Zomer musthaves van Etos

What's on mama's mind - zonnebrand etos summer musthavesWij hebben eindelijk een beetje mogen proeven van de zomer. Dat smaakt naar meer vind je niet?
Vanaf morgen (15 juni) zijn de Etos kids zomer musthaves te verkrijgen in alle Etos winkels. Handige items die passen bij deze zuidelijke temperaturen.

De zomervakantie staat voor velen voor de deur. Blijf je lekker in Nederland of reis je naar een tropisch vakantieparadijs?  Belangrijk met je kleintje in de zon is natuurlijk: goed insmeren.

Wat ik zelf ontzettend handig vind is een zonnebrandspray. Ik gebruik factor 50 voor mijn kleintje. Zijn huidje is nog zo dun en wit. De spray vind ik vooral What's on mama's mind - zonnebrand2heel handig op zijn hoofdje. Zijn haardos is aan het groeien, maar nog redelijk dun. Dat verbrand al gauw. Dat merk ik ook altijd bij mezelf. Met zonnebrandcrème is het soms lastig om de crème te verdelen tussen de haren door, dat is namelijk wat dikker bij het smeren. Wat wel weer ideaal is voor zijn gezichtje en de armpjes en benen. Zo weet je goed dat je hem goed hebt ingesmeerd.

 

De Etos kids zomer musthaves bestaan uit nog veel meer handige en leuke producten. Wat dacht je van dit Etos ijsjesluchtbed.What's on mama's mind - Etos ijsjesluchtbed

De Etos kids zomer musthaves zijn vanaf maandag 15 juni verkrijgbaar in alle Etos winkels.

Spaar je bij Etos ook mee voor gratis producten of korting?

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *