Nintendo Switch WarioWare: Get It Together

Weer een tof spel voor de Nintendo Switch WarioWare: Get It Together. Geniet met Wario en zijn vrienden van een schat aan multiplayer-microgames in WarioWare: Get It Together!

WarioWare: Get It Together!

WarioWare: Get It Together

Wario en zijn vrienden zijn terug met een waanzinnige mix van multiplayer-microgames in WarioWare: Get It Together! Dit keer kunnen twee spelers hun krachten bundelen om samen honderden razendsnelle en heerlijk maffe microgames te overwinnen.

In dit spel moeten spelers Wario en zijn crew helpen om uit een wereld vol microgames te ontsnappen. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand, de Megamix en online-uitdagingen. Bekijk de trailer om de even snelle als maffe microgames in actie te zien:

  • Kenmerken:
  • Speel de verhaalstand om een schat aan microgames te overwinnen. Wanneer de beruchte gameontwerper Wario en zijn team zijn opgeslokt door zijn nieuwste creatie, moet jij ze helpen te ontsnappen.
  • Speel als Wario en zijn kleurrijke vrienden. Er zijn meer dan tien speelbare personages met elk hun unieke vaardigheden om de microgames in hun eigen stijl te overwinnen.
  • Je kunt de microgames niet alleen in je eentje maar ook samenwerkend met een tweede speler voltooien, zowel op hetzelfde systeem als via een draadloze verbinding tussenverschillende systemen
  • Naast de stortvloed aan microgames in de verhaalstand, vind je in de Megamix verschillende andere, prettig gestoorde spelvarianten voor één tot vier spelers.
  • Neem deel aan de wekelijkse uitdagingen van de Wario-beker, waarin je je favoriete microgames op nieuwe manieren kunt spelen. Verdien punten om nieuwe looks voor je crew vrij te spelen, en probeer de top van de wereldwijde klassementen te bereiken.

Superleuk spel vol met microgames, leuk voor jong en oud en je zult merken de kinderen zijn er al gauw beter in danjijzelf.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *