Interieurliefhebbers opgelet: dit is de nieuwe website van HIP ORGNL®!

Het superleuke merk HIP ORGNL® heeft een nieuwe website. Overal is aan gedacht: van splinternieuwe collecties tot een geweldige experience met bakken vol inspiratie. Lees hieronder al het nieuws en neem snel een kijkje!

Sfeervolle experience

HIPORGNL wandcirkels

Het eerste wat opvalt, is de nieuwe domeinnaam: van hipaanjemuur.nl naar www.hiporgnl.com. Dat zet meteen de toon voor de beleving van de site. Alles heeft een kenmerkend HIP-jasje gekregen en is in de stijl van de unieke signatuur van het merk. Dat zie je op drie manieren terug:

  • De sfeer. Elke collectie en ieder product heeft een eigen sfeer en experience. Dat zie je bijvoorbeeld aan de kleuren die meeveranderen met de stijl. Zo kom je helemaal in the mood voor moderne of juist klassieke designs.
  • De gebruiksvriendelijkheid. De website is rechttoe rechtaan en dus makkelijk om doorheen te navigeren. Dat komt ook door de mooie visuals en het overzicht. Je hoeft niet door duizenden wanddecoraties te scrollen, want voor alle collecties zijn alleen de mooiste werken geselecteerd. Daardoor is elke keuze een stijlvolle keuze.
  • De inspiratie. Een bomvolle gallery met prachtige interieurfoto’s, een indrukwekkend lookbook en handige blogs over bijvoorbeeld woonstijlen en mooie combinaties. Ideaal voor als je niet goed weet wat je wilt of op zoek bent naar inspiratie. In een mum van tijd zit je vol met nieuwe ideeën.

Bijpassende sierkussens en tuinposters

Samen met de website is ook de collectie vernieuwd. Of beter gezegd: uitgebreid. Zo vind je nu ook een bijzondere kussencollectie tussen alle wanddecoraties. Het leuke is dat ieder sierkussen aan elke kant een ander design heeft dat perfect past bij je HIP ORGNL®-schilderijen (uniek!). Oftewel: mixen en matchen maar! Wil je de sfeer van binnen naar buiten doortrekken? Dan word je blij van de Garden Dreams collectie. Die bestaat uit prachtige tuinposters met onder andere oude meesters en kleurrijke bloemen. Daar fleurt je tuin van op.

Er zijn drie prachtige nieuwe collecties

HIPORGNL wandcirkels

Ook voor de wanddecoratie-liefhebbers is er genoeg nieuws te vinden: maar liefst drie fonkelnieuwe collecties. In de Beau Monde collectie vind je vintage glamour, met bijvoorbeeld iconische portretten van Marilyn Monroe en luxe oldtimers op de Miami strip. De Fine Art collectie past daarnaast helemaal bij de eigentijdse woontrends met moderne kunstwerken en line art. Heb je liever een natuurlijk design? Dan is de Naturals collectie iets voor jou, met onder andere marmer, edelstenen en pampasgras. Het leuke is dat alle designs van HIP ORGNL® vanaf nu niet alleen als wandcirkel, maar ook als rechthoekig schilderij verkrijgbaar zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op www.hiporgnl.com en ontdek zelf de nieuwe website!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *