Zenner kidsfashion; haaritems voor meisjes sparkeling gold

Een dochter thuis? Dan wordt ze vast blij van deze mooie goude items voor de feestdagen. Shiny kidsfashion voor je dochters haar. Ik kreeg een pakketje met deze leuke haaritems. Je maakt elke outfit af met deze feestelijke haaraccessoires.

Zenner Gold
€ 4,99

Bye silver, hello gold! Glinsterende afwerkingen, fonkelende details, glanzende stoffen, met de Sparkling Gold limiteds van Zenner voor Girls zijn ook de kids helemaal klaar om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan.

Met Kerst en oud en nieuw is geen glittertje of goud te veel! Het is toch heerlijk om het haar van je kleine fashionista te versieren met een mooi accessoire.

Zenner Gold
€ 2,99

Een gouden touch maakt haar lookje toch net wat sprankelender. Zenner geeft zich over aan de gold rush en komt met begeerlijke limiteds om van iedere feestoutfit een gouden combinatie te maken.

Detangling Brush

Zenner detangling brush

Als je zelf lang haar hebt, dan ken je het wel, die vervelende klitten. Voor kinderen is dit vaak extra vervelend. Veel kinderen vinden haren kammen vreselijk, maar hoeveel crèmespoeling je ook gebruikt. Klitten ontstaan gewoon, maar ze moeten er wel uit, voordat het een vogelnestje wordt.

Met detangling brush scheelt het harenborstelen echt heel veel pijn, je gaat veel makkelijker door het haar en het haalt de klitten er vrijwel pijnloos uit. Ik heb weleens andere anti-klit of ontklit haarborstels gebruikt, maar vaak waren ze niet fijn. Deze borstel is echt een verademing voor kinderen, maar ik gebruik hem ook gewoon zelf. Zelf heb ik lang, dun haar dat makkelijk in de klit raakt. Als ik mijn haren los draag, dan ben ik de hele dag aan het borstelen. Dus deze gaat mee in mijn tas.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zenner sparkeling gold
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *