Zingende My Little Pony Rainbow Dash

We maakten hier een echte My Little Pony verjaardagstaart toen mijn dochtertje drie jaar werd. Een regenboogtaart met een My Little Pony er bovenop, omdat de grootste My Little Pony fan bij ons in huis woont. Op het pers event van Hasbro maakte ze kennis met een zingende Rainbow Dash, met microfoon. Die ging nooit meer uit haar gedachten en vroeg ze voor haar verjaardag. Helaas, was deze uitverkocht op het moment dat oma hem wilde kopen voor haar. Eigenlijk wilde ze ook een levensgrote My Little Pony, want die hadden ze ook staan bij Hasbro, maar ja, waar moet haar bed dan nog staan in haar slaapkamer, haha.

my little pony ontdek hasbro

My Little Pony Rainbow Dash

Dit najaar kan je samen met My Little Pony Rainbow Dash meezingen met haar favoriete liedjes. Gewoon in het Nederlands. Laat je verbazen door haar zangtalent, pak de microfoon en steel samen de show. Til de My Little Pony onder je arm en grijp de microfoon vast, zing je mee? Als je op de heup van de blauwe regenboog pony (op de wolk met regenboogbliksem) drukt speelt een nieuw liedje af. Zing je lekker mee?

Rainbow dash zingende my little pony

De liedjes zijn in het Nederlands en My Little Pony Rainbow Dash heeft een enorm zangtalent. Een nieuwe popster is geboren, met jouw zoon of dochter en deze zingende Rainbow Dash.

De Cutie Mark, zo heet het tekentje op haar heup, is de knop om liedjes te luisteren. Je herkent de liedjes mogelijk wel (als je een echte fan in huis hebt) uit de enige echte My Little Pony bioscoopfilm of de tune van de tv-serie.

Weet je de teksten niet, maar kun je wel lezen? Je kunt de teksten in het boekje vinden en vervolgens kun je uit volle borst meezingen. Maar je kunt  natuurlijk ook een solo doen. Rainbow Dash kan meer dan zingen: laat je ook verbazen door wel 15 verschillende coole uitspraken en zie hoe ze haar regenboogmanen schudt. Haar zonnebril kan ze heel mondain in haar haren schuiven, als een echte wereldster!

Rainbow dash zingende my little pony

Maak je mooi, kam de prachtige lokken van Rainbow Dash en sing along!

Wij hebben hier dus een echte fan, die het geweldig vindt om alles te hebben van My Little Pony, ze had immers ook een My Little Pony verjaardagsfeestje, inclusief regenboog kwarktaart.

Rainbow dash zingende my little pony

Geen zin meer om liedjes te zingen? Dan kun je uiteraard fijn de haartjes kammen of je Rainbow Dash met zonnebril stylen. Veel speelplezier!

Leeftijd: 3+
Consumentenrichtprijs: € 34,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zingende rainbow dash

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *