HappySoaps Cleaning Tabs

HappySoaps gaat de strijd aan met gevestigde orde in het schoonmaakkastje. Jouwe fles + onze Tabs = Schoon Bezig! ‘Cleaning Tabs’ moeten aankoop van 20 plastic schoonmaakflessen per huishouden voorkomen.

HappySoaps Cleaning Tabs

happy soaps

Schoon bezig! HappySoaps het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland introduceert met trots de Plasticvrije en Natuurlijke Cleaning Tabs voor een stralend, fris huis. De Cleaning Tabs bevatten de fijnste schoonmaakingrediënten die jouw keuken, ramen, sanitair en alles daaromheen héérlijk schoon maken. De ingrediënten zijn vegan en 100% plasticvrij, zoals je van HappySoaps gewend bent. Lekker poetsen was nog nooit zo leuk! Consumenten worden uitgedaagd hun bestaande lege plastic schoonmaakflessen om te toveren tot plasticvrije schoonmaakmiddelen.

Yes! HappySoaps breidt het assortiment uit met krachtige en natuurlijke schoonmaakmiddelen. Je kunt nu bij HappySoaps terecht voor de lekkerste producten voor een 100% plasticvrije badkamer én een plasticvrij huishouden! Veel schoonmaakproducten bestaan nog steeds uit onnodig veel plastic. Wist je dat consumenten gemiddeld meer dan 20 flessen schoonmaakmiddelen per jaar gebruiken? Zonde! Met de Plasticvrije en Natuurlijke Cleaning Tabs draag jij een steentje bij aan een plasticvrije wereld. De Tabs zijn namelijk niet alleen 100% plasticvrij en vegan, maar ook palmolievrij, dierproefvrij, gemaakt in Nederland met natuurlijke ingrediënten.

Zó werken HappySoaps Cleaning Tabs

Iedereen heeft op dit moment wel onder de gootsteen een aantal schoonmaakflessen staan. Zodra deze op zijn stap je over op de tabs. Om het de gebruikers makkelijk te maken levert HappySoaps zelfs plasticvrije stickers aan die je over de bestaande sticker kunt plakken zodat je precies weet wat er in de herbruikte fles zit. En de gebruiksaanwijzing is simpel: doe de Plasticvrije en Natuurlijke Cleaning Tab in een lege sprayfles. Vul de fles met water en laat dit kort staan. Even schudden en jouw schoonmaakmiddel is klaar voor gebruik! Een frisse en fruitige woning is létterlijk binnen handbereik.  

Stralend schoon

De Cleaning Tabs komen in 4 varianten en 1 combi verpakking. Zin in een grote zomer schoonmaak? Gebruik dan de krachtige Allesreiniger met een heerlijke Flower Power geur. Houd je van stralend schone ramen? Ontdek de Glasreiniger in de verfrissende geur Sparkling Mint. Reinig het sanitair met de koninklijke Sanitairreiniger in de geur Royal Freshness. In elke verpakking zitten 3 Cleaning Tabs: elke Tab staat gelijk aan één plastic schoonmaakfles van maximaal 750 ml. Wil je jouw huishouden volledig plasticvrij maken? Schaf dan het krachtige combipack aan, waarin van iedere variant 1 Cleaning Tab zit. De Tabs zijn net zo krachtig als een ‘gewoon’ schoonmaakmiddel, maar een stuk vriendelijker voor je portemonnee en de planeet!

Alles voor een 100% plasticvrij huishouden – Vegan – Krachtig – Heerlijke geuren

De Cleaning Tabs €5.99 (allesreiniger, sanitair reiniger, keukenreiniger en glasreiniger) en €6,99 voor de Combi Pack.
Alle producten van HappySoaps zijn verkrijgbaar via de website  www.happysoaps.com of bij een van de 1000+ verkooppunten

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *