Review: ipad beschermhoes

Een iPad of andere tablet was wel heel nuttig de afgelopen periode dat er thuisonderwijs was. Er waren regelmatig schermmomenten waarbij kinderen via teams of lesprogramma’s gebruik moesten maken van een tablet, laptop of computer. En als je meerdere kinderen hebt en zelf moet werken is dat best wel een uitdaging, want een gemiddeld gezin heeft geen werkkamer met 4 computers tot zijn beschikking. De iPad was daarom wel heel handig, want zo hadden we al een schermpje extra. Ondertussen moest ik nog geregeld mijn eigen laptop afstaan, zodat er met de klas gebeld kon worden.

osmo spel voor ipad

Ipad beschermhoes

Ik zocht mijn iPad beschermhoes uit op basis van stevigheid en handigheid. Ik wil namelijk voorkomen dat hij zo maar kapot valt of krassen krijgt op het scherm, maar ik wilde ook dat hij makkelijk neer te zetten was, voor wanneer er een Zoom of Teams meeting was voor de kinderen. Genoeg Apple Accessoires natuurlijk te vinden online. Ik heb eerst gekeken naar een kinderbeschermhoes, dat is echt een heel grote beschermhoesje voor je tablet, die vooral gemaakt is voor de heel jonge kinderen. Mijn kinderen zijn nog steeds weleens minder voorzichtig met spullen dan je zou willen, maar ze laten over het algemeen niet zomaar meer de tablet uit hun handen kletteren. Al moet ik die uitspraak wellicht even afkloppen.

Naast de beschermhoes, die ik in het zwart besteld (Speck Balance Folio) , heb ik ook beschermglas uitgezocht voor op de ipad. Zodat hij ook beschermt is tegen krassen, op die manier moeten we toch wel even een tijdje met de iPad kunnen doen. Hiervoor had ik echter ook 2 ipads, die allebei niet gesneuveld zijn door valpartijen of andere onhandige acties, maar gewoon uit zichzelf besloten nooit meer op te starten. Superfrustrerend, want een iPad laten repareren is niet zo maar een grapje. Ik heb het uitgezocht, of het mogelijk was om mijn iPad Air te repareren, maar dan krijg je een prijsindicatie van meer dan 250 euro. Wat natuurlijk heel veel geld is.

ipad beschermhoes

Nu hebben we een nieuwe en die hebben we goed verpakt, haha. Net als mijn mobiel, want je smartphone moet je ook goed verpakken. Daarbij vind ik het wel belangrijk dat het hoesje ook een beetje mooi is. Van mijn roze wallet hoesje ging ik naar een eenvoudig beschermhoesje met marmer look. Voor de nieuwe telefoons komen regelmatig nieuwe stijlen uit, zoals de iPhone 12 hoesjes. Een telefoon gebruik je zoveel, vooral ik hoor. Ik doe er van alles mee voor mijn blog en instagram, dus die bescherm ik goed.

GSMpunt.nl

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met GSMpunt.nl

GSMpunt.nl is sinds 2005 actief op de markt van telefoons, tablets en accessoires. Wat als een studentenbedrijf op een zolderkamer begon, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste accessoire leveranciers van Nederland voor mobiele telefoons en tablets. Al ruim 15 jaar doen ze hun best om klanten te voorzien van de nieuwste telefoon accessoires en de leukste gadgets.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *