Prentenboek top 10: De boer en de dierenarts

In de Prentenboek TopTien van 2020 staat het boek: De boer en de dierenarts van Pim Lammer en Milja Praagman, van uitgeverij de Eenhoorn. De komende tijd zie je meer boeken terug uit de Prentenboek TopTien. We hopen je hiermee te inspireren om deze leuke boeken met inspirerende verhalen voor te lezen aan jouw kinderen. Vandaag het boek De boer en de dierenarts. Een boek wat je wellicht verrast, aangezien ik niet veel kinderboeken of prentenboek ken dat het onderwerp homoseksualiteit belichten. Een mooie toevoeging aan de boekenplank.

Prentenboek top 10 2020

De boer en de dierenarts

Alles gaat mis op de boerderij. De boer zoekt eieren bij de varkens, wil de koe scheren en probeert de kip te melken. De dieren maken zich zorgen. De boer is er niet met zijn hoofd bij. Hij is verliefd op de dierenarts! Maar dat durft hij niet goed te zeggen, hij is te verlegen. Gelukkig bedenken de dieren een plan.

Prentenboek top 10 2020

Het boek is een origineel boek over de liefde, aangezien het niet zo gaat als in de meeste sprookjes. Een boek dat op een speelse en luchtige manier over liefde tussen twee mensen van hetzelfde geslacht vertelt. Gelukkig voor de boer vindt de dierenarts hem ook leuk. En gelukkig helpen de dieren hen een handje.

Een boek met leuke kleurrijke illustraties. Veel geel, groen en blauw. Het boek past goed bij de Lente en de Zomer.

Prentenboek top 10 2020

Nationale voorleesdagen – prentenboek TopTien 2020

Het boek is verkozen tot 1 van de boeken in de prentenboek top 10 van de Nationale Voorleesdagen. Binnenkort lees je meer reviews van prentenboeken uit de top 10 van komend jaar. De prentenboek top 10 van 2019 lees je hier terug.

Auteur: Pim Lammers
Illustrator: Milja Praagman
Uitgeverij: Eenhoorn
Aantal pagina’s: 32 pagina
Aanbevolen leeftijd: 4 tot 6 jaar
EAN: 9789462912885

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderboek de boer en de dierenarts
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *