Help! Hoe promoot ik mezelf tijdens schoolvakanties

Je wil graag een boost tijdens schoolvakanties maar je weet niet hoe dit moet? Richt je op de ouders van de kinderen. Ouders weten waar hun kinderen behoefte aan heeft. Lees snel verder voor meer info.

Noordzee Resort LARGO Vlissingen

Geef voldoende info

Als ouders iets doen voor hun kinderen willen ze daar voldoende info over. Dit kan je doen door brochure drukken en geven. Hierdoor kunnen ouders ook thuis nalezen wat het precies inhoudt. Een brochure geeft voldoende ruimte om een duidelijke en overzichtelijke beschrijving te geven wat erg handig is.

Kleed het product aan

Uiteindelijk is het kind de eindgebruiker. Het is de bedoeling dat zei het leuk vinden waar ze mee aan de slag gaan. Om te beginnen kan je starten met de manier van verpakking. Je kan vloeipapier bedrukken en deze om het product heen doen. Met leuk vloeipapier is het uitpakken een heel feestje.

Maak mooie stickers

Je kan ook iets leuks doen met bijvoorbeeld stickers. Stickers kan je op elke mogelijke manier maken met elk design die je wil. Hierdoor kan jij stickers meeleveren zodat kinderen een leuke beleving krijgen bij het gebruik van het product.

Ga voor zitzak

Kinderen willen veel doen met hun vrienden. Je kan bijvoorbeeld iets doen met zitzakken. Kinderen vinden zitzakken heel leuk dus kan je diverse ontwerpen doen zodat je voor ieder wat te bieden hebt. De ene vindt Spiderman leuk terwijl iemand ander weer gek is van Frozen. Door gebruik te maken van leuke prints vinden kinderen jouw product helemaal geweldig.

En iets met ballonnen

verjaardagsfeestje

Natuurlijk wil je ook de kinderfeestjes aankleden. Ballonnen zijn onmisbaar voor een feestje. Er zijn verschillende kleuren en maten voor een ballon. En je kan bijvoorbeeld een ballonboom maken. Door middel van een ballonboom heb je veel ballonnen op een kinderfeestje wat kinderen helemaal fantastisch vinden.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *