Na! Na! Na! Surprise

En wederom worden we verrast door L.O.L. Surprise. Deze keer met Na! Na! Na! Surprise. Als je mij volgt op Instagram had je het filmpje van het unboxen van deze nieuwste verrassing van L.O.L. wellicht al voorbij zien komen. Confetti

Na NA Na Surprise

Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van “unboxing” zet zich als trend onverminderd voort. MGA Entertainment introduceert in 2020 een nieuw merk dat volledig op deze trend voortborduurt. Wie al liefhebber is van L.O.L! Surprise en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met Na! Na! Na! Surprise!

Koffertje uitpakken

Het uitpakken van het koffertje is een feest, maar houd er rekening mee dat er confetti uit komt (spoiler, sorry, haha). Zodra je het koffertje hebt uitgepakt kan je met een rietje een ballon opblazen. En suprise…confetti! En 2 mode verassingen plus de pluche pom. Het is een clip-on pom die je kan vast maken aan je tas of koffer. In de pluche pom zit een mooie, zachte, beweegbare modepop te vinden met unieke gedrukte details en prachtig haar.

Bekijk hier de video.

Verzamelpoppen L.O.L.

L.O.L. Suprrise heeft al veel verschillende verzamelpoppen uitgebracht. Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je alles over haar te weten. Verzamel ze alle zes met geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen: Minna Moody, CJ Cuddles, Britney Sparkles Sarah Snuggles, Aubrey Hear en Roxie Foxie

Na! Na! Na! Surprise! brengt de unboxing-ervaring naar een hoger niveau!

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 pluche: Leeftijden 7+
Consumentenadviesprijs € 24,99

Meer L.O.L. Surprise

OMG hairdolls L.O.L. Surprise

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *