Zomertijd met een nieuw kindermatras

Vannacht gaat de zomertijd weer in. Ik heb mezelf een makkelijk ezelsbruggetje aangeleerd. In het VOORjaar gaat de klok VOORuit. Dus in plaats van 7:00 uur is het ineens 8:00 uur. Dat betekent dus dat je eerder je bed uit moet. Vooral als je een avondmens bent, zal je het daar wel zwaar mee hebben. Mijn kinderen zijn altijd vroeg wakker, maar mijn dochtertje heeft net een nieuw kindermatras gekregen, dus die wil juist liever wat langer in bed blijven.

Dit jaar valt er heel veel samen in een weekend. Het is dit weekend Pasen, 1 april en de klok wordt verzet. Hopelijk worden er niet te veel grappen uitgehaald met het verzetten van de klok, want dan komen we massaal te laat of te vroeg op ons werk. Heel fijn paasweekend en lees vooral over het nieuwe kindermatras en wat tips voor het verzetten van de wintertijd naar zomertijd met jonge kinderen!

kindermatras kadolis
Het nieuwe matras is aangekomen op de plaats van bestemming

Kindermatras

kindermatras kadolis

Wanneer kinderen van een ledikant naar een eenpersoonsbed gaan, wil je natuurlijk goed materiaal hebben. Je wilt een mooi bed dat past bij de kinderkamer, maar ook een stevig en fijn matras waardoor jouw kind goed uitgerust de nacht door komt. We zijn op zoek gegaan naar een goed matras voor de kamer van onze dochter. Zij heeft een bed van 200 cm lang en 90 cm breed, redelijk standaard dus. Dit maakt de zoektocht naar matrassen makkelijker. Waar let je vervolgens op? Voor ons zijn natuurlijke materialen van belang. Duurzaamheid is belangrijk, maar behalve het milieu wil je ook de gezondheid van jezelf en je kind beschermen. Ik heb al vaker aandacht besteed aan het merk: Kadolis, waar ze matrassen verkopen waar zij mooie en biologische producten verkopen, voor kinderen en volwassenen.

« Gezondheid en slaap zijn de fundamenten van een goed leven. Wij creëren schone, duurzame en goed doordachte producten om u een goede nachtrust te bezorgen. Wij bieden oplossingen om de wereld in goede staat achter te laten, zoals hij aan ons gegeven was. In volledige transparantie”

Vladimir Swistunow, oprichter van Kadolis – website Kadolis

Het matras dat wij uitzochten is het Aloe Natura matras; maat 90x200x17cm. Mijn dochter was helemaal gelukkig met het matras en is al direct uitgetest. Het ligt heerlijk (ik heb het natuurlijk ook even uitgeprobeerd). Het is fijn dat je met een goed gevoel je kind kan laten slapen op een natuurlijk matras.

De kindermatrassen van Kadolis zijn gemaakt van natuurlijke en edele materialen, geselecteerd voor hun ademende en natuurlijk antibacteriële eigenschappen. Ze voldoen aan de behoeften van kinderen op het gebied van comfort en stevigheid, waardoor de kinderen goed uitgerust wakker kunnen worden. Daarnaast zijn de matrassen duurzaam gemaakt; niet chemisch behandeld.

kindermatras kadolis

Tips zomertijd

Er zitten absoluut voordelen aan de zomertijd, zo is het een uur langer licht. Wat je als zeer positief kan ervaren. Je krijgt er ook zin van in de lange zomeravonden, waarbij je buiten kan eten of nog even buiten s avonds een boek kan lezen in de tuin. Nu het nog zo koud is en vooral veel heeft geregend lijkt dat gevoel nog ver weg. De zomertijd klinkt vooral als vroeg opstaan. Daar houden we niet van! De overgang van wintertijd naar zomertijd kan je langzaam voorbereiden. Zo kan je je kind een week voor de zomertijd al standaard een kwartiertje eerder naar bed brengen. Daarnaast is het goed om veel tijd door te brengen en de slaapkamer van je kind ’s avonds goed donker te maken. Verder is het vaak na een weekje wel weer gewend en kunnen we vooral genieten van de voordelen van de zomertijd; wat vooral neerkomt op langer licht!

artikel items

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *