Zelf met stoffen aan de slag

What's on mama's mind leggingSinds ik een dochtertje heb, koop ik regelmatig leuke vrolijke legginkjes, jurkjes en rokjes bij kleine webshops. Er zijn ongelooflijk veel leggings in veel te leuke stoffen te verkrijgen. Een moeder van een meisje is daarmee extra leuk, vind ik. Lekker shoppen, haha!

Op instagram volg ik het account van een aantal dames die de leggings, rokjes, jurkjes, colletjes en nog meer leuks maken. Je kiest een stofje uit en je geeft de maat en gewenste item door, heel eenvoudig. Meestal heb je binnen twee weken een zelf samengesteld kledingstuk in de brievenbus.

Mijn laatste aankoop was een legginkje met bijbehorend colletje in een leuk verenstofje. Ik vond het stofje zo mooi, dat ik er graag iets van voor mijn dochtertje wilde laten maken. Vaak tonen deze mini webshops een aantal stoffen op hun instagram- of facebookpagina. Zo kun je zien wat ze allemaal beschikbaar hebben. Vervolgens kun je dus helemaal naar wens een leuk setje samenstellen. Soms gaan de kinderstoffen die ik leuk vind veel te snel, dan heb je pech en is er helaas niks meer leverbaar. Dan moet je hopen dat ze nog een keer dezelfde stoffen bestellen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Telkens als ik zo’n bestelling doe, denk ik: wat als ik nou zelf kon naaien. Dan zou de kast van mijn What's on mama's mind kinderstoffendochtertje uitpuilen. Ik heb dit nog nooit gedaan en denk ook niet dat ik er echt talent voor heb.
Misschien wel leuk op mijn ‘long term to do list’ te zetten. Zodat ik ooit ga leren om zelf kleding te maken, maar ja…ooit, dat klinkt over heel veel jaar. En dan vind mijn dochtertje die legginkjes misschien wel helemaal niet meer leuk.

Voorlopig steun ik dus nog een heleboel leuke webshops. Veel te leuk om hun harde werken ook te belonen, natuurlijk. Misschien ook wel leuker voor de look van mijn dochtertje, want die dames maken heel mooie kledingstukken, die netjes zijn afgewerkt en goed houden na veelvuldig was. Het is nog maar de vraag of dat mij zelf zou lukken.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *