Gastbloggers op mama’s mind

Even het gezellige team met gastbloggers voorstellen. Bij meet the blogger lees je meer over What’s on mama’s mind blogger en oprichter Kim.

What's on mama's mind gastblog kimKim van Smeerdijk schrijft met regelmaat gastblogs op What's on mama's mind. Kim is eigenaresse van webshop Studio Van Smeerdijk.

Tot haar dertigste wilde ze eigenlijk nooit moeder worden, maar nu is ze dolgelukkig met haar dochter Nikita. Over wie ze leuke blogs schrijft. Van tips over reizen met je baby of peuter tot en met het kopen van een (mama)fiets.

Gastblogs Kim
Tweeling baby op vakantieDenise is moeder van een tweeling, twee meisjes, Mila & Jade. Op de blog Twee Tegelijk schrijft Denise over haar ervaringen als moeder van een tweeling, maar dat doet ze ook hier, dus lees gauw haar leuke avonturen (x2).
Gastblogs Denise
Naomi eigenaresse Catch up on the starsNaomi is moeder van Ivy. Ze is een echte fitmom, daarnaast maakt ze dromenvangers. Bekijk Catch up on the stars maar eens.
Gastblogs Naomi
Gastblogger Petra ikenmama.nlPetra, moeder van drie jonge kinderen en enthousiast blogger op www.ikenmama.nl. Ze schrijft over (bijna) alles dat te maken heeft met zwangerschap, baby's en opgroeiende kinderen.

Gastblog Petra
Maxim Hagendorn studeren met een babyMaxim Hagedorn is 23 jaar en komt uit Noordwijk aan Zee. Ze is de moeder van Zoë (oktober 2016). Op haar eigen blog vertelt ze over haar leven en het (jonge) moederschap? Meandbabyzoe.

Gastblog Maxim
Eigenaresse Kabouter Kinderkleding MaaikeMaaike is eigenaresse van Kabouter Kinderkleding, vernoemd naar haar dochtertje die dysmatuur werd geboren. Haar eigen kaboutertje dus. Ze brengt Stichting All 4 Small onder de aandacht, maar maakt daarnaast leuke outfit-tips.

Gastblogs Maaike

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Overzicht gastbloggers What's on mama's mind
Beoordeling
51star1star1star1star1star