Goed voornemen: DISQ sport 10 minuten per dag vanuit huis

Fit blijven of fit worden? In 2022 heb je weer een goede kans om een frisse start te maken met sporten. Ik mocht kennis maken met DISQ en ben er erg enthousiast over, dus deel dit graag met jullie. Begin ook met de unieke en uitdagende 21 Days Challenge.

Sluit jij een abonnement af bij DISQ Club, dan krijg je van mij nog een extra kortingsbon van € 10,00 met de code disq-mamasmind. Zelfs ook geldig de superdeal!

Ik ben zelf vorige week met het programma begonnen en ga de komende tijd flink aan de slag. Ik ben benieuwd of ik het zo leuk blijf vinden en het vol kan houden. Ik ben positief verrast, maar zal jullie via deze blog en instagram op de hoogte houden!

disq 10 minuten home workout

10 minuten sporten vanuit huis

Je eigen mobiele sportschool thuis, wie wil dit nou niet. Met 10 minuten per dag kun je fitter worden. Wil jij afvallen, fitter worden of aan je conditie werken? Je kan lid worden van de DISQ Club! Ze brengen je met DISQ op een leuke en aantrekkelijke manier (op elk niveau) in beweging. DISQ bestaat uit een sportgordel (ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven) en twee enkelbanden, die je omdoet als je gaat sporten in je huis of tuin. Het is eigenlijke en mobiele sportschool die je in een klein en handig tasje kunt opbergen. Of je nu elke dag gaat trainen of een paar keer per week, je pakt hem er zo bij en doet de oefeningen uit het DISQ personal trainingssupport-pakket.

disq 10 minuten home workout

21 Days challenge van DISQ

Op moment kun je mee doen met de DISQ 21 days challenge waarbij je elke dag 10 minuten gaat trainen. Je krijgt elke dag een DISQ-workout van 10 minuten in je mailbox. De trainers begeleiden jou middels een trainingsvideo die je vanaf je mobiel, tablet of computer kan volgen. Samen met het DISQ voedings- en receptenboek e-book, helpt het je om op een efficiënte manier mooie resultaten te behalen.

Check de website voor verdere informatie en het super Eindejaars- /Nieuwjaarsaanbod.

Disq abonnement

Sluit jij een abonnement af bij DISQ Club, dan krijg je van mij nog een extra kortingsbon van € 10,00 met de code disq-mamasmind. Zelfs ook geldig de superdeal!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *