Everest de Jonge Yeti op Dvd en Blu-ray

Deze week brengt Universal Home Entertainment de film Everest: De Jonge Yeti uit op DVD en Blu-ray. We zagen Everst in de bioscoop en het is echt een enorme aanrader. Prachtige film en ook nog eens heel grappig.

Everest de jonge yeti

Everest de jonge Yeti

Bekijk Everest op DVD. Met EVEREST: DE JONGE YETI / ABOMINABLE nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Als tienermeisje Yi (Chloe Bennet / Tara Hetharia) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Tenzing Norgay Trainor / Roben Mitchell) en Peng (Albert Tsai / Matheu Hinzen) hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.

Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Sarah Paulson / Kim van Kooten) en zakenman Burnish (Eddie Izzard / Derek de Lint), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

EVEREST: DE JONGE YETI is geschreven en geregisseerd door Jill Culton (Open Season, Monsters, Inc., Toy Story 2) en is geproduceerd door Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Home) en Peilin Chou van Pearl Studio. Tim Johnson (Over the Hedge, Home, ANTZ), Frank Zhu (Checked In, Lotus Code) en Li Ruigang (Kung Fu Panda 3, The Taking of Tiger Mountain) zijn uitvoerend producenten en Todd Wilderman (Trolls, The Croods) is co-regisseur.

Nederlandse Stemmencast Everest: De jonge Yeti

Vind jij het ook altijd zo leuk om op te zoek wie ook alweer die bekende stem is die je hoort in een film? Ik help je verder:

Dit is de Nederlandse stemmencast van EVEREST: DE JONGE YETI. Tara Hetharia spreekt de stem in van het tienermeisje Yi, het hoofdpersonage van de film. Samen met haar vrienden Jin (Roben Mitchell) en Peng (Matheu Hinzen) wordt de kijker meegenomen op een episch avontuur. Kim van Kooten is Dr. Zara en de stem van MrBurnish wordt ingesproken door Derek de Lint. Loretta Schrijver is te horen als Nai Nai, de oma van Yi. Denise Aznam is Yi’s moeder en Jacob Derwig spreekt de stem in van de boevenbaas. Levi van Kempen en Beau Schneider zijn te horen als twee boeven. 

Yeti bioscoop pathe

Volledige stemmencast:

  • Tara Hetharia – Yi
  • Roben Mitchell – Jin
  • Matheu Hinzen – Peng
  • Kim van Kooten – Dr. Zara
  • Derek de Lint – Mr. Burnish
  • Loretta Schrijver – Nai Nai
  • Denise Aznam – Yi’s moeder
  • Jacob Derwig – boevenbaas
  • Levi van Kempen – boef
  • Beau Schneider – Dave

Bekijk ook mijn overige filmtips voor jonge kinderen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *