Zindelijk worden, met plasjes- en poepjesposter

What's on mama's mind beloningsposter Ja, er komt zo’n tijd dat je peuter naar de wc wil en gaat. Ooit komt die tijd er. Sommige kinderen zijn er zelf ineens klaar voor en gaan uit eigen beweging naar de wc. Voor velen klinkt dit als een ware utopie. Mogelijk heeft jouw kleintje wat extra motivatie nodig, dat is niet erg. Ze tonen interesse, maar moeten nog een beetje gestimuleerd te worden. Daar zijn heel leuke hulpmiddelen voor. Zoals waarover ik hieronder wat schrijf.

Over Mamakaart.nl

Mamakaart.nl is een webshop met unieke geboortekaartjes. Een tijdje terug lichtte ik ze al kort uit aangezien ze sponsor waren van de Babyswapnl van Lauver op Instagram. MamaKaart.nl heeft een leuke standaard collectie van kaarten, maar je kan ook kaartjes op maat laat ontwerpen!  Ze hebben erg leuke stationery en te gekke mijlpaalkaarten voor zowel het eerste jaar van je kleintje of voor tijdens de zwangerschap. Heel leuk en origineel vind ik de kraskaarten waarmee je op unieke wijze kunt vertellen aan je familie en vrienden dat je zwanger bent.

Beloningsposter plasjes en poepjes

Ook aan de grotere kindjes is gedacht bij mamakaart.nl. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke beloningsposter “Plasjes en Poepjes” om het zindelijk worden tot een feestje te maken? Ik heb er eentje What's on mama's mind beloningsposterthuisgestuurd gekregen voor mijn zoontje. Hij heeft inmiddels al wel interesse in de wc, maar het staat nog op een laag pitje. Even was hij enthousiaster en leek het erop dat hij zindelijk zou gaan worden, maar de interesse was ook ineens pats-boem weer weg. De beloningsposter is nu dus nog niet actief in gebruik, maar hopelijk binnenkort wel.

Het leuke aan de beloningsposter is dat je zelf wat kunt bedenken om op de stickers te schrijven. Je kunt opschrijven wat hij heeft gedaan, maar ook een leuk tekeninkje erbij maken. Je kleintje kan waarschijnlijk nog niet lezen, dus dan zijn plaatjes effectiever.

De poster hangen wij aan de binnenkant van de wc deur, zo is hij precies op de plaats waar het allemaal gebeurt, haha. Of gaat gebeuren. Ik ben benieuwd hoe gauw we de stickers allemaal op hebben kunnen maken. We gaan nog op vakantie en hopelijk kunnen we dan weer een beetje oefenen. Misschien wel een goed idee om de beloningsposter mee te nemen op vakantie. Dan hangen we hem daar op de wc-deur op.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *