Zomerslaapzak van Nijntje

Als het warmer weer wordt, dan is het lekker als je kleintje in een dunne zomerslaapzak kan slapen. Wij hebben een fijne slaapzak van Nijntje gekregen, van Pacco.

Pacco zomerslaapzakNijntje zomerslaapzak

De baby zomerslaapzak Nijntje hebben we in maatje “90 cm” voor onze peuterdochter. Deze slaapzak is geschikt voor baby’s en peuters met een lichaamslengte van 70 tot 96 cm. Daar kan je dus wel even in doorgroeien. Ik vermoed dat mijn dochtertje van 1,5 jaar nu ongeveer 80 cm is. Ze draagt meestal maatje 86 van kleding. De slaapzak is er in verschillende maten, namelijk 70 cm, 90 cm en 110 cm. En in drie verschillende kleuren. Roze, grijs en groenblauw. Uiteraard hebben wij een roze, want mijn dochtertje heeft voornamelijk roze items, haha.

Warme slaapkamer voor baby en peuterPacco zomerslaapzak

De slaapkamer van mijn dochtertje ligt op het zuiden. Dit zorgt er voor dat het in de zomer erg warm kan worden in haar kamertje. Sowieso is het nu al enige tijd rond de 21 graden in haar kamertje. Ondanks dat we goed ventileren. Een zomerslaapzak is om die reden erg welkom. Dan heeft ze wel iets om zich heen, maar krijgt ze het niet te warm.

De slaapzak van Nijntje is natuurlijk erg schattig. Het konijn is nog altijd populair, ook bij mijn dochtertje is dat het geval. Konijnen zijn uberhaupt favoriet, zo slaapt ze met het een bed vol knuffelkonijnen. Allemaal zijn ze roze.

Zomerslaapzak op vakantie

Binnenkort gaan wij op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Grote kans dat het daar al best wel warm is. De nachten zullen misschien nog niet zo heet zijn als dat hoogzomer het geval is, maar overdag slaapt onze Pacco zomerslaapzakpeuterdame ook nog. Deze zomerslaapzak zal ideaal zijn voor die momenten. Het katoen voelt niet plakkerig aan, mocht ze een beetje gaan zweten. Vaak is het lekker voor een kind als ze wel iets aan hebben, zelfs als het heel warm is. Doordat de slaapzak ook lekker dun is, neemt het ook amper ruimte in in de reistassen die we mee gaan nemen. Dat is ook ideaal.

Wastip van Pacco

Was katoen meerdere malen voor het eerste gebruik. Tussentijds drogen is niet nodig. Op deze manier zorg je ervoor dat de coating om de katoenen draad van het weefsel wordt weggewassen, waardoor de stof nóg luchter wordt en beter vocht opneemt. Jouw baby of peuter kan daardoor beter zijn warmte en transpiratievocht kwijt. Vergelijk het met een nieuwe theedoek, die ook beter afdroogt na een aantal wasbeurten.

Over de zomerslaapzak

De zomerslaapzak van Nijntje is verkrijgbaar bij Pacco in de afmetingen 70, 90 en 110 cm.
* Materiaal: 100% katoen
* Nijntje print
* Verkrijgbaar in drie kleuren

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *