Meet the blogger: mamablog

What's on mama's mind mamabloggerMamablog: What’s on mama’s mind?

Nou een hele hoop en daarom ben ik deze lifestyle, kids en mamablog en vooral ook speelgoedblog begonnen. Je vind hier de leukste cadeautips voor kinderen, van boeken en speelgoed tot kidsfashion en uitstapjes (ook coronaproof). Vanaf het moment dat ik zwanger was, ben ik gaan lezen en vooral heel veel gaan Googlen. Soms was ik opzoek naar specifieke vragen, maar vooral was ik heel nieuwsgierig naar verhalen van anderen. Ik las veel op forums en blogs over de specifieke week van mijn zwangerschap waarin ik zat; wat kan het kleintje nu al en hoe groot is hij nu? Met name omdat ik het erg leuk vond om erover te lezen en je op deze manier wat meer bewuster bent over het kleintje in de buik. Want het is natuurlijk nog niet zo tastbaar voordat hij geboren is. Na de zwangerschap werd het vooral Googlen naar ervaringen en advies. Mijn baby drinkt te snel, welke fles moet ik gebruiken? Mijn baby huilt na het drinken, wat nu? Inbakeren de do’s en don’ts en nog meer van dat soort zaken. Naast dat gegoogle app ik mijn duimen blauw met al mijn ‘new born baby mommy-vriendinnen’.

Toen begon ik mijn mamablog

Ik heb altijd al graag en redelijk makkelijk geschreven. Zelf een blog beginnen had ik echter nooit over nagedacht. Maar in april 2014 startte ik met een blog over mijn zoontje. Sinds eind oktober 2014 ben ik overgegaan op What’s on mama’s mind. Dit omdat ik me graag wat breder wil richten op de mama’s (mijn doelgroep). Dus niet alleen mama’s van baby’s maar op alle mama’s met jonge kinderen. Tegenwoordig schrijven vooral gastbloggers op deze mamablog over baby’s en zwangerschappen, gezien het feit dat ik daar zelf al aardig uitgegroeid ben.

Dus nu ben ik ineens blogger, soms ook wel een mamablogger of influencer genoemd, maar ik vind me vooral een schrijver van tips voor moms with kids!

Het is overigens niet mijn bedoeling om advies te geven rondom opvoeding of gezondheidszaken van je kleintje. Daar ben ik niet voor opgeleid. Ik beschrijf mijn eigen ervaringen en avonturen. Daarnaast zijn mijn tips bedoeld als zaken die ik prettig, fijn, leuk of interessant vind en graag met je wil delen. Af en toe komt een expert aan het woord, maar vooral richt te blog zich op het recenseren van de leukste boeken en speelgoed.

Over de persoon achter deze mamablog

Wie ik ben? Ik ben Kim, een ondernemende, optimistische, jonge vrouw van pfff inmiddels al 35 jaar (ben ik dan nog jong? Ja toch). Moeder van het liefste, leukste mannetje (2014) van de wereld (sorry, ik heb hem al), en schattigste dochtertje (2015) en woon in Nijmegen met mijn droomvent.
Ik kies er bewust voor om mijn kinderen niet met hun gezichtjes op de foto te zetten of hun namen te noemen, zodat ze zichzelf straks niet overal tegenkomen als ze het zelf kunnen Googlen. Dat is een bewuste keuze.

Ik wens je veel leesplezier op mijn blog. Ik hoop dat ik je kan vermaken en wie weet heb je er nog wat aan.

Volg mij ook op Twitter @OnMamasMind of Facebook: @mamasmind en Instagram: @mamasmind

Abonneer je ook op de nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van alle winacties.

Kim

11 gedachten over “Meet the blogger: mamablog

 • 18 juni 2021 om 11:17
  Permalink

  Wat een leuk blog, en wat een leuke pagina. Ik kende dit nog niet. Ik wil ook graag meeloten voor de kinderencyclopedie. Ik ben onlangs voor de eerste keer oma geworden. Dat is fantastisch, ik ben zó verliefd op onze Sophia. Voor onze kinderen altijd heel veel voorgelezen. Ik zou het fantastisch vinden tzt met Sophia dit boek door te kijken. Liefs van oma Gerda.

  Beantwoorden
 • 12 maart 2020 om 09:08
  Permalink

  Mijn nichtje Amaly helpt haar moeder met het bakken van cupcakes, dit boek zal een leuke ontdekking voor meer bakrecepten voor haar zijn.

  Beantwoorden
 • Pingback: Boekenweek Bloghop: lekker lezen en volop voorlezen - MomAmour

 • 10 september 2018 om 12:34
  Permalink

  Beste Kim,
  Mijn naam is Thierry. Ik ben de Benelux vertegenwoordiger van de firma KADOLIS uit Frankrijk. We produceren bio slaap-artikelen en ik zou graag onze naambekendheid willen verbeteren.
  Hoe zouden wij kunnen ontmoeten zodat ik u onze merk kan voorstellen?
  Een prettige dag verder
  Beste groeten,
  Thierry
  +32 494 726 141

  Beantwoorden
  • 6 januari 2015 om 08:15
   Permalink

   Dankjewel! Leuk dat je een reactie achterlaat!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *