Meet the blogger: mamablog

What's on mama's mind mamabloggerMamablog: What’s on mama’s mind?

Nou een hele hoop en daarom ben ik deze mamablog begonnen. Vanaf het moment dat ik zwanger was, ben ik gaan lezen en vooral heel veel gaan Googlen. Soms was ik opzoek naar specifieke vragen, maar vooral was ik heel nieuwsgierig naar verhalen van anderen. Ik las veel op forums en blogs over de specifieke week van mijn zwangerschap waarin ik zat; wat kan het kleintje nu al en hoe groot is hij nu? etc.
Met name omdat ik het erg leuk vond om erover te lezen en je op deze manier wat meer bewuster bent over het kleintje in de buik. Want het is natuurlijk nog niet zo tastbaar voordat hij geboren is. Na de zwangerschap werd het vooral Googlen naar ervaringen en advies. Mijn baby drinkt te snel, welke fles moet ik gebruiken? Mijn baby huilt na het drinken, wat nu? Inbakeren de do’s en don’ts en nog meer van dat soort zaken. Naast dat gegoogle app ik mijn duimen blauw met al mijn ‘new born baby mommy-vriendinnen’.

Toen begon ik mijn mamablog

Ik heb altijd al graag en redelijk makkelijk geschreven. Zelf een blog beginnen had ik echter nooit over nagedacht. Maar in april 2014 startte ik met een blog over mijn zoontje. Sinds eind oktober 2014 ben ik overgegaan op What’s on mama’s mind. Dit omdat ik me graag wat breder wil richten op de mama’s (mijn doelgroep). Dus niet alleen mama’s van baby’s maar op alle mama’s met jonge kinderen.

Dus nu ben ik ineens mamablogger!

Het is overigens niet mijn bedoeling om advies te geven rondom opvoeding of gezondheidszaken van je kleintje. Daar ben ik niet voor opgeleid. Ik beschrijf mijn eigen ervaringen en avonturen. Daarnaast zijn mijn tips bedoeld als zaken die ik prettig, fijn, leuk of interessant vind en graag met je wil delen.

Over de persoon achter deze mamablog

Wie ik ben? Ik ben Kim, een ondernemende, optimistische, jonge vrouw van pfff inmiddels al 34 jaar (ben ik dan nog jong?Ja toch). Moeder van het liefste, leukste mannetje (2014) van de wereld (sorry, ik heb hem al), en schattigste dochtertje (2015) en woon in Nijmegen met mijn droomvent.
Ik kies er bewust voor om mijn kinderen niet met hun gezichtjes op de foto te zetten of hun namen te noemen, zodat ze zichzelf straks niet overal tegenkomen als ze het zelf kunnen Googlen. Dat is een bewuste keuze.

Naast moeder en vriendin, ben ik werkzaam bij een mediaplatform in de hightechindustrie. Hier doe ik van alles dat vooral niks met baby’s te maken heeft, maar ook dit doe ik met heel veel plezier.

Ik wens je veel leesplezier op mijn blog. Ik hoop dat ik je kan vermaken en wie weet heb je er nog wat aan.

Volg mij ook op Twitter @OnMamasMind of Facebook: @mamasmind en Instagram: @mamasmind

Abonneer je ook op de nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van alle winacties.

Kim

9 reacties op “Meet the blogger: mamablog

  Willem de Wal

  (12 maart 2020 - 09:08)

  Mijn nichtje Amaly helpt haar moeder met het bakken van cupcakes, dit boek zal een leuke ontdekking voor meer bakrecepten voor haar zijn.

  […] nu verwijs ik je (ook) graag door naar Kim van What’s on Mama’s mind. Moeder van 2 kindjes, die blogt over van alles en nog wat wat ze beleeft met hen en haar man. Geen […]

  Luvion

  (9 september 2019 - 18:47)

  Erg leuk geschreven, lees je blog met veel plezier!

   mamasmind

   (11 september 2019 - 08:52)

   Wat aardig, dankjewel

  wesley

  (22 oktober 2018 - 15:37)

  Erg leuke blog en je hebt mail 🙂

  Thierry De Smedt

  (10 september 2018 - 12:34)

  Beste Kim,
  Mijn naam is Thierry. Ik ben de Benelux vertegenwoordiger van de firma KADOLIS uit Frankrijk. We produceren bio slaap-artikelen en ik zou graag onze naambekendheid willen verbeteren.
  Hoe zouden wij kunnen ontmoeten zodat ik u onze merk kan voorstellen?
  Een prettige dag verder
  Beste groeten,
  Thierry
  +32 494 726 141

  Nathalie

  (3 januari 2015 - 13:57)

  Ik herken het verhaal! Nou, veel succes alvast! Groetjes!!!

   mamasmind

   (6 januari 2015 - 08:15)

   Dankjewel! Leuk dat je een reactie achterlaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *