Hoe tem je een draak 3

Nu in bioscoop: Hoe tem je een draak 3, of de Engelstalige versie: How to train your dragon. Wij zagen hem afgelopen weekend en at wat hij gaaf!!

Hoe tem je een draak 3

DreamWorks Animation presenteerde het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3.

Hoe tem je een draak 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook Toy Story en Tarzan).

Wat vonden we van de film?

Ik bezocht de film met mijn zoontje en een vriendje van hem. Ze vonden de film prachtig! Ze hebben de film grotendeels staand bekeken, glurend tussen de stoelen voor zich door. Ademloos stonden ze ruim anderhalf uur lang naar de geweldige en spectaculaire film te kijken.

Zelf zat ik heerlijk in de stoelen van de bioscoop en heb ik ook genoten. Ook voor ouders is het zeker geen straf om deze film te mogen zien. Hij is avontuurlijk, soms spannend, maar niet eng en ook heel erg mooi. Ik heb zelf deel 1 en deel 2 gezien en mijn zoontje alleen deel 1. Je hoeft de eerdere delen absoluut niet gezien te hebben om het verhaal te kunnen volgen van deel 3, maar heb je dat wel dan zie je een heel mooi vervolg van de eerdere delen. Het verhaal is echt heel tof en mooi!

Een aanrader dus!

Nederlandse cast en première

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniël Boissevain (Grimmel).

Zaterdag 12 januari jl. was de feestelijke Nederlandse familiepremière van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in Pathé Arena te Amsterdam. De Nederlandse stemmencast waaronder Patrick Martens, Terence Schreurs, Géza Weisz, Thekla Reuten en Erik van der Hoff waren hierbij aanwezig. Voorafgaand aan de film gaf de boyband FOURCE een optreden waarbij ze o.a. het lied zongen dat zij speciaal voor de film hebben uitgebracht: “Lopen op de Maan”.

#HoeTemJeEenDraak3
#HowToTrainYourDragon3NL

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Hoe tem je een draak
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *