Disclaimer

What’s on mama’s mind wordt met grote zorg en plezier geschreven. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde teksten feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn.

Aan de inhoud van What’s on mama’s mind kunnen geen enkele rechten worden ontleend. What’s on mama’s mind is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van What’s on mama’s mind. What’s on mama’s mind is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. De inhoud die op dit moment op What’s on mama’s mind staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Raadpleeg altijd een arts of een andere gekwalificeerde hulpverlener over iedere gezondheidsvraag die je hebt. Negeer nooit een advies van jouw arts of hulpverlener vanwege informatie die je op mijn blog hebt gelezen.

Een steeds groter deel van inhoud van www.mamas-mind.nl zijn reviews van producten of diensten. Veel van de producten die op What’s on mama’s mind genoemd worden of verschijnen zijn toegestuurd door bedrijven. De review is authentiek en betreft echt mijn mening of die van mijn gastbloggers, reviewers. We reviewen alleen producten die bij ons passen. Een negatieve review wordt over het alge

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Overname van foto’s, teksten of ontwerpen op andere websites of gebruik in publicaties zal als inbreuk beschouwd worden op het auteursrecht.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer daarover in mijn privacyverklaring.

Chalkie kleding om op te krijten

Spelvoorwaarden winacties

Een actie heeft altijd een start- en een einddatum. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle inzendingen. De winnaar wordt geplaatst in de blog op de site en / of ontvangt via e-mail of dm op Facebook of Instagram een bericht binnen enkele dagen na afloop van de actie. Indien je niet reageert op een bericht, doe ik nog maximaal 1 poging om de winnaar te bereiken op het door jou opgegeven e-mailadres of social media account.

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid dat je een werkend e-mailadres hebt achter gelaten bij deelname aan een winactie.

Bij het meedoen verklaar je dat je ouder bent dan 18 jaar of winnaars moeten verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben.

Prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

De winacties zijn enkel inclusief verzending binnen Nederland, tenzij anders vermeld. Indien je als winnaar niet binnen twee dagen reageert op de bekendmaking van de winnaar, dan kan What’s on mama’s mind opnieuw gaan loten of een andere winnaar aanwijzen. Bij sommige winacties zal er gevraagd worden om zelfs op kortere termijn te reageren. Bijvoorbeeld omdat dit belangrijk is voor een tijdige verzending van een product / voucher.

De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling.