Zwembandjes, puddle jumper

Wow, wat was het heet afgelopen weekend he? Nu is alles wel weer afgekoeld na die twee flinke onweersbuien, van dinsdag- en woensdagnacht.

Maar zaterdag en zondag was het zomers; tropisch. Hebben jullie ook gezwommen? Hier hadden we het zwembad opgezet. Daar liggen de kinderen continu in, samen met al hun opblaasbare spullen.

Water is gevaarlijk met kleine kinderen

Zwemmen is heerlijk. Een zwembad of zwemmeer is de ideale plek om verkoeling en vermaak te vinden in de zomer. Maar, het blijft altijd gevaarlijk met je kinderen, vooral wanneer ze nog geen zwemdiploma’s hebben. Wij zijn de afgelopen weken weer heerlijk een paar weekendjes weg geweest en daarbij wordt ook gezwommen. Zo lang er nog geen zwemdiploma’s in bezit zijn, gaan de puddle jumpers aan. Wij vinden ze ideaal. Je trekt ze zo makkelijk aan en de kinderen kunnen er heel fijn en goed mee zwemmen.

puddle jumpers

Puddle Jumper zwemvest of zwembandjes?

Wat is een Puddle Jumper eigenlijk? Is het eerder een zwemvest, zwembandjes of drijver?

Een Puddle Jumper is een combinatie van een soort zwemvestje met zwembandjes. Het bestaat uit één geheel. Een smal zwemvestje om de borst, dat aan de achterkant dicht geklikt wordt met gesp en zwembandjes om de armen.

puddle jumper zwemvest

Het voordeel is dat hun hoofdje goed boven water wordt gehouden, doordat er ook bij de borst drijfondersteuning is en dat je geen schurende zwembandjes om de armen hoef te duwen. Dit materiaal is veel zachter dan de opblaasbandjes. Daarnaast hoeft er niks opgeblazen te worden en de kinderen zelf vinden ze fijn zitten en mooi.

bungalownet valle les etoilles

Wil je zorgen dat je kinderen veilig zijn in het water, zonder het ongemak van afglijdende of schurende plastic zwembandjes of -vlindertjes. Dan is de puddle jumper een uitkomst voor kinderen die tussen de 15 en 30 kilogram wegen. Je trekt het makkelijk aan en het zorgt voor goede bewegingsvrijheid in het water.

Kleine kinderen kunnen nooit onbewaakt in het water spelen

Zwembandjes om of niet. Nog altijd geldt: Verlies je kinderen in en om het water nooit uit het oog. Een ongeluk zit in een heel klein hoekje. Zelf heb ik een kindje uit een pierenbadje gevist enkele jaren terug, de moeder dacht dat het wel goed zat met haar driejarige in het ondiepe water, maar toen ze viel bleef ze toch echt onder water liggen. Gelukkig met goede afloop, maar je wilt niet hebben dat dit gebeurt terwijl er niemand in de buurt is die je kindje ziet vallen.

Sevylor puddle jumper

Deze Puddle Jumper is een vrolijk hulpmiddel voor kinderen tijdens het zwemmen. Optimale bewegingsvrijheid voor het kind. Gemaakt van duurzaam nylon. De binnenkant is van schuim materiaal.

Lekker vrijuit spelen in het water. Met de Puddle Jumper geniet je kind van optimale bewegingsvrijheid. Bovendien verhoogt het zwemmen met de Puddle Jumper het vertrouwen van het kind, wat de zwemvaardigheid kan verbeteren.

De Puddle Jumper brengt het beste van een zwemvest en zwembandjes bij elkaar. Vervaardigd uit duurzaam materiaal. De buitenzijde is van stevig nylon en de binnenkant voorzien van schuim. Dit zwemaccessoire verhoogt de veiligheid van je kind in het water. De verstelbare klikband zorgt voor extra veiligheid.

Geschikt voor kinderen tussen de 15 en 30 kg.

Een Sevylor puddle jumper deluxe shop je voor € 21,00.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sevylor puddle jumper deluxe
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *