Zonnehoedjes en petjes

Zet jij je kleintjes zonnehoedjes op? Als de zon schijnt is het goed om je kleintjes te beschermen tegen het felle licht. De zon is niet alleen onprettig voor hun ogen, maar ook natuurlijk gevaarlijk in verband met uv-straling. Ook al is het maar een beetje zonnig gedurende het voorjaar en de zomer, dan toch smeren wij onze kleintjes altijd met factor 50 in als ze naar buiten gaan.

Alleen insmeren is alleen niet genoeg. Een zonnehoedje of petje is ook aan te raden. Bijvoorbeeld wanneer je je baby in de draagdoek hebt, als je dreumes op de fiets zit bij je of wanneer je peutertje op het strand aan het spelen is. Ik heb wat zonnehoedjes en petjes voor je verzameld. Hieronder een overzicht.

Zonnehoedje roze van Lauver.nl.
Voor kindjes van 0 tot 1 jaar.
Prijs € 5,95.What's on mama's mind zonnehoedje lauver

 

 

 

Spijkerpet met oortjes van Zara. In diverse maten. € 6,95.
Spijkerhoedje zara

 

 

 

 

Barts petje van Prenatal met stippen en leuke strip op de achterkant. Beschikbaar in 3 kleuren. Verkrijgbaar in de maten 50 en 53. Materiaal: 100% katoen. Voor € 19,95.

What's on mama's mind petje roze

 

 

 

 

 

Stoer petje By Ischa met zwarte of witte klep voor kindjes van 1 tot 3 jaar. Voor € 4,95.

What's on mama's mind stoer petje by ischa

 

 

 

 

 

Een zonnehoed van H&M van geweven katoen met een geprint dessin, roze met bloemen. De hoed heeft strikbandjes onder de kin. Gevoerd. € 5,99.

What's on mama's mind zonnehoed hm

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *