Meet the blogger: mamablog

What's on mama's mind mamabloggerMamablog: What’s on mama’s mind?

Nou een hele hoop en daarom ben ik deze lifestyle, kids en mamablog en vooral ook speelgoedblog begonnen. Je vind hier de leukste cadeautips voor kinderen, van boeken en speelgoed tot kidsfashion en uitstapjes (ook coronaproof). Vanaf het moment dat ik zwanger was, ben ik gaan lezen en vooral heel veel gaan Googlen. Soms was ik opzoek naar specifieke vragen, maar vooral was ik heel nieuwsgierig naar verhalen van anderen. Ik las veel op forums en blogs over de specifieke week van mijn zwangerschap waarin ik zat; wat kan het kleintje nu al en hoe groot is hij nu? Met name omdat ik het erg leuk vond om erover te lezen en je op deze manier wat meer bewuster bent over het kleintje in de buik. Want het is natuurlijk nog niet zo tastbaar voordat hij geboren is. Na de zwangerschap werd het vooral Googlen naar ervaringen en advies. Mijn baby drinkt te snel, welke fles moet ik gebruiken? Mijn baby huilt na het drinken, wat nu? Inbakeren de do’s en don’ts en nog meer van dat soort zaken. Naast dat gegoogle app ik mijn duimen blauw met al mijn ‘new born baby mommy-vriendinnen’.

Toen begon ik mijn mamablog

Ik heb altijd al graag en redelijk makkelijk geschreven. Zelf een blog beginnen had ik echter nooit over nagedacht. Maar in april 2014 startte ik met een blog over mijn zoontje. Sinds eind oktober 2014 ben ik overgegaan op What’s on mama’s mind. Dit omdat ik me graag wat breder wil richten op de mama’s (mijn doelgroep). Dus niet alleen mama’s van baby’s maar op alle mama’s met jonge kinderen. Tegenwoordig schrijven vooral gastbloggers op deze mamablog over baby’s en zwangerschappen, gezien het feit dat ik daar zelf al aardig uitgegroeid ben.

Dus nu ben ik ineens blogger, soms ook wel een mamablogger of influencer genoemd, maar ik vind me vooral een schrijver van tips voor moms with kids!

Het is overigens niet mijn bedoeling om advies te geven rondom opvoeding of gezondheidszaken van je kleintje. Daar ben ik niet voor opgeleid. Ik beschrijf mijn eigen ervaringen en avonturen. Daarnaast zijn mijn tips bedoeld als zaken die ik prettig, fijn, leuk of interessant vind en graag met je wil delen. Af en toe komt een expert aan het woord, maar vooral richt te blog zich op het recenseren van de leukste boeken en speelgoed.

Over de persoon achter deze mamablog

Wie ik ben? Ik ben Kim, een ondernemende, optimistische, jonge vrouw van pfff inmiddels al 35 jaar (ben ik dan nog jong? Ja toch). Moeder van het liefste, leukste mannetje (2014) van de wereld (sorry, ik heb hem al), en schattigste dochtertje (2015) en woon in Nijmegen met mijn droomvent.
Ik kies er bewust voor om mijn kinderen niet met hun gezichtjes op de foto te zetten of hun namen te noemen, zodat ze zichzelf straks niet overal tegenkomen als ze het zelf kunnen Googlen. Dat is een bewuste keuze.

Ik wens je veel leesplezier op mijn blog. Ik hoop dat ik je kan vermaken en wie weet heb je er nog wat aan.

Volg mij ook op Twitter @OnMamasMind of Facebook: @mamasmind en Instagram: @mamasmind

Abonneer je ook op de nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van alle winacties.

Kim

9 gedachten over “Meet the blogger: mamablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *