Disclaimer

What’s on mama’s mind wordt met grote zorg geschreven. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde teksten feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn.

Aan de inhoud van What’s on mama’s mind kunnen geen enkele rechten worden ontleend. What’s on mama’s mind is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van What’s on mama’s mind. What’s on mama’s mind is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. De inhoud die op dit moment op What’s on mama’s mind staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Raadpleeg altijd uw arts of een andere gekwalificeerde hulpverlener over iedere gezondheidsvraag die u hebt. Negeer nooit een advies van uw arts of hulpverlener vanwege informatie die u op mijn blog heeft gelezen.

Een deel van de producten die op What’s on mama’s mind genoemd worden of verschijnen zijn toegestuurd door bedrijven.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Overname van foto’s, teksten of ontwerpen op andere websites of gebruik in publicaties zal als inbreuk beschouwd worden op het auteursrecht.

Bij het meedoen verklaar je dat je ouder bent dan 18 jaar. De winacties zijn enkel inclusief verzending binnen Nederland, tenzij anders vermeld. Indien je als winnaar niet binnen een week reageert op de bekendmaking van de winnaar, dan kan What’s on mama’s mind opnieuw gaan loten of een andere winnaar aanwijzen.