Etos zonnebrandspray en -creme

What's on mama's mind - zonnebrand etos summer musthavesWij hebben eindelijk een beetje mogen proeven van de zomer. Dat smaakt naar meer vind je niet? Vanaf morgen (15 juni) zijn de Etos kids zomer musthaves te verkrijgen in alle Etos winkels. Handige items die passen bij deze zuidelijke temperaturen. Ik kreegn een pakketje met heerlijke zonnenbrandcreme en Etos zonnebrandspray om uit te proberen. Dat wilde ik wel, ik ben zelf niet super merk trouw en ik heb vertrouwen dat zonnebrandspray of creme niet wordt verkocht als het niet goed genoeg is.

De zomervakantie staat voor velen voor de deur, de schoolvakantie begint alweer bijna. Blijf je lekker in Nederland of reis je naar een tropisch vakantieparadijs?  Belangrijk met je kleintje in de zon is natuurlijk: goed insmeren!

Etos zonnebrandspray

Zonnebrandcreme is super belangrijk, dat weten we allemaal. Kinderen smeer je in met factor 50, zodat hun kwetsbare huidjes niet verbranden. Maar kinderen hebben niet zoveel zin om ingesmeerd te worden. Wat ik zelf ontzettend handig vind is een zonnebrandspray, dan kan je bij wijze van achter je kindje aanrennen en hem nog insmeren. Al hoop ik toch voor je dat je kindje wel even blijft stil staan, haha. Dat moet wel om goed ingesmeerd te worden. Ik gebruik factor 50 voor mijn kleintje, zoals ik hier al aangaf. Zijn huidje is nog zo dun en wit en je moet kinderen gewoon goed beschermen tegen de zon (jezelf overigens ook, ben ik van mening). De spray vind ik vooral heel handig op zijn hoofdje. Zijn haardos is aan het groeien, maar nog redelijk dun. Dat verbrandt al gauw. Dat merk ik ook altijd bij mezelf in mijn scheiding trouwens. Met zonnebrandcrème is het soms lastig om de crème te verdelen tussen de haren door, dat is namelijk wat dikker bij het smeren. Wat wel weer ideaal is voor zijn gezichtje en de armpjes en benen. Zo weet je goed dat je hem goed hebt ingesmeerd.What's on mama's mind - zonnebrand2

De Etos kids zomer musthaves bestaan uit nog veel meer handige en leuke producten. Wat dacht je van dit Etos ijsjesluchtbed. De Etos kids zomer musthaves zijn vanaf maandag 15 juni verkrijgbaar in alle Etos winkels. Spaar je bij Etos ook mee voor gratis producten of korting?

Opgestuurd artikel klein

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *