Valentijn knutseltips en ideetjes voor post

Kim heeft leuke knutseltips voor Valentijnsdag. Dit jaar valt 14 februari op een zondag. De perfecte dag voor een uitgebreid ontbijt op bed. Natuurlijk mag er ook geknutseld worden. Bekijk de Valentijn knutseltips van Kim.

valentijn knutselen

Valentijn 2021

Valentijnsdag, een dag om iemand te vertellen wat je van diegene vind, mits dat dat iets positiefs en lief is natuurlijk ;). En de perfecte gelegenheid om een lief kaartje of cadeautje te geven of zoals nu in de Lock down wat meer geadviseerd wordt, het cadeautje te versturen. We kunnen immers niet zomaar meer bij iedereen op bezoek.

De dag van de Heilige Valentijn

Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.  De Verenigde Staten is uit commercieel oogpunt begonnen met de nadruk van anonieme liefde wat het hedendaags heeft gemaakt tot een feestje voor in je brievenbus. Omdat de Lock down weer langer duurt  vind ik het leuk om niet alleen mijn partner maar ook mijn vriendinnen een lief berichtje te sturen. Er zijn meerdere websites die op dit moment leuke valentijn pakketjes versturen. Zo heb ik bij veel liefs voor jou een doosje snoepjes besteld in de vorm van lipjes met de tekst Dikke Kus erop. Maar er is nog veel meer te versturen. Zo heeft Mybreakme.com chocolade met een boodschap er in verstopt en de verwenbox brownie doosjes of iets anders lekkers.  Ook heeft Dr.Hauschka er op ingespeeld. Zij hebben hun lippenbalsem leuk verpakt in een verzenddoosje met een bijpassende tekst erop. En Ortea doet dat met thee.

valentijn lipbalsem

Knutseltips Valentijn

Maar we hebben ook geknutseld. Samen met Nikita hebben we met zoutdeeg hartjes gemaakt voor haar vriendinnetjes van school. Ik wilde al langer zoutdeeg uitproberen en vond dit wel een mooie gelegenheid er voor. We hebben hartjes uitgestoken en versiert. Het zijn bruikbare hartjes geworden zoals een pennenhouder en juwelenbakje. Ze heeft ze mooi geschilderd en versiert om ze daarna in te pakken en cadeau te geven.  

Valentijn hartvouwen

Je kan ook een hartje maken van strijkkralen of papieren hartjes vouwen ( zie beschrijving hieronder)  Geen zin om te knutselen? Gewoon een kaartje sturen is ook al leuk.  Fijne Valentijn.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *