
  Permalink

  Een lichtpuntje in het donker is wat ieder kind wil . Al zijn ze nog zo stoer , na een spannend verhaaltje moet er een lampje aan, je weet maar nooit . Zeker als ze er s’ nacht eens uit moeten of even iets willen vragen wil je zeker weten dat het goed gaat. En ook die zachte kleuren maakt het slapen rustiger . Dit lijkt me het ideale lampje . En hij is nog leuk ook.

  Beantwoorden
 • 9 mei 2019 om 17:12
  Permalink

  Onze dochter slaapt binnenkort in een andere slaapkamer in huis. Dat is natuurlijk weer even wennen, zo’n geruststellend lampje doe dan wonderen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

  Beantwoorden
 • 8 mei 2019 om 10:32
  Permalink

  Wat een prachtig nachtlampje ! Een geruststellend lichtje voor mijn kleinzoontje zou heel fijn zijn…

  Beantwoorden
 • 7 mei 2019 om 14:02
  Permalink

  Dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn zoontje die bang is in het donker. Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • 7 mei 2019 om 08:38
  Permalink

  Ons zoontje is net aan het leren zonder luier zelf naar de wc te gaan maar hij durft niet alleen in het donker. Dus hij roept altijd papa en/of mama dus misschien dat Gina hem (en ons ook) uitkomst biedt wanneer zij met hem mee kan.

  Beantwoorden
 • 6 mei 2019 om 20:28
  Permalink

  ik doe voor mezelf mee ja ik ben volwasssen maar lig vaak wakker in de nacht en ben dol op giraffes dus dan heb ik wat zacht licht als afleiding en mochten de nichtjes hier logeren ja dan mogen zij hem die nacht lenen

  Beantwoorden
 • 6 mei 2019 om 17:43
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die nog steeds bang wordt in het donker!

  Beantwoorden
 • 6 mei 2019 om 14:57
  Permalink

  Wij hebben 2 kinderkamers en 1 lampje………..dus deze biedt ons uitkomst.

  Beantwoorden
 • 5 mei 2019 om 20:12
  Permalink

  Dit zou super zijn voor mijn zoontje. We gaan binnenkort verhuizen en zo kan hij gemakkelijk en op een leuke manier de wc vinden!

  Beantwoorden
 • 5 mei 2019 om 16:52
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje, zou erg handig voor hem zijn als hij een keer ergens van schikt.
  Waag graag een kans.

  🙂

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 4 mei 2019 om 21:10
  Permalink

  zou heel fijn zijn voor mn dochtertje die net naar de kleuterschool is gegaan, snachts vaak wakker en heeft af en toe dromen waardoor ze wakker wordt. Dan is zon nachtlampje erg fijn

  Beantwoorden
 • 4 mei 2019 om 20:41
  Permalink

  erg leuk en zeer handig deze mooie zaklamp voor in huis maar ook voor de vakantie

  Beantwoorden
 • 4 mei 2019 om 14:55
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij vraag al heel lang om een nachtlampje

  Beantwoorden
 • 4 mei 2019 om 09:46
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje, zo leuk op de kinderkamer,

  Beantwoorden
 • 4 mei 2019 om 00:40
  Permalink

  Ik heb regelmatig een van mijn nichtjes te logeren. Vreemde kamer, vreemd bed…. Dit is wel een hele leuke en praktische nachtlamp om het verblijf zo fijn mogelijk te maken.

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 22:04
  Permalink

  Hallo, wat een leuke nachtlamp! Misschien is Luca (3 jaar) hierdoor minder bang s’nachts als hij stipt om 00:45 wakker wordt… heeeeel graag dus!
  Groetjes Leonie.

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 21:25
  Permalink

  Een slaapvriendje die tegelijk met Suusje gaat slapen! Graag doe ik mee!

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 18:19
  Permalink

  Nachtlampje die ’s nachts ook gebruikt kan worden als zaklamp, lijkt mij ideaal!

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 17:36
  Permalink

  Allereerst mijn complimenten voor dit superleuke blog! Zo blijf ik als “beginnende” oma toch mooi op de hoogte van de nieuwste trends, en gaat deze oma gewoon met haar tijd mee! Ik heb de hele grote eer op het nieuwe spruitje te mogen passen, en wat is er fijner dan de gedachte dat oma’s grote schat zich hier helemaal thuis voelt, tijdens het oppassen en straks ook de logeerpartijtjes! Gina de Giraf van Zazu kan hierbij een hele handige maar vooral ook schattige hulp zijn!

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 15:41
  Permalink

  erg leuk en schattig lampje, hopelijk dat ze hiermee rustiger in slaapt valt..en wakker wordt

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 10:20
  Permalink

  Ik loot graag mee voor mijn pleegzoontje van 3 die sinds kort bij mij woont.

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 09:08
  Permalink

  Bij ons zou Gina zeer welkom zijn, niet alleen bij onze dochter die graag een nachtlampje aan heeft maar ook bij haar vriendjes Sam het schaap en Max het aapje.

  Beantwoorden
 • 3 mei 2019 om 09:01
  Permalink

  Ahh de giraffe lijkt mij ideaal voor mijn nichtje. Ze komt regelmatig bij ons logeren. Met het lampje kan ze nog even lezen en rustig uit bed gaan. Ideaal!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 22:00
  Permalink

  Leuk voor mijn 2 zoontjes. Dan voelen ze zich ’s nachts veilig en zijn ze niet zo bang in het donker? ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 21:42
  Permalink

  Emma is bang in het donker, dus in slaap vallen is lastig. Hopelijk kan Gina haar helpen, ze is super schattig!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 21:17
  Permalink

  Wauwww wat een leuke prijs en zou hem willen winnen voor mijn 6de kleinkind die in juni wordt geboren en schenk hem aan mijn zoon en schoondochter

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 21:06
  Permalink

  erg leuk voor ons zoontje, ik doe graag mee, leuk vriendje in het donker ?

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 20:22
  Permalink

  Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon ? Hij slaapt het liefst met het licht aan. Wij hebben speciaal een nachtlamp daarvoor gekocht met timer. Helaas werkt dat niet,aangezien hij dan in het donker wakker wordt en dan alsnog het licht weer aan wil. Gelukkig kun je deze ook aan laten. Daar komt bij dat hij ons ook roept als hij moet plassen. Hoe handig is het als hij zelf de wc kan vinden met zijn zaklamp.

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 20:00
  Permalink

  Hoi wat een super leuk nacht/zaklampje, ik zou hem graag winnen voor onze 2,5 jarige man Vigo. Na 9 maanden zo ineens drama/huilen niet mogen weglopen als hij naar bed ging en er in de nacht meerdere malen uit slaapt hij nu eindelijk zelf in en blijft hij in bed. Wel wil hij graag een nachtlampje aan als hij gaat slapen. Deze zou perfect zijn als vervanging van het lampje wat eigenlijk niet helemaal geschikt is. Dus doe graag mee

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 19:03
  Permalink

  Ach wat een schattig nachtlampje! Ik zou dat graag aan willen zetten als mijn kleinzoon Tijn komt slapen.

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 15:43
  Permalink

  Ik zou “Gina” graag winnen voor ons dochtertje. Welk kindje wil zo’n leuke lamp nu niet!?!

  Beantwoorden
  • 2 mei 2019 om 18:27
   Permalink

   Leuk lampje!
   Ons zoontje slaapt sinds deze week helemaal alleen in zijn grote ledikantje 😉 we hebben alleen nog maar een saai ‘gewoon’ nachtlampje dus deze zou erg leuk staan!

   Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 15:05
  Permalink

  met enge monsters in enge dromen heeft Jarno snachts graag een lampje aan en zijn lievelingsdier is een giraffe dus die kan zeker die enge monsters wel de baas.

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 14:50
  Permalink

  Mijn dochtertje begint wil sinds kort een lampje aan bij het slapengaan. We hebben nog geen mooi exemplaar. Deze is wel erg leuk en handig, dus ik doe graag een poging!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 14:33
  Permalink

  Hier zou ik mijn meisje dolgraag blij mee maken, ze is dol op giraffen en dit is ideaal!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 13:51
  Permalink

  Meer dan welkom bij onze 2 kindjes die altijd een lampje aan willen bij het slapen ?

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 12:33
  Permalink

  Mijn jongste kleindochter wil thuis altijd een lampje aan bij het slapen gaan.
  Dit leuke Girafje lijkt mij wel leuk om dat straks , bij mij thuis, naast haar bedje te zetten, zodat ze rustig gaat slapen, als ze bij mij logeert.
  Ik volg Bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 12:12
  Permalink

  Die giraffe zou ideaal zijn voor onze zoon. Het schaapje hebben we overigens voor onze dochter: zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 11:56
  Permalink

  Een nieuw huis…een nieuwe kamer….hoe moet ik de weg nou vinden???? daar weet mama’s mind een oplossing voor dus verras me maar dan ben ik voor mijn nieuwe kamer klaar 😉

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 10:12
  Permalink

  Voor onze kleine!! In zijn toffe babykamertje.. helemaal hip!!

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 10:12
  Permalink

  # Het lijkt me leuk en super handig om voor mijn kleinkinderen uit Lelystad te winne nen misschien wel het beste voor kleine vriend James die nu bijna 3 is [ 25 Mei ]……..en hun gaan wel vaak kamperen dus is dit een ideaal lief & nuttig speeltje voor hem en het hele gezin.
  Veel win en licht plezier allen.
  Groetjes uit Almere

  Anton Hompe

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 09:51
  Permalink

  Voor onze nachtbrakers is het heel fijn te weten waar ze aan toe zijn,(En voor ons ook een hele rust ) een hele mooie uitvinding en daarbij kunnen ook al goed begrijpen hoe het in het verkeer er aan toe gaat. Top

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 09:01
  Permalink

  Zo cuteeeeeee, deze gaat het heel goed doen gok ik. Nooit mee je hoofd stoten op weg naar de wc 😉

  Beantwoorden
 • 2 mei 2019 om 08:56
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn kleindochter, ze zou er van genieten

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 22:49
  Permalink

  Nou, echt te gek dit! Ons zoontje houdt van alle wilde dieren, en vooral olifanten en giraffes zijn favouriet! Ook is hij een moeilijke slaper, hopelijk helpt dit om hem om beter de nacht door te komen.

  Thx voor het delen van je ervaring!
  Groetjes 🙂

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 22:40
  Permalink

  Wat een super leuk praktisch en handig nachtlampje is dit, het zou zeker een fijn lampje zijn voor mijn kleinzoon . Deze wordt s,avonds vaak wakker of is aan het dromen en ziet dan echt van alles. Deze leuke en lieve Gina de Giraf geeft hem vast een veilig en rustig gevoel!!

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 21:27
  Permalink

  Deze lamp is en superleuk.. en super praktisch! Dat wordt dan wel delen voor de kids, maar heel handig voor thuis, voor op de camping, voor logeerpartijtjes..

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 21:14
  Permalink

  Dit zou superleuk zijn voor mijn zwangere dochter die over een paar maanden haar eerste kindje krijgt en zelf altijd als kind al dol was op giraffes. Ze is deze periode jarig en ik zou haar met dit cadeau enorm verrassen.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 21:07
  Permalink

  Mijn zoontje wilt ‘s nachts niet zonder luierbroek slapen omdat hij het te spannend vindt om in het donker naar het toilet te gaan. Deze Gina de giraf is zo stoer dat ik bang ben dat hij straks de hele nacht naar het toilet blijft gaan omdat hij hem zo leuk vindt, haha! 🙂

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 17:25
  Permalink

  Ik wil Gina winnen zodat mijn nichtje mij altijd kan opzoeken ook in het donker!

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 15:39
  Permalink

  kinderen en donker gaan vaak niet goed samen, zo een leuk nacht/zak lampje kan een hoop steun bieden, vooral omdat hij de vorm heeft van een giraf denk ik dat het echt een vriendje kan worden . ik doe dan ook graag mee voor mijn kleine nichtje die problemen heeft met donker, ik zou haar hier graag blij mee maken.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 15:12
  Permalink

  Dit lampje is ideaal voor mijn zoontje. Hij moet in de nacht nog wel eens plassen maar durft nog niet alleen uit bed. (Hebben ze ooit aangeleerd dat ze op hun kamer blijven maar ook dat heeft zo zijn nadelen, wanneer ze met 5 jaar nog niet van hun kamer komen tenzij jij de deur open doet)

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 13:52
  Permalink

  Ik maak graag kans op dit nachtlampje voor onze dochter Ninthe. In het donker durft ze niet te slapen. We hebben altijd een lampje aan op haar kamer. Dit lampje lijkt me ideaal, omdat ze er ook mee naar het toilet toe kan lopen, wat met de andere niet kan.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 12:06
  Permalink

  Wat een gaaf lampje… Graag wil ik deze winnen voor mijn dochter. Superhandig als zij ’s nachts naar het toilet gaat. Scheelt weer om de ‘grote’ lampen aan te doen, waardoor het hele huis wakker wordt…

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 11:38
  Permalink

  Het is mei en jullie weten de bloemetjes buiten te zetten met deze toffe actie! Een kans wagen op deze woensdag kan natuurlijk geen kwaad, nu maar duimen voor Miley die inmiddels toch wat angst heeft in het donker! ?

  Beantwoorden
  • 1 mei 2019 om 18:56
   Permalink

   Ik wil Gina graag aan mijn kleindochtertje geven zodat ze zelf naar toilet kan gaan als ze bij oma logeert.

   Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 10:53
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor onze middelste zoon.
  Hij is tegenwoordig wat angstig in het donker en met deze leuke vriend in het donker is dat hopelijk voorbij 🙂 <3

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 09:55
  Permalink

  Graag voor onze mannetje Qyan,
  Die heeft al de heartbeat knuffel en de warmte en koel knuffel.. Deze zou een geweldige aanvulling zijn op zijn behoeftes. Dus we wagen graag een kansje ? ?

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 09:54
  Permalink

  Als alleenstaande moeder… met 3 kinderen ❣.
  Waarvan 2 longpatiëntjes . Nachtlampje harte welkom
  Met de bericht op mijn Tijdslijn ❣ hoop ik de prijs in de wacht te slepen.
  Mocht ik met met winnen ,dan GILLEN en juichen wij!?uit volle borst.
  Harte welkom na veel tegenslagen en relatiebreuk
  ? geliked en gedeeld.

  Nu heeeeeeel hard duimen en #hopen

  Beantwoorden
  • 1 mei 2019 om 22:18
   Permalink

   Doe graag mee voor mijn zoontje. Hiermee is hij hopelijk minder bang in het donker

   Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 09:54
  Permalink

  Heel graag doe ik mee voor onze zoon Hidde. Sam is hier favoriet en ook voor Gina zullen wij heel goed zorgen. En zij voor ons, want wat is het fijn een extra nachtlampje erbij te hebben als je steeds een beetje bang bent in het donker. En de zaklamp is ideaal om de weg naar de wc te vinden en natuurlijk op vakantie.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 09:53
  Permalink

  die is helemaal leuk voor kleindochter lise, oma lies mag graag een kansje voor haar wagen

  Beantwoorden
 • 1 mei 2019 om 09:53
  Permalink

  Als alleenstaande moeder… met 3kinderen ❣.
  Waarvan 2 longpatiëntjes zijn. En bang zijn in het donker na 15 ziekenhuis opnames. Zal dit lampje te gek zijn.
  Met de bericht op mijn Tijdslijn ❣ hoop ik de prijs in de wacht te slepen.
  Mocht ik met met winnen ,dan GILLEN en juichen wij!?uit volle borst.
  Bankstel IS hier harte welkom na veel tegenslagen en relatiebreuk
  ? geliked en gedeeld.

  Nu heeeeeeel hard duimen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *