Bolderkar opvouwbaar review Coleman

Een bolderkar, je hebt ze vast weleens gezien. Vol geladen met spullen of zelfs met kinderen, toen je een dierentuin of pretpark bezocht. Reuze handig hoor, vooral wanneer de kinderen uit de kinderwagen of buggy gegroeid zijn. Je mist dan wel een plekje om je spullen kwijt te kunnen. Een bolderkar opvouwbaar (dat is de voorwaarde), dat wilden wij ook wel.

Bolderkar opvouwbaar

Zo geschiedde, want deze Coleman Camping Wagon, is een bolderkar die inklapbaar is en dat is superhandig. Je klapt hem echt heel makkelijk in en uit, waardoor je hem eenvoudig in de achterbak van je auto kan leggen voor als je een uitstapje op de planning hebt. Dat wil je, je wilt geen gezeul met spullen of geprop in de achterbak. Deze bolderkar is daarom ideaal.

Een dagje eropuit in de zomervakantie? Met de bolderkar kun je makkelijk alle broodtrommels en reserve kleding kwijt. Ik nam hem zelfs mee kamperen, supermakkelijk om je afwas te vervoeren naar het washok op de camping. Ik ben vast niet de eerste die dat bedacht heeft, maar je zag wel een heleboel mensen kijken op de camping naar ons serviesvervoersmiddel. Vies servies naar het washok en schoon servies terug, allemaal in de bolderkar. Gemak!

Coleman Wagon Bolderkar - Opvouwbaar - Rood

Bolderkar opvouwbaar versus houten bolderkar

Je kent wellicht de grote houten bolderkarren wel; Stevig en met flinke wielen, ideaal voor naar het strand of op een vakantiepark. Maar niet iets dat je makkelijk even meeneemt op een dagje weg. Want, je schuift zo’n kar niet in de gemiddelde auto achterin. Je tilt hem zelfs niet zomaar even op. Dat is echt een kar die je ergens neerzet in een schuur van je vakantiehuisje en allee op pad meeneemt om in de omgeving spullen te vervoeren.

De Coleman Camping Wagon is daarentegen ideaal qua meenemen, zo is de bolderkar opvouwbaar nog maar 17x40x77 cm en uitgeklapt 106x53x100 cm. Er zitten 4 wieltjes onder met een stevig profiel, het draagvermogen van de bolderkar is 85 kg. De inklapbare bolderkar is daarmee ook perfect om jonge kinderen te vervoeren die te moet zijn om nog lopend verder te gaan. En zelf kan ik er ook in gaan zitten, haha.

Review Coleman Camping Wagon

Ben je op zoek naar een bolderkar. Ik kan deze Coleman Camping Wagon zeker aanbevelen. Hij kan veel aan qua gewicht (85 kg), maar neemt zeer weinig plek in als je hem hebt ingeklapt. Daarnaast is hij ook licht om mee te nemen als je hem wilt tillen.

Dierenpark Amersfoort Giraf

Voor het strand is het niet de meest ideale bolderkar, vind ik, omdat de wieltjes vastlopen in het mulle zand. Wel lukt het rijden op hard zand op het strand prima, maar vaak moet je toch een stuk door zacht zand om daar te komen. We trokken de wagen als een soort slee door het zachte zand richting het harde zand. Daar was het wel ideaal dat we alle schepjes en handdoeken bij de hand hadden. Ik vind het ook perfect voor pretparken, dierentuinen en vakanties.

bolderkar opvouwbaar strand

Je hebt meer dan voldoende ruimte om spullen in te vervoeren, zelfs wanneer je kinderen er in willen ziten, dan zijn er nog mogelijkheden om aan de buitenkant van de bolderkar spullen te bevestigen. De bolderkar maak je makkelijk schoon. De adviesverkoopprijs van de Coleman Camping Wagon is € 90, bijvoorbeeld bij bol.com

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *