Zelf lezen: O jee mama is een fee 7-9 jaar

Ojee mama is een fee, een magische verjaardag is een boek voor de jonge lezers (7-9 jaar) van de bestseller auteur Sophie Kinsella. Een boek die je van haar zeker kent en dat ook verfilmd is is Confessesions of a Shopaholic. Met de avonturen van Ella en Mama Fee schreef ze voor het eerst boeken voor kinderen.

ojee mama is een fee

Ojee mama is een fee, een magische verjaardag

Ojee mama is een fee, een magische verjaardag gaat over Ella, en haar familie heeft een geheim.

Hallo! Ik ben Ella en mijn familie heeft een geheim… Mijn mama ziet er heel normaal uit, maar ze is eigenlijk een fee. Met haar bijzondere teletoverstaf kan ze vliegen en toveren en onzichtbaar worden! op een dag zal ik zelf ook een fee zijn. Ik kan haast niet wachten, maar voorlopig kan ik mama alleen maar helpen. En dat is soms echt nodig. Bijvoorbeeld als ze mij in een aap verandert of als ze per ongeluk een taart tovert die groter is dan ons huis.

Dit is een heerlijk kinderboek vol fantasie en het is buitengewoon grappig. Met het grote lettertype, de ruimte marges en fijne afbeeldingen is het een heel prettig leesboek voor de jonge en beginnende lezers. Het boek is spannend en vrolijk, ik vind het echt een meidenboek en een enorme aanrader als je op zoek bent naar een fijn boek voor het slapengaan. Het is een boek dat je het liefst in een ruk uitleest, dus ook echt een aanrader voor in de koffer op vakantie!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *