Kinderfeestjes met Charlie and the party factory

Kinderfeestjes met Charlie and the party factory. Hebben jullie binnenkort een kinderfeestje op de planning en weet je niet wat je wil gaan doen, of kan je wel wat hulp gebruiken bij het creatieve proces? Charlie and the party factory heeft ons enorm geholpen. We ontvingen een op maat gemaakt partypack thuis voor een creatief feestje. Mijn dochtertje werd 5 jaar en nodigde 5 vriendjes uit.

Charlie and the party factory

Kinderfeestje op maat

T-shirt versieren kinderfeestje

Charlie and the party factory

Met zijn zessen gingen ze shirtjes versieren dankzij Charlie and the party factory. Je hoeft zelf nergens aan te denken, want de shirtjes, de mallen, de verf, de kwasten, zelfste de bekertjes en schoteltjes voor het schilderen zaten in de partypack. Als het om ontzorgen van kinderfeestjes gaat ben je bij hen dus zeker op het juiste adres. De kinderen hadden allemaal een shirtje op tafel voor zich liggen, waar ik een rechthoekig stuk karton in had geschoven. Dit stuk karton zorgde voor stevigheid onder de bovenste laag stof van het witte t-shirt (de voorkant van het shirt) en zorgt er voor dat de verf niet kan doordrukken naar de achterkant van het shirt. Ik heb de flappen van een willekeurige kartonnendoos gescheurd en hiervoor gebruikt.

Pimp your t-shirt diy kit kost € 25,00

Charlie and the party factory

Kroon of feesthoed

In de partypack die wij ontvingen zat echt een fantastische verjaardagsmuts, een kroon. Helemaal versierd met bloemen, voor een echte prinses. Je kan zien dat de kroon met liefde en zorg is gemaakt. Je ziet hem bovenaan deze blog op de feesttafel staan.

Een handgemaakte kroon kost € 19,00

Muzikaal pak

Charlie and the party factory muziekaalpak 2

In de verjaardagsfeestjesdoos van Charlie and the party factory zat ook een muzikaalpak, ik had nog niet meteen door wat het was, maar het was echt heel leuk. Het zat ingepakt in een cadeaupapier, maar zoals bij alles in de doos was het voorzien van uitleg. Het was heel helder en overzichtelijk gemaakt. Je kan echt achterover leunen en genieten van het kinderfeestje. Charlotte doet aan ontzorgen met haar kinderfeestjes!

Charlie and the party factory muziekaalpak 2

Het pak bestaat vooral uit papierenverpakkingsmateriaal. Het is de bedoeling dat je de muziek (je radio, spotify of een leuke cd) aanzet en het pak gaat doorgeven. Als de muziek stopt, dan stop je ook met doorgeven. Degene die het pakketje op dat moment vast heeft, scheurt een laag paier af. Daarop staat steeds opdrachten. Die grappig zijn en soms je ze samen met de groep of soms alleen uitvoeren. In het totaal zitten er 10 opdrachten in het pak. Middenin zit een leuk cadeautje! Maar dat moeten we natuurlijk niet verklappen aan de jarige job als ze met het spelletje begint!

Een muzikaal pak kost € 20,00

Pinata

Charlie and the party factory pinata
Voordat de pinata versierd is!

Een pinata hoort tegenwoordig ook bij een feestje toch? Eerlijk gezegd kende ik ze vooral van kinderfeestjes in amerikaanse series. Zelf had ik er nog nooit één, maar deze pinata is hartstikke leuk. Want, je mag hem eerst met zijn allen versieren. Vervolgens hang je hem op en ga je de pinata openslaan om verrast te worden met snoepjes en cadeautjes.

Hieronder zie je hoe je hem kan vullen vooraf!

Charlie and the party factory pinata
Hier kan je het snoep en cadeautjes en confetti in doen

Onze pinata was helemaal versierd door onze dochter vooraf aan het feestje, want zij vond het zo leuk om dat al zelf te doen en we hadden niet genoeg tijd om dat tijdens het feestje met zijn allen te doen.

Een pinata kost € 20,00

Kinderfeestje op maat

Er zijn best wel wat webshops voor kinderfeestjes waarbij je opdrachten of materialen ontvangt voor kinderfeestjes, maar zelden zag ik het zo volledig. De doos is een feestje op zich. Met mijn dochtertje heb ik alles vooraf goed bekeken, zodat zij in elk geval wist wat ze met haar kinderfeestje ging doen. In mijn ervaring kan je je kinderen met hun verjaardag ze vaak maar beter goed voorbereiden op wat ze gaan doen, het is al vaak best wel spannend en dan zijn er niet te veel verrassingen.

Als ik Charlie and the party factory mag omschrijven dan vind ik de partypack heel volledig en alles heel professioneel, daarnaast is het echt een garantie voor succes! Heel feestelijke en creatief. Bekijk hier de website voor kinderfeestjes op maat.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *