Zindelijkheidtraining met de ToiletChamp

What's on mama's mind toiletchampWin: Een ToiletChamp 3 in 1 wc-bril (t.w.v. € 59,95)
Helaas deze winactie is afgelopen!

Gefeliciteerd Lynn jij hebt hem gewonnen.

Hoe? Laat hieronder weten hoe jij je zoontje of dochtertje helpt bij het zindelijk worden. Of wat is jouw plan? Uit de reacties wordt middels loting gekozen.

En dan is je peuter ineens zindelijk! Het kan je maar zo overkomen, haha. Maar daar komt meer bij kijken dan alleen aan kunnen geven dat je naar de wc moet. Misschien begin je net als wij met een potje alvorens je hem naar de wc laat gaan. Naar de grote wc gaan is natuurlijk heel stoer, maar zonder stoelverkleiner best wel een beetje zwaar en spannend.
Ik vind het reuze onhandig om steeds een wc brilverkleiner op het toilet te moeten zetten, daarnaast wordt zo’n ding erg gauw heel vies. Ook is zonder zo’n toiletbril op de wc zitten niet ideaal. Je moet zo zwaar leunen op je armen, als kindje. Dit om niet met je billen in de grote wc-pot te vallen.
Kinderen willen net zo doen als papa en mama, dus gaan zij ook graag net als wij naar de wc. Met de Toilet Champ kan je dat heel makkelijk maken voor je kleintje.

What's on mama's mind toiletchampToilet Champ
De Toilet Champ is een unieke wc-bril die geschikt is voor het hele gezin: van kleine kinderen tot volwassenen. Hij is reuze handig tijdens en na de zindelijkheidstraining. Dankzij deze 3 in 1 wc bril kunnen kinderen op het ‘grote’ toilet zitten. Ze hoeven niet bang te zijn om erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken. Dankzij het nieuwe ‘easy connect’ systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

De Toilet Champ is een 3-in-1 wc bril:
1. Je kan hem met het deksel sluiten
2. Wanneer je de deksel open doet is het een toiletverkleiner
3. Wanneer je de toiletverkleiner opent is het een wc bril voor volwassenen.What's on mama's mind toiletchamp

Als je kleintje er aan toe is kun je ook een krukje ervoor zetten. Je zoon of dochter klimt dan zelf de wc op. Ideaal. Doordat de deksel soft closing is hoef je ook niet bang te zijn dat vingertjes klem komen te zitten.

Wij hebben hem thuis gemonteerd. Het is erg makkelijk om je wc-bril te verwijderen en deze erop te schroeven. De handleiding is overzichtelijk en daardoor lukt het jou of je partner vast ook snel. Dankzij het nieuwe ‘easy connect’ systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

Wij vinden het reuze handig en hebben er dus een thuis. Maar jij straks misschien ook wel. Doe je mee met de winactie? Geen gedoe dus met het op en af tillen van een wc-brilverkleiner, geen billetjes die in de wc glijden, maar gewoon op de grote wc. Net als papa en mama.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

37 reacties op “Zindelijkheidtraining met de ToiletChamp

  Astrid van der Laan

  (1 december 2016 - 10:25)

  Had hem al op facebook geplaatst maar doe het hier ook nog even 😊

  Wij gebruiken een beloningskaart voor onze zoon en dankzij het vaak herhalen op een lieve manier weet hij dat hij kan en mag plassen en poepen op de wc net als mama en papa. Dus als hij heeft gepoept zegt hij: Oeps, volgende keer beter! Dus we gaan de goede kant op maar ik denk dat het met de ToiletChamp nog beter en vertrouwder zal worden!

  Vanessa Raffaela Sibma

  (28 november 2016 - 14:47)

  Klinkt handig! Met de komst van een tweede gaan we binnenkort starten met het zindelijk worden van ons zoontje. We willen het zo “leuk” mogelijk voor hem maken, door geen druk op te legggen. Ik lees mee voor meer tips 🙂

  Larissa

  (28 november 2016 - 14:02)

  Ohhhhhhhh handig!!! ja graag. ik heb nog geen tips

  Carina peters

  (28 november 2016 - 00:39)

  Komt goed van pas voor mn zoontje, waarmee ik met zindelijkheidoefeningen wil beginnen.

  Ineke

  (27 november 2016 - 20:08)

  Lijkt me een goed hulpmiddel, nog wel even een krukje onder zijn voetjes zodat hij
  stabiel kan zitten en niet zijn bekkenbodem constant zit aan te spannen. Dan zeven keer per dag gaan proberen te plassen en enthousiast zijn als het een keertje lukt!

  Wendy

  (27 november 2016 - 18:22)

  Lijkt me superhandig. We zijn net begonnen met wc-training, dit zou ontzettend helpen

  Anna Knapen

  (27 november 2016 - 12:55)

  Wij doen mee.

  We zijn onze dochter aan het leren om ons te vertellen, wanneer ze moet. Vervolgens snellen we naar het toilet.

  Helaas nog zonder succes. We zijn altijd te laat als we er eenmaal zijn.

  We geven niet op en dit hulpje kan ons enorm helpen.

  Fleur

  (27 november 2016 - 11:19)

  Ideaal! Wij zijn nu zindelijk, maar op de WC gaan zitten en blijven zitten is niet altijd even makkelijk

  Mireille

  (24 november 2016 - 15:35)

  Met 3 kleine kinderen is dit echt superhandig! Mijn jongste ga ik net zoals mijn andere 2 kinderen zindelijk maken. Meteen op de gewone wc. Dat werkt hier het beste en het snelste. Ben benieuwd of het met deze handige bril nog sneller gaat ….

  Suzanne Schiffers

  (24 november 2016 - 10:36)

  Oh dat zou echt handig zijn voor mijn tweeling van bijna 2 jaar!

  Bodil

  (23 november 2016 - 22:43)

  Dit lijkt mij echt ontzettend handig! Onze dreumes heeft opeens het potje ontdekt. Ze sleept ’em steeds mee naar de slaapkamer van haar grote zus, haha. En ze snapt al wel dat het potje iets met plassen te maken heeft, alleen staat ze vervolgens op en loopt ze rond wanneer het dan zover is. Oepsie. 🙂
  Onze kleuter kan al een behoorlijke poos zelfstandig naar de wc, maar ik kan me nog herinneren dat het voor haar toch altijd wel spannend was. Zulke kleine billen op zo’n grote bril. Ik maak dus graag kans voor onze kleine meid, die graag alles zelf wil doen 😀

  Anneliese de Waal

  (23 november 2016 - 21:44)

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou heel handig voor haar zijn.

  Wendy

  (23 november 2016 - 19:52)

  Wat leuk kan dit goed gebruiken want mijn dochtertje wil ik graag zindelijk hebben. Ik probeer dat op een speelse manier met duidelijke uitleg en een kleine beloning de beloning kan bestaan uit iets lekkers of we gaan samen iets leuks doen. Hopelijk gaat het binnenkort gebeuren wij gaan in ieder geval hopen dat met een beetje geluk deze handige wc-bril onze kant op mag komen.

  Nancy

  (22 november 2016 - 23:19)

  dit zou ideaal voor mijn zoontje zijn want we zijn nu aan het proberen om hem wat zindelijker te maken.

  maris

  (22 november 2016 - 21:33)

  ohhhh zou ideaal zijn!!
  Mijn dochtertje is bijna 2 en ben in verwachting van een 2e.
  Voordat ik beval wil ik mijn dochtertje graag zindelijk hebben.

  Corine N

  (22 november 2016 - 21:24)

  Wat een superding! Ideaal voor mijn zoontje!

  Rachel

  (22 november 2016 - 21:17)

  Wat handig, wow wow wow!! Ja ik wil graag een nieuwe bril

  Sieneke van Biessum

  (22 november 2016 - 19:40)

  Spelenderwijs en vooral niet pushen

  Josien Hillebrands

  (22 november 2016 - 19:39)

  Ik neem mijn meisje soms mee naar het toilet, laten zien…dat werkt echt,met alles!

  Jan

  (22 november 2016 - 19:08)

  Ik waag graag een kansje.

  lehkamp

  (22 november 2016 - 12:22)

  deze is echt ideaal!!!! maak graag kans!

  Els

  (21 november 2016 - 15:03)

  Onze jongste zoon is 2 en er helemaal mee bezig, alleen dat potje is maar stom want zijn grote broer gaat ook op de grote wc. Dit zou dus een ideale oplossing zijn! Ik doe dus graag mee!

  Sabine Flothuis

  (17 november 2016 - 11:49)

  Erg handig! Mijn kleine man is bijna anderhalf en begint aan te geven dat zijn luier hem niet lekker zit en trekt hem zelf af en toe zelf uit….
  Het zal denk ik niet lang duren en dan kunnen we gaan beginnen aan de zindelijkheidstraining…..
  De bril zou ook perfect zijn voor zijn grotere zusje die wel al zindelijk is, maar de billen eigenlijk nog te klein heeft voor de huidige bril…..ze glijd er veel te makkelijk af en vorige keer zat ze zelfs vast in de pot (ahum!!)

  Ik maak dus heeeeeeel graag een kansje!! 🙂

  Tonnie Marent

  (17 november 2016 - 11:21)

  Mijn zoontje had een krukje bij de WC staan, vanaf het krukje kon hij op de bril klimmen, maar dan verschoof de verkleiner steed. Voor mijn dochtertje zou ik het daarom fijn vinden als ze deze 3-in-1 bril kan gebruiken. Ik doe graag mee. Verder als tip heb ik dat je een beloningskaart kan gebruiken als ze naar de wc gegaan zijn met als beloning een kado bij bijvoorbeld 10 plasjes op de WC

  Marian S

  (17 november 2016 - 11:19)

  Toffe actie. Ik doe mee. Mijn tip is om vanaf heel klein al te laten zien dat je naar de wc gaat en dat het gewoon is. Ook veel zonder luier om laten rondkruipen

  Lara

  (17 november 2016 - 11:19)

  O dit zou echt reuze handig zijn voor mijn dochtertje. Ze vindt de grote wc maar eng en het potje vind ik maar vies

  Tess

  (16 november 2016 - 23:09)

  Heel handig, we hebben met potje geprobeerd, maar dat ging een paar keer niet goed (hij liet potje vallen bij het opstaan…)

  JZ

  (15 november 2016 - 22:25)

  Leuk!!

  Wij helpen ons dochtertje door haar spelenderwijs op het potje te laten zitten.
  De tijd ervoor te nemen, zonder te pushen.

  De WC is nog een stapje te ver.

  Alicia Hofman-Voshol

  (15 november 2016 - 21:59)

  Wat is dit handig!! Wij zijn volop bezig met zindelijkheidstraining maar wat een gedoe. Iedere keer de verkleiner erop en af. Dit is echt een geweldige uitvinding haha

  Linda

  (15 november 2016 - 16:10)

  Oh die is handig!
  Vorige week heeft dl (23 maand) samen met haar grote neef (3,5 jaar) een goed gesprek gehad, terwijl hij op de wc zat haha. Hij is net een paar weken zindelijk. Sindsdien wil ze steeds op de wc en dat gaat best goed. Alleen die verkleiner schuift steeds weg als ze wil gaan zitten, Niet handig dus.

  Noor

  (15 november 2016 - 15:04)

  We hebben nu n trappetje met bril die we op de wc zetten als onze dochter van 2,5 aangeeft te willen plassen, er gebeurt nog niets maar t is n begin. Als je dan zelf wil moet dat hele ding eraf en struikel je erover als je klaar bent. Leek heel handig maar in de praktijk wat minder. Ik denk dat deze 3 in een oplossing beter en minder omslachtig is. Met de oudste hebben we gemerkt dat het potje eventjes interessant is maar dat het het handigst is als ze meteen naar de gewone wc kunnen. T potje wordt dan voor onderweg meegenomen.

  elisabeth maria martina

  (15 november 2016 - 14:57)

  dat zou voor kleindochter lise die net zindelijk is wel heel erg fijn zijn
  #nunogboffen wat een origineel en handig kado

  Lynn

  (15 november 2016 - 14:38)

  Wij zijn heel druk bezig met het potje, omdat ons dochtertje er zelf interesse in had.. Met de nadruk op ‘had’. Ineens vindt ze het helemaal niks meer en wil ze er niks meer van weten. We laten het nu weer even los en wellicht kunnen we een nieuwe poging wagen met deze gave 3-in-1 toiletbril. En Soft Close zijn we gewend, ik zou niets anders meer willen.

  Sandra Benedick Elzinga

  (15 november 2016 - 14:09)

  Wat leuk zeg!
  Zou mooi zijn voor onze tweeling meiden!

  Carolien

  (15 november 2016 - 13:59)

  Ziet er superhandig uit zeg!
  Ik ga binnenkort eerst maar eens het potje introduceren en dan lijkt dit een goed vervolg!

  Nadia

  (15 november 2016 - 13:08)

  Geniaal! Voor mijn kids erg handig en papa heeft ook minder last. 😉

  Will

  (15 november 2016 - 11:52)

  Wow, dit is handig !
  Ik heb vijf kleinkinderen, die regelmatig bij mij zijn en het is altijd: Oma, ga je even mee, ik moet plassen.
  Straks met deze wc bril wordt dat vast niet meer zo vaak gevraagd en kunnen de groten het nu helemaal zelf.
  Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *