Kidshelden Circus

Laat je betoveren door het wintercircus met je favoriete kinderhelden: Kidshelden Circus. Op 5 en 6 januari 2019 in Hilversum.

kidshelden circus

 

Circusshows met kinderhelden

De verkoop van de zes bijzondere circusshows met je favoriete kinderhelden is sinds woensdag 14 november van start.

Op 5 en 6 januari 2019 is hèt circus van het jaar te zien in Hilversum. Het wordt genieten geblazen wanneer al je favoriete kinderhelden de piste betreden voor een spectaculair optreden, samen met beste Europese circusacts. Zo helpen Buurman en Buurman in de piste met bouwen en klussen, is Mr. Bean te bewonderen op het slappe koord, komt Bobo niet uit de hoed maar doet zelf een truc, verrichten de tv-helden van PJ Masks een heldendaad en zie je Snoopy zijn droom waarmaken: vliegen door de lucht. Dit en nog veel meer is te bewonderen tijdens het Kidshelden Circus op 5 en 6 januari 2019 in Hilversum.

De kaartverkoop is woensdag 14 november bij Ticketmaster van start gegaan.

Wintercircus Hilversum en het label Kidshelden

Het Kidshelden Circus is een samenwerking tussen Wintercircus Hilversum en het label Kidshelden van producent Mark van Ierssel. Het Kidshelden circus is een unieke combinatie tussen gerenommeerde circusacts en populaire kinderhelden van Kidshelden zoals Buurman & Buurman, PJ Masks, Bobo en Mr. Bean. Afgewisseld met reguliere circusacts betreden zij de piste voor een grappig en hartverwarmend optreden. Het circus vindt plaats in een sprookjesachtige circustent met 600 plaatsen. Na afloop is er gelegenheid voor de kleinste bezoekertjes om hun favoriete kidshelden te ontmoeten in de foyer.

kidshelden circus

Mark van Ierssel: ‘Kidshelden Circus is een combinatie tussen top kinderentertainment en internationale circusacts. Die combinatie is nooit eerder vertoond en maakt dit circus tot een ‘2.0 versie’ uniek in zijn soort. Met 600 zitplekken per show heeft het circus een intieme sfeer en krijgen kinderen de gelegenheid de circusacts en hun favoriete helden van heel dichtbij mee te maken.’

De kaartverkoop voor de zes shows in het laatste weekend van de kerstvakantie begon woensdag 14 november om 10:00 uur.

Informatie locatie, tijd en tickets Kidshelden Circus 2019

Locatie: Werf 35 in Hilversum
Tickets: Logeplaatsen € 25,00. Tribuneplaatsen € 15,00. (excl. reserveringskosten)
Leeftijd: Vanaf 4 jaar.
Kijk voor meer informatie op www.kidsheldencircus.nl

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *