Zet je zelf ook je sneakers, vanavond?

Sinterklaasavond staat voor de deur. Mogen je kinderen nog een keer hun schoen zetten of wacht je tot 5 december? Hier hebben mijn kinderen elke woensdag en zaterdag hun schoen mogen zetten. Soms met enkel een paar mandarijnen als resultaat, maar daar zijn ze niet rouwig om hoor. Mandarijnen zijn heerlijk, haha. Maar mag mama ook haar sneakers bij de kachel zetten?

Zo met Sinterklaas is het wel een mooi moment om een blog over schoenen te plaatsen. Van de website Kortingbox kreeg ik een leuke infographic over 100 jaar All stars en powervrouwen toegestuurd. Ik ben ook een echte All Stars drager. Vooral in de zomer. De lage all stars waren de afgelopen twee jaar mijn favoriet, maar ik heb toch ook altijd wel een hoog model in de kast. Het is grappig dat een merk zolang zonder grote wijzigingen zo goed kan scoren. Wat de mode ook is, er past altijd wel een paar All Stars bij, toch? Of vind jij het juist helemaal niks.

Bekijk de afbeelding maar eens, welke powervrouwen zijn voor jou een inspiratie geweest?

What's on mama's mind
Infographic Kortingbox

 

Korting op sneakers

Een aardig indrukwekkend rijtje met powervrouwen in Converse! Weinig merken die zo lang, met zo weinig aanpassingen aan de top kunnen staan. Ben jij net zo dol op All Stars als de meesten?
Houd de website van kortingbox dan goed in de gaten.Zij verzamelen namelijk de allernieuwste kortingen van jouw favoriete sneakerwinkels. Zo betaal je nooit te veel voor jouw nieuwste paar All Stars.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *