Zonnebrandcrème Naïf Care

Afgelopen weekend bracht ik een bezoek aan de negenmaandenbeurs. Ik ging op zaterdag, dat was waarschijnlijk de drukste dag. Het was erg leuk om te zien wat voor een superleuke en goede producten er toch voor kleintjes en mama’s zijn. Kort heb ik een bezoekje gebracht aan een paar van mijn favoriete “negenmaanden” bedrijven. Ik zal er een aantal de komende tijd uitlichten. Allereerst:

What's on mama's mind zonnebrandcrème naif care Naïf care zonnebrandcrème

Een van mijn favoriete merken blijft Naïf care. Ze hebben zulke mooie producten, met een heerlijke geur. Ik schreef twee weken geleden al over hun nieuwe product dat ze zouden presenteren op dit event: Zonnebrand spf 50.

Inmiddels heb ik de zonnebrand ook in huis. Binnenshuis is hij ook al getest. In zijn tipi deed mijn zoon een test of hij hem lekker vond ruiken. Ik heb kennelijk afgelopen zomer zo vaak zijn neus ingesmeerd dat hij meteen zijn neus een witte laag gaaf. Hij weet het dus goed. Kon hij daarna mooi in de zandbak buiten spelen.

Wat ik direct al vond van de zonnebrand, is dat hij echt past binnen de lijn van Naïf producten. De geuren blijven allemaal dicht bij elkaar en dat maakt het echt een complete lijn. Ik vind de geur erg aangenaam en niet te overheersend, maar wel herkenbaar dus.

In het zonnetje

Ik ben een zonaanbidder. Niet dat ik de hele dag op mijn rug op het strand lig. Maar ik ben wel gek op Naif zonnebrandcrèmehet zonnetje en lekker buiten zijn. Mijn kindjes komen dan ook elke dag buiten. Als het zonnetje schijnt wel met factor 50 op hun gezicht.

Hoe deze mij verder bevalt, ga je binnenkort lezen.
Wil je jezelf alvast verdiepen in het product? Lees hieronder de productbeschrijving.

Omschrijving
•SPF 50 – fysische (natuurlijke) filters die de huid tegen UVA en UVB straling
•Natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter en zinkoxide
•Geen PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen, Minerale Olie of andere schadelijke ingrediënten
•Smeert goed uit en laat geen witte vlekken achter
•Hypo-allergeen/ allergeenvrije parfum

De Naïf Zonnebrandcrème SPF 50 is speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen. De zonnebrand is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter en zinkoxide die de huid voeden en beschermen. De ultra-hydraterende formule bevat natuurlijke UV filters (fysische filters) voor een optimale bescherming breed spectrum. Daarbij is de crème makkelijk uit te smeren.  Natuurlijk heeft de nieuwe zonnebrandcrème net als de andere producten van Naïf een heerlijke geur die allergeenvrij is, zodat de kans op allergische reacties nihil is.

Deze heerlijke zonnebrandcrème kost € 19,95 en koop je in de webshop van Naïf.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *